İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
groh diye okunuyordu...o degilmiymis ayrica o zaman foma reklamimiz da grundigti
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala KatılHaftanin hakemleri açiklandi![]() ![]() 25 Subat Cumartesi 14.00 Kayseri Erciyesspor ? Gaziantepspor (Firat Aydinus) 19.00 Galatasaray ? Vestel Manisaspor (Oktay Demiray) 26 Subat Pazar 14.00 Samsunspor ? Ankaraspor (Bülent Demirlek) 14.00 Gençlerbirligi ? Ankaragücü (Zafer Önder Ipek) 14.00 Diyarbakirspor ? Konyaspor (Kuddusi Müftüoglu) 14.00 Çaykur Rizespor ? Kayserispor (Cem Papila) 14.00 Denizlispor ? Malatyaspor (Vedat Yüksel) 16.00 Trabzonspor ? Sivasspor (Mehmet Fatih Gökçe) 19.00 Fenerbahçe ? Besiktas (Selçuk Dereli) 23.02.2006 14:00:00 |
Antep'de Aybaba dönemi.. Gaziantepspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile 1.5 yillik sözlesme imzaladi. Takima daha çok kondisyon ve sistem yüklemek için gelmedigini isaret eden Aybaba, "Sadece futbolculari daha iyi motive ederek, maçlarimizi kazanmaya çalisacagiz." dedi.. 23Subat2006, 13:47Celal Dogan Tesisleri'nde gerçeklestirilen imza töreninde konusan Kulüp Baskani Ibrahim Kizil, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeri üst düzeyde olan Samet Aybaba'yi takimin basina getirmekten dolayi mutluluk duydugunu söyledi. Kizil, "Samet Aybaba, çalistirdigi takimlari üst siralara tasidi, 2 kez Türkiye Kupasi'ni aldi. Anadolu takimlarini çalistirmayacagi yönünde prensip karari almisti. Bu prensip kararini Gaziantepspor için bozdu. Gaziantepspor'a verecegi katkilarindan dolayi hiçbir endise duymuyorum" dedi. Teknik Direktör Samet Aybaba ise daha önce de Gaziantepspor'u çalistirdigini ifade ederek, "Çalistirdigim dönemde bu takimda oynayan futbolcularla önemli basarilara ve güzelliklere imza attik. O dönemde oynayan futbolcularin bazilari, bugün çok önemli takimlarda oynuyorlar. Ayni heyecani tekrar yasamaya geldim. Prensip karari almistim. Ancak baskan, beni ikna etmek için çok önemli kisileri devreye soktu. Bu baskilar karsisinda prensibi bozmak zorunda kaldim. Bundan sonra Gaziantepspor'un basarisi için çalisacagim. Gaziantepspor'un süratle iyi yerlere gelmesi için çaba gösterecegiz" diye konustu. Takima daha çok kondisyon ve sistem yüklemek için gelmedigini isaret eden Aybaba, "Sadece futbolculari daha iyi motive ederek, maçlarimizi kazanmaya çalisacagiz. Kendi sahasinda maç kazanamama takimda stres olusturmus. Elbirligiyle bunu asacagiz. Tüm maçlari kazanmak için oynayacagiz. Süratle üst siralara çikmak istiyoruz. Yeni hoca, oyunculara sevk ve heyecan verir. Bunu sahaya yansitacaklardir" dedi. Samet Aybaba, kupada iddiali bir Gaziantepspor oldugunu vurgulayarak, "Bizim de hedefimiz kupada sampiyon olmaktir. Hiç böyle lig yasanmadi. 7-8 takim ayni puandalar. Gaziantepspor'un iyi bir kadrosu var, ancak eksikleri ve sorunlari bulunuyor. Eksiklikleri gidermek için ilgili tercihleri degistirecegiz. Sorunlari süratle asacagiz" ifadelerini kullandi. |
yaklasan ezik derbisiyle birlikte baskanlari ilginç açiklamalar yapiyorlar. iste baskanlarin maç öncesi birer açiklamalari. özellikle aziz yildirim için çok üzüldüm. [img]smileys/smiley19.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] resmen duygu sömürüsü yapmis: "Annemin mezarina gidemedim" Yer Istanbul Valiligi.. Aziz Yildirim söz aliyor ve oldukça duygusal bir konusma yapiyor: "Geçen hafta en kiymetli varligim annemin mezarina gidecektik. Ama gidemedim, utancimdan gidemedim. Küfürler yüzünden kabir ziyaretini hep erteliyorum.." peki aziz yildirim, senin hiç küfür edilmiyor dedigin stadinda artik koro esliginde küfürler ediliyor. onlarin annesi yok mu peki. bu da yildirim demirörenin açiklamasi. haftasonu bunlar yine yiyecek birbirlerini, senlik var senlik. [img]smileys/smiley36.gif[/img] "Gerekirse kalecisiz yendik seyircisiz de yeneriz.." haberlerin kaynagi www.ajansspor.com |
yaklasan ezik derbisiyle birlikte baskanlari ilginç açiklamalar yapiyorlar. iste baskanlarin maç öncesi birer açiklamalari. özellikle aziz yildirim için çok üzüldüm. [img]smileys/smiley19.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] resmen duygu sömürüsü yapmis: "Annemin mezarina gidemedim" Yer Istanbul Valiligi.. Aziz Yildirim söz aliyor ve oldukça duygusal bir konusma yapiyor: "Geçen hafta en kiymetli varligim annemin mezarina gidecektik. Ama gidemedim, utancimdan gidemedim. Küfürler yüzünden kabir ziyaretini hep erteliyorum.." peki aziz yildirim, senin hiç küfür edilmiyor dedigin stadinda artik koro esliginde küfürler ediliyor. onlarin annesi yok mu peki. bu da yildirim demirörenin açiklamasi. haftasonu bunlar yine yiyecek birbirlerini, senlik var senlik. [img]smileys/smiley36.gif[/img] "Gerekirse kalecisiz yendik seyircisiz de yeneriz.." haberlerin kaynagi www.ajansspor.com |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum