Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar 96 kadrosunu sayabilir misiniz? Ben baya bi unutmusum anlasilan [img]smileys/smiley19.gif[/img](Kopyayok ama [img]smileys/smiley17.gif[/img])

Nemzadze, Shota, Archil, Nihat, Abdullah, Ogün, Lemi, Tolunay, Cengiz, Ünal, Hami, B.Orhan, K.Orhan, ??? [img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: Travelair
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sahsen 9 sene bi deplasmanda yenilmeseydik ben de ohoo orasi bizim evimiz derdim.. iyi olmus bu basligi atmalari.. bunun bi çiktisini alip assin vahid hoca maçtan önce soyunma odasinda tahtaya.. hirs yapar belki bizimkiler..
      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Arkadaslar 96 kadrosunu sayabilir misiniz? Ben baya bi unutmusum anlasilan [img]smileys/smiley19.gif[/img](Kopyayok ama [img]smileys/smiley17.gif[/img])

Nemzadze, Shota, Archil, Nihat, Abdullah, Ogün, Lemi, Tolunay, Cengiz, Ünal, Hami, B.Orhan, K.Orhan, ??? [img]smileys/smiley19.gif[/img]

metin merti unutma fb maçinda agzima eden herif, maçtan sonra oguzun serbest vurus golü için önümde ki sisten dolayi göremedim gibi piskin bir yorum yapmisti[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• Maç günü karaborsadan bilet alacak arkadaslar için bilet fiyatlari

Kalearkasi:50 ytl- 60 ytl arasi

Maraton: 100 ytl- 150 ytl arasi

malesef digerlerinin bile karaborsasi kalmadi... Bugün meydanda söyle bi turladimda daha maça saatler varken sehir maçin havasina girmis herkes stad çevresinde turluyo bende simdi bi ts club gidip güzel bi hasret giderecem herkese saygilar..
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• almayin bu fiyata beyler biletleri.ellerinde kalsin adilerin.mecbur maç saati ayni fiyata yakin düserler
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• skor tahmini beyler

ben diyorum ki 4-2

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi

Maç günü karaborsadan bilet alacak arkadaslar için bilet fiyatlari

Kalearkasi:50 ytl- 60 ytl arasi

Maraton: 100 ytl- 150 ytl arasi

malesef digerlerinin bile karaborsasi kalmadi... Bugün meydanda söyle bi turladimda daha maça saatler varken sehir maçin havasina girmis herkes stad çevresinde turluyo bende simdi bi ts club gidip güzel bi hasret giderecem herkese saygilar..

hayir ben yaklasik 1 saat çöce söz verdigim bi arkadasa maratonu 15 ytl den aldim . çogunlukla 20 çekiyolardi maratona. fiyatlar hergeçen saat artiyor. ben 15 e buldum aldim 2 tane.

ayrica kale arkasi bileti almak için uzun bi kuyruk vardi. kuyruktakilerin dedigine göre gaysenin taraftari gelmiyomus. onlarin biletleri satisa sunulmus. onlarin yalancisiyim. ama satildigina göre mantikli.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• 3-1 aliriz
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Forever61 seninki insafli davranmis o zaman kardes valla adam gözümün önünde maratona 150 milyon verip çift bilet aldi ama dedigin gibi maç saatine kadar uçar o fiyatlar..
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yazik bea.....fotomacta gayse ye coskulu karsilama yazio gercekten dogruysa yazik wallahi ,,,herkes burdan atip tutuyodu yine karsilamis herifler,,,konusmaklka olmuo

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi

Aslan 2. Vataninda!

Bu basligi yedirmek lazim[img]smileys/smiley7.gif[/img]

bu basligin hesabini sormamiz lazim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

ne biçim bi terbiyesizlik bu
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• önce bu basligi atip sonuna ünlem koyan,sonra sahalarda hiç görmek istemedigimiz olaylar yasandi diyen sere f siz iki yüzlü medya türkiyede futbolun katledilmesine sebep oluyor.umarim gs yi yenip en güzel cevabi veririz...
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Kurumsallasma ve profesyonel kadrolarca yönetim anlayisinin Trabzon camiasina yerlesmesindeki bas mimar kimligiyle öne çikan, genel müdürGürdal istifa etti.

Trabzonspor'da eski baskanlardan Özkan Sümer önderliginde baslatilan, kurumsallasma ve profesyonel kadrolarca yönetim anlayisinin camiaya yerlesmesindeki "bas mimar" kimligiyle öne çikan, genel müdür Burak Gürdal, istifa karari aldi.

Burak Gürdal, 4 genel kurul sonucunda bile, seçilen hiç bir yönetim kurulunun gözden çikarmaya cesaret edemedigi bir kulüp çalisaniydi... Kurumsallasma, 100bin üye kampanyasi, Kombine bilet kampanyasi, Borsaya açilma, TSclup markasi ve ekip çalismasini camiaya kazandiran isim yine Burak Gürdal'di.....

Gürdal'in istifa gerekçesi bilinmiyor ancak taraftar, bu ismin kaybedilmemesi için yönetimden harekete geçmesini istiyor..
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Dün Gece Lig Tv De Eski Ts - Gs Maçlarini verdiler. Hami Ne goller atmis ya. Ah Ulen Bize Bir Füzeci Daha Lazim.. Sotalar Arçiller Ünallar Off offf
                              Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Gs maçi öncesi birsey söylemem yanlis olur ama partizancilik kulübün ekonomisine girerse devletin durumuna düseriz

Yorum

Yükleniyor...
                                X