trabzon emniyeti ve trabzon valiliginin en kötü dönemini geçirdigini söyleyebiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
trabzon emniyeti ve trabzon valiliginin en kötü dönemini geçirdigini söyleyebiliriz.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
gs.liler çok çirkeftiler.. her pozisyonda kendilerini yere attilar hakemle konustular...
hep hakemle oynadilar... rezillikti... hakemde rezaletti....
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
su gs. takiminin ahlaksiz futbolcularina sesleniyorum!...
- hakemlerle sampiyon olmak istiyorsaniz maçlara çikmayin!
- her fualden sonra ümit karan h.sas gibi ............lar !.. hakeme kosup yakarislarda bulunmayin
-sporcunun rezil ahlaksiz namuzsuz alçak olanlari olmayi birakin!.
-futbolun sahada oynandigini namusla oynandigini ve baskalarinin helaline göz dikmeyin!..
en son söz ...
adam olun!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
o adami öldürdüler..
Yorum
-
kalearkasinda maça girmek isteyen insanlar kalabalik olup iki tane polisin 250kisiyi aramasini beklemekten sikilip yüklenen taraftarlara polis biber gazi sikti ve jopla saldirdi..
bu mudur INSANLIK!!!!
emniyet siki yönetim ilan etmis... emniyet müdürü bi seylerini kurtarmak için mi bunu yapiyor?
GITSIN GÖKDENIZ OLAYINI ÇÖZSÜN YARDIMCISININ MAFYATIK BAGLANTILARINI ÇÖZSÜN ILK ÖNCE..
Yorum
-
Trabzonspor - Galatasaray maçinin golleri BMN videolar bölümünde.
http://www.bordomavi.net/videolar/default.asp
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi
haklsn. Malatyann su durumda olmasnn tek sebebi geçen sene sakaryaya yaptgdir. allah cezasini verio. tüm malatya halkida bunu bilio.
Sadece Malatya mi? Ya Samsun....Sakaryanin dusmesinde Samsunun daha buyuk payi var bence...Gecen sene Diyarbakirin 34.haftaya kadar deplasmanda galibiyeti olmadigi halde son haftada yani 34.haftada Samsunu 0-1 maglup ettiler. Diyarbakir bu maci kazanamasaydi Sakarya ligde kalacak, Diyarbakirda 2.lige dusecekti....Malatya ayni gun Sakarya ile oynarken Malatyada, Malatya seyircielri Sakarya kumeye bagirmalari ve bu maci olesiye oynamalari igrencti. Ve su an Samsunun ve Malatyanin durumu ortada...Ne demisler: alma garibin ahini cikar aheste aheste....[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
diyarbakir düsmezse kafayi yerim. su görüntü düsürmeyecekler gibi. adamlara 3 mac vermisler bu ceza degil hediyedir onlara. bizde böyle bisey olsa cezalari tahmin bile edemiyorum.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
Yorum