bence jeffreson kesinlikle kiralanmali daha çok genç bir kaleci tolgadan bile genççç ilerde ii olacaktir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
www.trabzonspor.com.tr
Çok iyi hatirliyorum bir üyemiz bas bas bagiriyordu bu web sayfasi neden sahipsiz,yenilenmesi lazim diye baktim baktim bulamadim o topic'i iyi hadi gözümüz aydin çokta güzel olmus.
Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
JEFFERSON ILE YOLLAR AYRILIYOR
Gelecek sezonda sampiyonlugu kovalayacak bir kadro olusturmaya çalisan Trabzonspor'un kaleye çok tecrübeli bir ismi getirmeyi düsündügü ögrenildi. Brezilya'dan alinan Jefferson'in yetenekli ama tecrübesiz olmasi nedeni ile bordo-mavililer tecrübeli kaleciler üzerinde arastirma yapiyor.
Bu haberi okuyunca aklima ''beterin beteri var'' geldi.Petkoviç'ide daha iyisini alacagiz diye yollamistik.Su eski yönetimin taraftarda yarattigi travma kolay kolay geçmeyecek herhalde.Biri transfer deyince tüylerim diken diken oluyor.
Beterin beteri zaten kaledeki su durumumuz. Ne olursa olsun jeff den kötüsünü zor alirlar. O nedenle önem arz etmiyor bu konu bence.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
Naim
İlk olarak coach tarafından gönderildi
www.trabzonspor.com.tr
Çok iyi hatirliyorum bir üyemiz bas bas bagiriyordu bu web sayfasi neden sahipsiz,yenilenmesi lazim diye baktim baktim bulamadim o topic'i iyi hadi gözümüz aydin çokta güzel olmus.
darisi org.tr nin basina [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
Hayirli olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Gelecek sezonda sampiyonlugu kovalayacak bir kadro olusturmaya çalisan Trabzonspor'un kaleye çok tecrübeli bir ismi getirmeyi düsündügü ögrenildi. Brezilya'dan alinan Jefferson'in yetenekli ama tecrübesiz olmasi nedeni ile bordo-mavililer tecrübeli kaleciler üzerinde arastirma yapiyor.
Bu haberi okuyunca aklima ''beterin beteri var'' geldi.Petkoviç'ide daha iyisini alacagiz diye yollamistik.Su eski yönetimin taraftarda yarattigi travma kolay kolay geçmeyecek herhalde.Biri transfer deyince tüylerim diken diken oluyor.
Haklisin kardesim eski yönetimdeki görevliler transferden iyi anladiklarini ifade ediyorlardi. Jefferson'un yedigi sacma sapan golleri 2.3.lig kalecileri yemezdi. Ondan daha da iyisini bulsunlar. Cok iyi arastirsinlar,bizi rezil duruma düsürmesinler..-.TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiYabanci transferi serbest kalirsa rahatlariz gibime geliyor. Büyük takimlara avantaj
bence serbest olmmamsi lazim ama sayinin da 8 olmasi lazim
Yabanci futbolcunun sayisinin fazlaz olmasi nedeniyle Türk Futbolu geriledi. Ligin kalitesi düstü...TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
www.trabzonhaber.net[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildiİlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiYabanci transferi serbest kalirsa rahatlariz gibime geliyor. Büyük takimlara avantaj
bence serbest olmmamsi lazim ama sayinin da 8 olmasi lazim
Yabanci futbolcunun sayisinin fazlaz olmasi nedeniyle Türk Futbolu geriledi. Ligin kalitesi düstü...
