Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gerçekten midoyu alirlarsa mukemmel bi transfer olmaz mi?

gerçek bi yildiz olmaz mi ? daha 22yasinda
    sanirim romadan kiralik. alinirsa romadan alinacak.

Yorum

• dün trt de gelecek sezonda oynamak sartiyla malatya spordan bilal ile anlasildigi söylendi..bu demek oluyor ki seneye lee gönderilecek en azindan ben öyle anladim!!!!!!!!!

Yorum

• "ULUSOY KAOS GETIRIR" !..

Mehmet Ali Yilmaz, Haluk Ulusoy'u agir bir dille elestirdi.. Yilmaz: "Genel kurul iptal edilmeli", "Ulusoy kazanirsa kaos yasanir", "Eskisinden daha iyisi gelmeyecek", "Mevcut federasyon kaosu önler", "Ulusoy'un hirsini anlamiyorum, arastirilmasi gerek"...

15Ocak2006, 11:11

Futbol Federasyonu Baskan Adayi Mehmet Ali Yilmaz, 19-20 Ocak tarihlerinde yapilacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun iptal edilmesi gerektigini savunarak, Haluk Ulusoy'un seçilmesi halinde Türk futbolunun kaosa sürüklenecegini iddia etti.

Futbol Federasyonu Baskan Adayi Mehmet Ali Yilmaz, 19-20 Ocak tarihlerinde yapilacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi özel açiklamalarda bulundu. Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun iptal edilmesi gerektigini savunan Mehmet Ali Yilmaz, "Seçimin olmasini gerektiren sartlar kayboldu. Yeni kaoslari bekliyoruz. Mevcut federasyon yönetiminin yapmasi gereken daha büyük bir kaosa neden vermemek için genel kurul kararindan vazgeçmek. Bu federasyon yönetiminin seçimi iptal etmesi lazim. Seçimin geçmisten daha iyisini getirmeyecegi gözüküyor. Daha iyi bir yönetim gelsin diye seçime gidilir. Görülüyor ki daha iyi bir yönetim gelmeyecek. Mevcut federasyonun görevde kalmasi kaosu önleyecek en saglikli yoldur. FIFA, Türkiye-Isviçre maçiyla ilgili kararini açiklasin, Türkiye'nin ceza alip almayacagi belli olsun, ardindan daha saglikli bir genel kurula gidilir" ifadelerini kullandi.

"ÖZERKLIGIN ARTIK LÜKS OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM"

Türk futbolunda özerkligin kayboldugunu, özerkligin artik lüks oldugunu düsündügünü belirten Mehmet Ali Yilmaz, "Bakanligin ve hükümetin bir daha düsünmesi lazim. Özerk yapida Türkiye nerede? Bu delegasyon yapisinda özerklige ihtiyaç var mi? Bana göre yok. Zimnen olmayan seyi resmen de yapmayacaksin. Bu millet bu kadar birbiriyle sürtüsmeyecek, birbirini ayarlamaya çalismayacak. Böyle olursa sporun temel ilkeleri, hak, hukuk, adalet sahadan çikar, masa basinda halledilmeye çalisilir ve Türk futbolu önü alinamaz bir kaosa sürüklenir. Özerkligin lüks oldugunu düsünüyorum, çünkü özerk olmayan her sey yapiliyor. Basbakandan izin alindi, siyaset karisti, karismadi, onun adami, bunun adami gibi laflarla bagimsiz bir federasyon olusturmaktan korkuluyor gibi bir durum söz konusu. Hep elimizin altinda olsun bizim olsun düsüncesinden yana degilim. Federasyonun kimsenin elini uzatamayacagi kadar yüksekte olmasi lazim" dedi.

Kulüpler Birligi'ni de sert bir bir dille elestiren Mehmet Ali Yilmaz, "Kulüpler Birligi'nin baskan tayin etme hakki yoktur, ancak baskan tayin ettiler. Herkesin serefiyle, haysiyetiyle, onuruyla oynadilar. 'Haluk Ulusoy aday olursa destekleriz' dediler. Böyle olursa delegasyon sistemine ihtiyaç yoktur. 8 kulüp baskaninin atacagi bir federasyon olur, o zaman federasyon baskanini bakanlik atasin, özerklige ihtiyaç yok" dedi.

"HALUK ULUSOY KAZANIRSA KAOS GETIRIR"

Haluk Ulusoy'un futbol federasyonu baskani olmasi halinde Türk futbolunda bir kaos yasanacagini iddia eden Mehmet Ali Yilmaz, "Haluk Ulusoy kazanirsa kaos getirir. 8 sene baskanlik yapmis birinin tekrar baskan olmak için basvurmadigi yer kalmadi. Anayasa Mahkemesi'nden torpiline kadar. Bu hirsin sebebini anlamis degilim. Bu kadar hirsin nedeni nedir? Basbakanin, kamuoyunun buraya dikkat çekmesi lazim. Bu hirsin ardinda ne var, bunun iyi incelenmesi gerekir. Kimse kalmamis gibi ülkede böyle bir saldirganligi anlamis degilim. Benim Haluk Ulusoy ve Ayhan Bermek ile yaristigim seklinde gösterilmem de dogru degil. Ben onlarin hasret oldugu mevkileri asmis, kurmus, yönetmis, bakanlik yapmis, bagimsiz biriyim. Futbol Federasyonu baskanlik seçimleri ne kadar büyük bir ismis ki siyasetçisinden isadamina kadar herkesin sesi çikiyor. Futbol Federasyonu'nda bu kadar bütçe yok. Var da mi biz göremiyoruz. Sekiz sene baskanlik yapan da birakmiyor, bir 8 sene daha yapmak için bir çirpinis var. Anayasa Mahkemesi'ne birisi rica etmis, toplanmis gündemine almis ve istedigi karari çikarmis. En yüksek yargi organi olan Anayasa Mahkemesi'nde de isler böyle hallediliyorsa garibanlar ne yapsin. Çikarlari nedir, ne yapmak istiyorlar anlayamiyorum" ifadelerini kullandi.

Haluk Ulusoy'u bugün destekleyenlerin, 1.5 yil önce Haluk Ulusoy'u bakana hatta basbakana kadar sikayet ettigini hatirlatan Mehmet Ali Sahin, simdi yasanan bu tutum degisikliginin anlasilir gibi olmadigini kaydetti. Mehmet Ali Sahin, "Seçilmesi halinde kaos olabilecegi düsünülen, hakkinda bir bakanin "Aklanmasi lazim, aklansin öyle gelsin" dedigi, Kulüpler Birligi ile Taban Birligi'nin 'aday olursa destekleriz' dedigi bir ortamda, 1.5 yil önce ates püsküren, bakana basbakana kadar sikayet eden kesim ne oldu da böyle bir dönüs yapti. Anlasilir gibi degil, kusku uyandirici. Futbol Federasyonu Genel Kurulu, hep siyasetle irtibatlandirildi. Onay aldiysan basbakani övmeye gerek yok. Bu kadar yagciliga gerek de yok" diye konustu.

"HALUK ULUSOY SEÇILIRSE BAKAN ISTIFA ETMELI"

Haluk Ulusoy'un baskan seçilmesi halinde Bakan Sahin'in istifa etmesi gerektigini savunan Mehmet Ali Yilmaz, "Haluk Ulusoy'un benim destegime ihtiyaci yok, kendisi bütün destekleri almistir. Basbakana yagdirdigi övgülerden anlasilacagi gibi. Bundan sonra kafamda bakanin açiklamalari ne olacak gibi soru isaretleri olustu. Acaba bakan da mi açiklamalarini geri aldi? Aldiysa yapacak bir sey yok. Oturup konusulmus gibi bir imaj verilmeye çalisiliyor. Böyle bir sey var mi yok mu bilmiyorum, ama böyle gösterilmis olmasi dogru degil. Bunlarin spora karismamasi lazim. Biri dogruysa bakan istifa etmeli, biri yanlissa Haluk Ulusoy aday olmamali. Haluk Ulusoy'un hakkindaki dosyalardan aklanip seçime girmesi lazim" diye konustu.

Baskanliga bagimsiz ve güçlü bir futbol federasyonu yönetimi olusturmak için aday oldugunu söyleyen Mehmet Ali Yilmaz, "Futbol Federasyonu'nun iyi tesekkül etmesinden, güçlü olmasindan yanayim. Ben federasyon baskanligina bir sahiplenis, bir ciddiyet için, bu isin ciddi yapilmasi, herkesin elini uzatabilecegi kadar küçük degil, elini uzatamayacagi kadar büyük bir federasyon yönetimi olusturmak için aday olmustum. Ancak gelisen olaylar üzücü. Objektif, sakin düsündügüm zaman futbol federasyonu baskanligina adayligimi açiklamakla dogru yapmadim diye endiseleniyorum. Gelisen olaylar, yazilanlar dogru yapmadim herhalde dedirtiyor" dedi. Mehmet Ali Yilmaz, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda adayliginin sürdügünü, aksi bir gelisme yasanirsa bunu kamuoyuyla paylasacagini kaydetti. UEFA Asbaskani Senes Erzik'in aday olmasinin seçime renk katacagini belirten Mehmet Ali Yilmaz, "Senes Erzik, aday olursa seçim renklenir. Senes Erzik, Türk futboluna büyük hizmetler verdi. Senes Erzik, yaptigi açiklamalarla belki de hiç kimse yapmiyorsa ben yaparim demek istemistir" diyerek sözlerini noktaladi.

www.ajansspor.com

yahu neler oluyo anlayan varmi? Mehmet Ali Yilmaz dememismiydi Haluk Ulusoy aday olursa ben çekilirim. simdi bu dedikleri neyin nesi .
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• fatih akyyelin ilk golü takimimiza hayirli olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

• Dünyalar benim oldu
            Trabzonspor?un yeni transferi Ömer Riza, 'Çok farkli özelliklere sahip bir santrforum. Kadroya girersem formayi geri vermem' diye konustu

Dört büyük takimdan birinde top kosturma hayalim gerçeklesti. Sirada, ekibimin vazgeçilmezi ve milli bir futbolcu olmak var. Çok farkli özelliklere sahip bir santrforum. Kadroya girersem formayi geri vermem. Taraftarimizin beni seveceginden eminim

Ingiltere?den ithal

Uzun süren temaslarin ardindan Denizlispor?dan transfer edilen çiçegi burnunda Trabzonsporlu Ömer Riza, ilk kez FANATIK?e konustu, duygularini ve hedeflerini paylasti. Futbol kariyerine Ingiltere?de baslayan ve 1998-2003 yillari arasinda birçok Ada ekibinde forma giyen (Arsenal, West Ham, Barnet, Cambridge) 1979 dogumlu futbolcu, kisa sürede birçok Süper Lig ekibinin listesine girmesine ragmen, Bordo-Mavililer?in israrlari paralelinde Karadeniz temsilcisine ?evet? dedi. Bugün aksam saatlerinde Trabzon?da olmasi beklenen basarili oyuncu, imzayi atacak ve yeni takiminin ikinci yari hazirliklarina katilacak.

Sampiyonluk düsü...
            Çok mutlu ve gururlu oldugunu belirterek söze giren Ömer Riza, profesyonel yasantisinin ilk günlerinden bu yana kendisine büyük hedefler seçtigini ve adim adim bunlara dogru ilerledigini belirtti. Türkiye gelip Denizlispor formasi giydigi dönemlerde 4 büyük takimdan birine gitmeyi kafasina koydugunu açiklayan Bordo-Mavililer?in yeni transferi, ?Bunu basardim, Trabzonspor?a geldim. Yeni takimimda Süper Lig sampiyonlugu yasamak ve Avrupa?da kendimi göstermek istiyorum. Ardindan da bu performansla beraber her Türk gibi A Milli Takim?a gitmeyi planliyorum? diye konustu.

?Benim gibisi yok?
            En kisa zamanda adaptasyon sürecini geride birakmak istedigini vurgulayan Ömer Riza, ilk 11?de kendisine yer bulmak için çok çalismasi gerektiginin de farkinda oldugunu bildirdi. Bu konuda özgüveninin tam olduguna dikkat çeken tecrübeli futbolcu, ?Böyle bir takimda hocamin ve taraftarin gözüne girmek elbette kolay sayilmaz. Ama güçlüklerin üstesinden gelerek yakalanan basarilarin tadi bambaska olur? yorumunu yapti ve su iddiada bulundu: ?Oynarsam çok faydali olurum ve formayi bir daha asla birakmam. Stilim bambaskadir, benim tasidigim özelliklere sahip az futbolcu vardir. Rakip savunmayi yipratma ve derinlemesine kosularda kendime çok güveniyorum.?

