Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri uctu 3-1
    orduspor 95 te atti 3-2 aldi
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• sebatta 1 puan kutarmis[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• son saniyelerde gol yagmuru var

Ünal Karaman

Yorum

• mac sonuclari
          ankaraspor 1-3 kayseri
          denizli 4-0 sivas
          diyarbakir 3-2 malatya
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• samsun-jimnastik macida basladi samsuna bol sans bugün karadeniz günü

Ünal Karaman

Yorum

• samsun kesin yenecek yani bugun 4. lüge oturuyoruz.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• yav kayserinin yenmesi çok kötü oldu ya.. bu adamlar da bi türlü birakmadilar bu isi.. sanki avrupada bisey yapacaklar..
                TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKTIR. (TIBBIYELI)

Yorum

• valla kayseri beni de çok sasirtiyor.kopmalarini bekliyodum ama iyi gidiyolar.ben yine de 3. lük için asil rakibimizin bjk oldugunu düsünüyorum...

Yorum

• Samsun yenecegine bjk yensin raziyim. Samsun insallah kümeye. Ne kadar adam oldularini ilk yaridaki maçta gösterdiler...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    FxY

Yorum

• samsun yedi
                      [ille d' 7]

Yorum

• 1-1 oldu kendi kalesine atti mutafa dogan
                        [ille d' 7]

Yorum

• Insallah samusun en az bir puan allir!

Yorum

• ilk yari 1-1 hadi samsun az daha dayan[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                            X