Aslinda baya tartismali bir konu. Ben de emin degilim. Ama büyük takimlarin para gücüyle iyi yabancilari daha ucuza getirebilecegi için söyledim. Genelde de fiyatlar düser. Yalniz tabi Trabzon altyapisinazarari olurmu olmazmi bilemiyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yabanci sayisinin artmasini isteyenler ilk önce gerçekten dünya da adi geçen futbolculari getirsinlerde sonra istesinler kontenjanin artmasini. buna trabzonspor da dahil. (biz kontenjan artsin istemiyoruz ayri mesele) gidip avrupadan JUN HEINZ BOBO gibi yabancilari getirirseniz kontenjanin artmasini istemeye kimsenin hakki olmaz. daha 6 tane yabanci hakkini kaliteli adamlardan kullanamiyo klüpler ne isimiz var sinirsiz yabanciyla bizim. ayrica belli bi yerden sonra bu milli takima yapilan bi ihanet olur. milli takimda kaleye alman kaleci koyamazsin . forvetindede ronaldinho oynayamaz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak ismet61 tarafından gönderildiFatih aciklama yapinca hemen yelkenler suya indi, sultanimiz bizi terk etmiyor, bu sultanlik ünvani ona bazi haklarida veriyor belkide, her cali$maya katilmamak , sigara icmek, cani istedimi oynamak gibi ufak ayricaliklar. Bazi arkada$lar Trabzonsporumu tutuyor F.Tekkeyimi tutuyor pek anlayamadimya neyse.Hic kimse Trabzonspordan büyük deyildir derler sonrada bazi oyunculari Trabzonsporun üstüne cikartirlar, ya farkinda deyiller, yada birilerinin sultanlik mertebesinde olmalari onlarin ho$una gider (bazi taraftarlar). Bazi oyunculari iyi motive etmek icin bu gibi adlar verileblir, belki dogrudurda bilemem, ama ayni takimda oynayan oyuncuyada defol seni istemiyoruz, veya sen top oynamasini bilmiyorsun gibi $eyler söylemek ne kadar dogrudur onu bilemem bilen varsa söylesin? (örnek F. akyel,ve Tayfuna söylenenler) $u ana kadar hic anlayamadim, bir futbol Sultaniyla bir futbol kölesi ayni takimda nasil oynar?
tamamen katiliyorum. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
kimse niye bu yalanlama bu kadar gecikti demiyor zaten. bence fatih kamuoyu tepkisini ölçtü sadece."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
[QUOTE=Travelair]
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildiAyrilmayi hiç düsünmedim"
Trabzonspor'un Kaptani Fatih Tekke, yasadigi üzücü olaylardan dolayi bordo-mavili takimdan ayrilmayi hiçbir zaman düsünmedigini belirterek, "Zaten o dönemde malum olaylar olmustu. Yönetim de yeni gelmisti. Iyi bir zamanlama degildi" dedi.
IHA muhabirine açiklamalarda bulunan Kaptan Fatih Tekke, yasadigi üzücü olaylar nedeniyle çok zor günler geçirdigini ifade ederek, "Canimin sikildigi çok zamanlar oldu. Ama bu olaylardan dolayi Trabzonspor'dan ayrilmayi hiçbir zaman düsünmedim. Sezon basinda iyi teklifler vardi. Bunlari gündeme getirmedik. Ara transferde gelen tekliften çok daha iyi 3-4 teklif geldi. Ara transfer döneminde de çok iyi bir teklif yapildi. Bu kiralik teklifiydi. Iyi bir teklifti. O teklifi baskanimizla oturduk, konustuk ve kalmamizin daha dogru olacagina karar verdik. Neticesinde burdayiz. Takimimizin basarisi için ter döküyoruz. Zaten o dönemde malum olaylar olmustu. Yönetim de yeni gelmisti. Iyi bir zamanlama degildi" diye konustu.
Gökdeniz Karadeniz ile bir problemi olmadigini ve yasanan olaylardan çok zarar gördüklerini kaydeden Fatih Tekke, "Olaydan basli basina çok zararli çiktik. Biz manevi olarak çok üzüldük, yikildik. Ama bu olaylarda Fatih ve Gökdeniz'in zerre kadar suçu ve hatasi yoktur. Bunu herkes bilsin. Bu olay artik kapanmistir. Sadece sikintimiz, Gökdeniz 6 aydir oynamiyor ve ben de sakatliktan yeni çiktim. Takim genelinde bir uyumsuzlugumuz var. Onu asmaya çalisiyoruz. Önümüzdeki 3 maçi kazanirsak 3.'lük koltuguna otururuz diye düsünüyorum" dedi.