?Avrupa?ya gidebiliriz?
            Trabzonspor?un ligin ilk yarisindaki kötü performansi hakkinda da degerlendirmelerde bulunan Ömer Riza, ikinci etapta bu görüntünün geride kalacagina da kesin gözüyle bakiyor. Bordo-Mavililer?in çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip oldugunu ifade eden deneyimli santrfor, ?Benim disimda da transferler yapildi, kadro güçlendirildi. Kendi adima kötü oynadigim ve goller kaçirdigim maçlarda dahi kapasitemin yüzde 100?ünü sahaya yansitacagimin garantisini veriyorum. Diger arkadaslarim da ayni seyi basarirlarsa ligi bulundugumuz noktanin çok üstlerinde tamamlar ve hatta Avrupa?ya dahi gideriz? açiklamasini yapti.

Ömer Riza?nin Denizli karnesi
            Sezon Maç Gol
            2003-2004 21 6
            2004-2005 23 8
            2005-2006 16 2
            Toplam 60 16

Fatih?le harikalar yaratir
            Trabzonspor, her anlamda çok kaliteli bir futbolcu aldi. Ömer Riza, mükemmel diyebilecegim profesyonelliginin yani sira kisilik açisindan da ender rastlanacak özelliklere sahiptir. Çalismayi çok sever, insan iliskileri de gayet iyidir. Teknik degerlendirmelere gelince... Tekniginin çok iyi oldugunu söyleyemesek de bambaska özellikleri vardir. Yüzü kaleye dönük oynadiginda Türkiye?nin ve Avrupa?nin en kaliteli oyuncularindan biri olarak gösterebilirim. Onu ofsayta düsürmek çok zordur. Ayrica derinlemesine atilan toplarda da etkili olur. Trabzonspor?da ona bu paslari saglayabilecek oyuncular mevcut. Fatih Tekke gibi, teknigi yüksek, kaleye arkasi dönük de oynayabilen bir santrforla çok is yapar.
            Giray Bulak
            (Denizlispor Eski Teknik Direktörü)

Szymkowiak büyük avantaj
            Ömer Riza çok sprinter bir futbolcudur. Bos kosulari etkilidir, rakibi hem sasirtir hem de yorar. Trabzonspor?da birlikte oynayacagi oyuncular da onun için büyük avantaj. Örnegin onun istedigi türde ara paslarini atabilecek Szymkowiak gibi bir futbolcu var ki, Ömer?in formuna direkt etki eder. Ayrica Fatih Tekke ile de birbirlerini tamamlayacak bir ikili olacaklarindan süphem yok. Denizlispor?da çok pozisyona giren Ömer Riza, Trabzonspor?da çok daha fazla gol sansi bulacaktir.
            Nurullah Saglam
            (Denizlispor Teknik Direktörü)
            22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• M.Ali yilmaz bizim baskanligimizi yapmis ama..hayatimda tanidigim belki de taniyacagim dünyanin en megaloman 2 insanindan birtanesi ...digeri de fatih terim zaten....bu tip insnlar 2. olmak istemezler hiç bi zaman oyüzden ortaklik bozuldu...olay bukadar basit....

saygilar....

Yorum

• arkadaslar hürriyet gazetesinde ve fanatik gazetesinde sadece emrah&volkan in malatya ya gittigi yaziyordu,karsiliginda bilal yazmiyordu?bu kadro darliginda olur mu böle bise yaa?

Yorum

• Emrah&Volkan Malatyaspor?da
                  Trabzonspor'lu Emrah Eren ve Volkan Bekiroglu'nun, bir aksilik çikmazsa ligin ikinci yarisinda Malatyaspor formasi giyecegi açiklandi

15.01.2006

Yönetim, iki tecrübeli futbolcu konusunda Sari-Kirmizililarla el sikisti. Parasal konulardaki pürüz çözülür çözülmez Volkan ve Emrah, yeni takiminin çalismalarina katilacak

?Tamam? dediler

Teknik direktör Vahid Halilhodziç?in ligin ilk yarisinda gözden çikarmasina ragmen, kadroyu genis tutmak adina Antalya kampina dahil ettigi Emrah Eren ile Volkan Bekiroglu, çok büyük bir aksilik çikmazsa ligin ikinci bölümünde Malatyaspor formasi giyecek. Yapilan görüsmelerin ardindan Sari-Kirmizili takimin yöneticilerine prensipte olumlu yanit verildigi ögrenilirken, aradaki parasal konularin da bugün çözülmesine kesin gözüyle bakiliyor .

