ya biz neye inancagimizi sasirdik.hergün baska birini transfer ediyoz ama alacagimiz sadece bir kisi oda tomas giderse.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde kulüp baskan yardimcisi Ibrahim Ethem Haciosmanoglu'nun hazir bulundugu imza töreninde, Denizlispor'dan Ömer Riza ile 1 yili opsiyonlu 2.5 yil, Isviçre'nin Young Boys takimindan Ferhat Çökmüs ile 2 yili opsiyonlu 4.5 yil, Istanbul Büyüksehir Belediyespor'dan kaleci Ahmet ile 3 yil, Sirbistan Karadag'in Vojvodina takimindan Milan Stepanov ve altyapidan Aykut Akgün ile 4.5 yilligina sözlesme imzalandi.
Haciosmanoglu, imza töreninde yaptigi açiklamada, sözlesme imzaladiklari oyuncularin Trabzonspor'a hizmet edecegine inandiklarini belirterek, ''Gönülden, severek geldiler. Ikinci yari Trabzonspor'un basarisinda katkilari olacagina inaniyoruz. Hocamizin dedigi gibi (Yüregini sahaya koyan, adam gibi oynayan) oyuncular aldik. Camiaya hayirli olsun.''
Haciosmanoglu, gözden çikardiklari Çek oyuncu Tomas Jun'un Almanya'nin Nünberg takimiyla anlastigini ifade ederek, ''Ancak kulüpler arasindaki iliskiler biraz yavas yürüyor. Jun'u kiralik veya bonservisiyle satacagiz. Bunun kesinlesmesinden sonra bir yabanci oyuncu daha alacagiz'' diye konustu.
Yorum
-
diger yerlerde Halilhodzic Stepanov'a özel program uyguluyor diyo.???
Trabzonspor?da çirkin tezgah
?Bosnali mücahit? teknik adami kaçirmak için,
getirilen ikinci sinif bir Sirp oyuncuyu ?Oynatacaksin?
baskisi yapiliyor.
Önceki yönetimin takimin basina getirdigi Halilhodziç, Bosna?da Sirplar?a karsi kahramanca savasirken malini mülkünü feda etmis. ?Mücahit? payeli teknik adamin su siralar yeni yönetimle arasinda soguk savas var.
Halilhodziç?le çalismak istemeyen yeni yönetim tazminati yüzünden göndermeyi göze alamayinca çirkin bir tezgaha basvurdu. Aldiklari Sirp oyuncuyu oynatmasi için hocaya baski yapip istifaya zorluyor.
Mücahit Vahid?e Sirp futbolcu!
Halilhodziç, Bosna-Sirp savasinda malini, mülkünü ülkesine feda edip ?mücahit? pâyesini aldi. Onu göndermek isteyen Trabzon yönetimi ise 2.sinif bir Sirp oyuncuyu revâ gördü .
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç bugünlerde çok üzgün. Zira baskan Nuri Albayrak?in seçilmeden önce verdigi ?yildiz futbolcu? sözünün yerine getirilmeyecegini anladi.
Üstüne üstlük bir de, Sirbistan-Karadag?in siradan takimlarindan Vojvodina Novi Sad?da oynayan ikinci sinif Sirp oyuncu Stepanov zorlamasi yapilinca çileden çikti. Bosna Hersek?in büyük yaralar aldigi Sirplar?la yapilan savasta ülkesine malini, mülkünü, parasini, herseyini vererek büyük fedakarlik yapan, bundan dolayi da Bosna?da milli kahraman gibi görülüp ?mücahit? lakabini alan Vahid Halilhodziç?in, yakin çevresine ?Bana yildiz futbolcu sözü verdiler ama almadilar. Ondan vazgeçtim, sanki garezine yapar gibi bir de Sirp futbolcu transfer ettiler. Gitmemi istiyorlar. Ancak bunun bir bedeli oldugunu kimse unutmasin. Moralim çok bozuk? dedigi ögrenildi. Bosnak çalistiricinin antrenmanlarda çok çalisan Stepanov?la hiç ilgilenmedigi, Sirp futbolcuya sürekli sirtini döndügü belirtildi. Halilhodziç?in geçtigimiz günlerde Paris Saint Germain Kulübü?yle yaptigi hukuk savasindan 3.5 milyon avro kazandigini unutmayan Bordo Mavili yönetimin, açiklamalarindan rahatsizlik duydugu Bosnak hocayi göndermek istedigi, tazminat ödememek için de yildirma taktigi uyguladigi öne sürülüyor.