"FATIH'I FATIH TEKKE YAPAN TRABZONSPOR'DUR"
"Fatih'i Fatih Tekke yapan Trabzonspor'dur. Avrupa'da iyi bir takima gideceksem bu Trabzonspor'dan olacak" diyen Fatih Tekke, "Sampiyonluk kupasini kaldirmak benim için çok önemli. Trabzonspor haricinde Türkiye'de bir takimda oynamak istemiyorum. Öyle bir hedefim de yok. Benim bir misyonum var. Trabzonspor'da sampiyonluk yasamak ve Avrupa'ya iyi bir takima transfer olarak orada Türkiye'yi ve Trabzonspor'u basariyla temsil etmek. Bu tür transfer haberleri bizim en önemli sikintimiz. Çok iyi giden yönetim ve futbolcu arasindaki diyalogu bozmak için nifak tohumlari ekiyoruz gibi geliyor bana" ifadelerini kullandi.
Geçmiste birileri tarafindan 3-5 defa sampiyonluklarinin engellendigini, bunu kendilerinin de yasadigini iddia eden Fatih Tekke, "Asil sikinti bence su. Her sene sampiyonluk parolasiyla çikiyoruz. Bizim takim en kötü halinde bile 3. olabilecek bir takim. Arkadaslara bazen bu formayi baska birsey giydirsen 3. olur diyorum. Biz her sene, sampiyon olacagiz diyoruz, acele ediyoruz. Basari bir sonuç olmamali, bir yolculuk olmali. Allah nasip ederse biz sampiyonlugu yakaladigimiz zaman taraftarimiz, camiamiz Avrupa'da büyük hedefler önümüze koyacaktir. Bence hedefimizi büyük tutmali, ona göre A'dan Z'ye hazirlanmaliyiz. Bütün camia birlik içinde olmali. Türkiye'de sampiyon olmak zor birsey degil. Yerli yerinde, dogru teshisli, transfer yapabilsek, sabredebilsek, stadimizda rakibi baski altina alan ambiansi yakalayabilsek sorun kalmaz. Bunlarin hepsi bir yolculuk aslinda. Seneye de sampiyon olmak için çikacagiz. Ama çok akilli hareket etmemiz lazim" diye konustu.
Her futbolcunun bir misyonu olmasi gerektigine dikkat çeken Fatih, "Fatih Tekke'nin misyonu, Avrupa'da iyi bir takima transfer olup çitayi yükseltmektir. Bu benim için çok önemli. Insanlar benim ne yapmak istedigimi çok iyi anlamali. Benim amacim, buradan yeni çikan Ali Güzeldal'lara, Ergin'lere, Ufukhan'lara ve altyapidan yetisecek diger oyunculara hedeflerini daha yukarida tutmalarini saglamak, profesyonel düsünmelerine ve yasamalarina yardimci olmak ve kendilerini yetistirmelerinde yol göstermek. Çünkü benim kaybolan yillarim Trabzonspor'a çiktigim ilk yillardi. Ayni sikintilari onlarin da yasamasini istemiyorum. Trabzonspor altyapisinda ben forvet arkasi serbest oynuyordum. Ama A Takima çiktigim ilk 2 yil birçok maçta ön libero oynadim. Orada sikintilar oldu. Altay'a gitmeden önceki dönem benim kaybolan yillarimdi" seklinde konustu.
Trabzonspor bayragini öperek poz veren Fatih Tekke, "Bu bayragi öpmek ne demek. Bu renkleri kalbimize gömdük" diyerek, Trabzonspor sevgisini vurguladi.
24.03.2006
Kaynak : IHA
türkiyenin kralini tebrik ediyorum
Yorum
Yorum