Vedalastilar...
                  Antalya?daN öglen saatlerinde havalanan ve Trabzon öncesinde aktarma için Istanbul?a ugrayan Bordo-Mavili kafilede yer alan Emrah ve Volkan, burada takim arkadaslariyla vedalasarak, birbirlerine basarilar dilediler. Futbolcular arasinda duygusal anlar yasanirken, ikilinin bonservisyeriyle birlikte Malatyaspor?a gönderileceginin de alti çizildi. Haber bekleyen oyuncular, olumlu sonuç halinde Malatya?ya gidip, yeni arkadaslariyla çalisacak

www.fanatik.com

22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• 15Ocak2006, 13:55

Sayitoglu, yaptigi açiklamada, transfer döneminin bitimine az bir süre kaldigini belirterek, ''Ihtiyaçlarimiz dogrultusunda 2-3 oyuncu transferi daha düsünüyoruz. Heyecanli, basarili oyunculari kadromuza dahil edecegiz'' dedi.

Yabanci oyuncu transferi konusunda oyunculari Jun'un durumunu beklediklerini ifade eden Sayitoglu, ''Jun'un Almanya'nin Nürnberg takimi ile görüsmeleri sürüyor. Düsüncemiz, bu oyuncunun 1-2 gün içinde bu takimla anlasacagi yönünde. Jun'un durumunun netlesmesinin ardindan yabanci oyuncu transferini gerçeklestirecegiz'' diye konustu.

Volkan ve Emrah'i büyük olasilikla Malatyaspor'a vereceklerini dile getiren Sayitoglu, ''Malatyaspor ile büyük ölçüde anlasildi. Bugün, yarin bu transferler tam olarak kesinlik kazanacak'' dedi.

-ÖMER RIZA, IMZALIYOR-
                    Trabzonspor'un Denizlispor'dan transfer ettigi Ömer Riza'nin yarin bordo-mavili takim ile resmi sözlesme imzalayacagi bildirildi.

Bordo-mavili takimin büyük oranda anlasma sagladigi Ferhat'in ise programinin tam olarak netlik kazanmadigi kaydedildi.

Yorum

• Jun da bir türlü anlasamadi haftaya lig basliyor
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Zurawski olsa sampiyonduk!

Trabzonsporlu Symkowiak bu ifadeyi kullanip, ?Atay Aktug yönetiminin Zurawski, kaleci Boris ve Klos?u almamasinin faturasini agir ödedik? dedi

TÜRKIYE?DE geçirdigi dönemi star?a degerlendiren Symkowiak, Atay Aktug yönetimine agir elestirilerde bulundu. Trabzonspor?un eski yönetimin yaptigi hatanin bedelini çok agir ödediklerini savunan Polonyali futbolcu, ?Sezon basinda Zurawski, kaleci Boris ve Klos?u alsaydik simdi Sampiyonlar Ligi?ndeydik. Ama maceraya girildi fatura da agir oldu? dedi.

Vatandasi ile çok iyi anlastigini belirten Szymkowiak, ?Iddia ediyorum ki, saha içinde Zurawski nerede olursa olsun, gözlerimi baglayin sadece bana seslensin, topu ayagimla ona atamazsam futbolu birakirim. Biz birlikte büyüdük. Ruh ikizi gibiyiz. Trabzonspor bundan faydalanabilirdi. Alinmayisi içimde bir ukte olarak kaldi? seklinde konustu.

Gördügü ilgiden son derece memnun oldugunu söyleyen Polonyali futbolcu sunlari söyledi: ?Geçtigimiz yilla bu seneyi kiyaslamak bile istemiyorum. Benim için kötü bir dönem oldu. Üç ay sahalardan uzak kaldim. Sakatligimin uzamasi hem bana hem takima zarar verdi. Faturasini pahali ödedik. Ama ikinci yari çok farkli olacak. Ligin ilk 4 haftasi yine birlikte olamayacagimiz oyuncular olacak. Bizim için lig Subat?tan sonra baslar. Özellikle benim transferimden sonra Polonya ile Türkiye arasinda önemli bir dostluk köprüsü olustuguna inaniyorum. Benim için internet sitesi olusturup, Trabzonspor?u yakindan takip edenler de var.?

SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Zurawski'nin transferinin mazareti vardi, kimilerine göre Zurawski'nin yasi problemdi, Kimine göre Zurawski Trabzonspor'u oyaladi. olmadi.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

keske Robinho'yu alsaydik.[img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Haluk ulusoy'a izin bu ikiliden

Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Melih Gökçek'in, Basbakan Recep Tayyip Erdogan'i ikna ederek Haluk Ulusoy'a baskanlik yolunu açtiklari ögrenildi

Haluk Ulusoy'a Futbol Federasyonu baskan adayligi yolunu Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Melih Gökçek'in açtigi ortaya çikti. Basbakan Recep Tayyip Erdogan ile önceki aksam Istanbul'da bir araya gelen Albayrak ve Gökçek'in aday olup olmama konusunda tereddütü bulunan Ulusoy için kulis yaptigi bildirildi.
                            Devlet Bakani Mehmet Ali Sahin'in hafta basindaki açiklamalarindan sonra Basbakan Erdogan'in da Ulusoy'a karsi olumsuz bir tavir ortaya koymasini engellemeye çalisan Albayrak ile Gökçek'in, gece geç saatlerde istedikleri "vizeyi aldigi" ögrenildi. Federasyon baskanvekili Hasan Dogan ve Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Özhaseki'nin de bulundugu görüsmede Basbakan'in "Ben bu ise karismiyorum" mesajini verdigi kaydedildi.

Gece yarisi müjde
                            Haluk Ulusoy'a "müjdeli" haber gece yarisi iletildi. Erdogan'in mini zirveden ayrilmasindan sonra Ulusoy'u davet eden Albayrak, basbakanin seçim süreciyle ilgili tarafsiz kalacagini söyledi. Basbakan Erdogan'in olumlu ya da olumsuz bir görüs belirtmedigini ögrenen Ulusoy da düzenledigi basin toplantisi öncesi rahat bir nefes aldi. Sabaha karsi Ulusoy cephesinde içinde hükümete övgü cümleleri bulunan basin metni hazirlandi. Günlerdir seçime girmemesi için ikna edilmeye çalisilan, Senes Erzik'in adayliginin dogru olacagi yolunda mesajlar iletilen Ulusoy'un basin toplantisindaki "Baski iddialari tamamen gerçek disidir" ifadesi de iktidarin yaktigi "sari" isiga karsilik kullanildi.

Genis tabanli yönetim
                            Sali günü Ankara'ya gelerek yönetim ve diger kurullarin olusturulmasi çalismasina baslayacagi bildirilen Ulusoy'un genis tabanli bir olusumdan yana oldugu vurgulandi. Ulusoy'un yönetim kurulunda eski çalisma arkadaslarindan kimsenin olmayacagi, Trabzonspor ile Ankaraspor kulüplerinden ise birer temsilci bulunma ihtimalinin yüksek oldugu ileri sürüldü. Ilk günden bu yana eski federasyon baskaniyla birlikte hareket eden Cemal Aydin'in asbaskan olarak görev kabul etmemesi halinde sari-lacivertli kulüpten bir üyenin yönetime girecegi iddia edildi.

Kulüplerden ikinci onay
                            Galatasaray Baskani Özhan Canaydin ile önceki aksam yaklasik 2 saat süren bir toplanti yapan Ulusoy'un yarinki Kulüpler Birligi Vakfi toplantisindan ilkinin benzeri bir karar çikmasini bekledigi bildirildi. Ulusoy buradan çikacak karari aldiktan sonra sali günü Ankara'ya gelerek genel kurul çalismalarina baslayacak. Bu arada daha önce baskan adayi olduklarini açiklayan Ayhan Bermek ile M.Ali Yilmaz'in son ana kadar çekilmeyecekleri ileri sürüldü.