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
diger yerlerde Halilhodzic Stepanov'a özel program uyguluyor diyo.???
Trabzonspor?da çirkin tezgah
?Bosnali mücahit? teknik adami kaçirmak için,
getirilen ikinci sinif bir Sirp oyuncuyu ?Oynatacaksin?
baskisi yapiliyor.
Önceki yönetimin takimin basina getirdigi Halilhodziç, Bosna?da Sirplar?a karsi kahramanca savasirken malini mülkünü feda etmis. ?Mücahit? payeli teknik adamin su siralar yeni yönetimle arasinda soguk savas var.
Halilhodziç?le çalismak istemeyen yeni yönetim tazminati yüzünden göndermeyi göze alamayinca çirkin bir tezgaha basvurdu. Aldiklari Sirp oyuncuyu oynatmasi için hocaya baski yapip istifaya zorluyor.
Mücahit Vahid?e Sirp futbolcu!
Halilhodziç, Bosna-Sirp savasinda malini, mülkünü ülkesine feda edip ?mücahit? pâyesini aldi. Onu göndermek isteyen Trabzon yönetimi ise 2.sinif bir Sirp oyuncuyu revâ gördü .
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç bugünlerde çok üzgün. Zira baskan Nuri Albayrak?in seçilmeden önce verdigi ?yildiz futbolcu? sözünün yerine getirilmeyecegini anladi.
Üstüne üstlük bir de, Sirbistan-Karadag?in siradan takimlarindan Vojvodina Novi Sad?da oynayan ikinci sinif Sirp oyuncu Stepanov zorlamasi yapilinca çileden çikti. Bosna Hersek?in büyük yaralar aldigi Sirplar?la yapilan savasta ülkesine malini, mülkünü, parasini, herseyini vererek büyük fedakarlik yapan, bundan dolayi da Bosna?da milli kahraman gibi görülüp ?mücahit? lakabini alan Vahid Halilhodziç?in, yakin çevresine ?Bana yildiz futbolcu sözü verdiler ama almadilar. Ondan vazgeçtim, sanki garezine yapar gibi bir de Sirp futbolcu transfer ettiler. Gitmemi istiyorlar. Ancak bunun bir bedeli oldugunu kimse unutmasin. Moralim çok bozuk? dedigi ögrenildi. Bosnak çalistiricinin antrenmanlarda çok çalisan Stepanov?la hiç ilgilenmedigi, Sirp futbolcuya sürekli sirtini döndügü belirtildi. Halilhodziç?in geçtigimiz günlerde Paris Saint Germain Kulübü?yle yaptigi hukuk savasindan 3.5 milyon avro kazandigini unutmayan Bordo Mavili yönetimin, açiklamalarindan rahatsizlik duydugu Bosnak hocayi göndermek istedigi, tazminat ödememek için de yildirma taktigi uyguladigi öne sürülüyor.
bu nedir kardesim heryerden bi kulp takiyolar trabzonuma yuh ki ne yuhhh[img]smileys/smiley5.gif[/img]Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
Eski yönetimden de bu oyuncuyu istemis Vahid Hoca, artik nereye siçrayacagini sasirdi bu basin. Yaziklar olsun böyle gazetecilige.
Basin toplantisinda baskana varanakadarherseyi açik açik söyleyen vahid hoca sirp oyuncuyu istemedim diyemezmiydi ? Ama ne dedi genç bir yildiz aldik dedi. Biraz düsünüp, tartip haber yazmak gerek. Suni gündem olusturup kargasa yaratma pesindekilere en güzel cevabi sahada vermek dilegiyle..BORDO MAVİ
Yorum
Yorum