Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi Samsun al su maci!!
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Samsun ikinci yariya cok iyi basladi.. insallah gol gelir!

Yorum

• samsun yine yedi 1-2
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gökhan güleç atti,bu gökhan çok iyi topçu,bjk iyi bulmus inegölden.keske bulmasaymis ama,herif her maçta gol atiyo...

Yorum

• Gaziantep... Çok zor degildi. Tigana gitti genis katilimli ümit millileri izledi...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 1-3[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]bukadar kacirirsan tabiki yersin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 3 oldu [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Paflar mağlup oldu

PAF Takımımız, Galatasaray ile kendi evinde bugün oynadığı karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

13:30'da başlayan karşılaşmada takımımız şu kadroyla mücadele etti:

Hasan, Arda, Kadir, Cengiz, Erhan, Ziya, Aykut (dk.85 Nevzat), Hasan Köse, Can, Ali(dk.60 Gökhan),Rahman(dk.40 Abdülaziz)

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri?nde oynanan karşılaşmayı Başkanınız
                  Nuri Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanısıra Teknik
                  Direktörümüz Vahid Halilhod?ić de izledi.

Yorum

• bugünkü diyarbakir-malatya maçi sonrasi ziyanin istifasini bekliyodum ama etmedi.kariyerine küme düsüren hoca basarisini! da ekliycek anlasilan...

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
                      3 oldu [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Samsunspor'un isi gercekten cok kötü,bu gidisle düser gibi geliyor bana.
                      TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• malatya baskann açklamasi oldu hafta içerisinde. Küme düssekte kalsakta bende ziyada takimn basnda diye.
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• su anki son 3 düser bence,üçüde umut vermiyor.üçü de düssün zaten...

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                            su anki son 3 düser bence,üçüde umut vermiyor.üçü de düssün zaten...

malatya sakaryaya ettigini çekio. senn de sinirin bu herhalde
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• malatya -samsun -diyarbakir üçü de birbirinden farksiz.her sene kirli oyunlarla malatya-diyarbakir-elazig birbirini kolluyor.önce bursayi,sonra sakarya yi ikinci lige gönderdiler.samsun da geçen sene son hafta diyarbakira yatip kümede tuttu,sakaryayi düsürdü.ama gün olur devran döner.
                              bu sene üçü de hakettikleri yere gitcekler,daha da asagilara gitmeleri tek temennim.sonlari vanspor gibi olur insallah...Edited by: fincher_se7en

Yorum

• haklsn. Malatyann su durumda olmasnn tek sebebi geçen sene sakaryaya yaptgdir. allah cezasini verio. tüm malatya halkida bunu bilio.

Yorum

Yükleniyor...
                                X