Çakir ve Arslan
                            19 Ocak'ta yapilacak genel kurulda seçilmesine kesin gözüyle bakilan Ulusoy'un kurullarinda yer alacak isimler de sekillenmeye basladi. Türker Arslan'in adi Tahkim Kurulu baskanligi için geçerken, Serdar Çakir'in da Merkez Hakem Kurulu baskan adaylari arasinda yer aldigi bildirildi. Aralik ayinda hakemligi birakan FFHGD Baskani Mustafa Çulcu'nun ise MHK üyeliginin gündeme gelebilecegi kaydedildi.

'Degistim'
                            Futbol Federasyonu eski Baskani Haluk Ulusoy, 19-20 Ocak tarihlerinde yapilacak Futbol Federasyonu Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi'nda baskanliga aday oldugunu açikladi.

Ulusoy, Levent'teki Türkiye Spor Yazarlari Dernegi'nde (TSYD) düzenledigi basin toplantisinda, adayligiyla ilgili geçen süreçte futbol ailesinde kendisine yönelik bir birligin saglandigini tespit ettigini kaydederek, "Futbolun içinden gelen bir basbakanimiz ile spora gereken önemi veren hükümetimizin varligi, kararimi vermem için yeterli olmustur" dedi.

2004'deki genel kuruldan bu yana geçen sürenin kendisi için, görev yaptigi 7,5 yilin degerlendirilmesi ve muhasebesinin yapilmasi açisindan iyi bir firsat oldugunu anlatan Ulusoy, "Futbol dünyasina disaridan bakma imkani buldum. Bir inziva dönemiydi. 7,5 yilin artisini ve eksisini degerlendirdigimde basarilarimi ve artilarimi Türk Milleti'nin takdirine birakiyorum. Noksanlarimi ve kusurlarimi tek tek gözden geçirdim. Bunlardan gerekli dersleri çikardim ve çok degistim. Futbolu gelistirip, bugün buldugum yerden degil dün biraktigim yerden daha ileriye götürmeye geliyorum.

Bunu yeni bir ruh ve yeni bir vizyon ile yeni bir kadro ile gerçeklestirecegiz. Basarinin sarti uzlasma, uzlasmanin sarti ise konusabilmek, fikirlere hürmet ederek görüslerimizi paylasabilmektir.

Kurtarici adamlar, mucize fikirler yerine ortak akli, ilmi ve tecrübeyi hakim kilmaktir. Iste basarinin altin anahtari budur. Herkese elimi uzatiyorum ve herkese kalbimi açiyorum" diyerek sözlerini tamamladi.

Erdogan'dan açiklama
                            Basbakanlik Sözcüsü Akif Beki, Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in özerk kuruluslarin iç isleyislerine müdahale etmeme prensibine bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da bagli kalmayi sürdürecegini bildirdi. Beki, yaptigi yazili açiklamada, "Bazi adaylarin Sayin Basbakan ya da hükümetin destegine sahiplermis gibi bir izlenim vermeleri her seyden önce Türk futboluna ve kurumsal olarak Futbol Federasyonumuza zarar verecektir. Türk kamuoyu ve futbol camiasi bilmelidir ki Sayin Basbakan bu tartismalarin disindadir" ifadelerini kullandi.

Artik izinler bizden beyler[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                            1-Mahmut Hoca
                            2-TRABZONSPOR

Yorum

• hani bilal alindiydi emrahla volkanin yerine.... buda hikaye heralde

Yorum

• < = src="/js/yazi.js" =text/>

< id=frm_print name=frm_print =/print.php method=post>< = value=12212 name=frm_id>

<>document.write('Haberi arkadasina gönder');
                                Haberi arkadasina gönder
                                Haberi yazdir

<>document.write('Haber arama');
                                Haber arama

<>document.write("yazi büyüklügü")
                                yazi büyüklügü

Bayern'de Ze Roberto ayriligi

Bayern Münih, sezon sonunda sözlesmesi biten Brezilyali oyuncu Ze Roberto ile anlasamadi.

Ailesinin Almanya'da yasamaya alisamadigini sebep gösteren Ze Roberto, kendisine daha sicak davranacak olan bir ülkede futbol yasantisina devam edecegini söyledi.

Ze Roberto, sorunun Bayern ile ilgili olmadigini, bunun sadece ailevi bir problem oldugunu, küçük oglunun henüz 6 yasinda oldugunu ve Brezilya'yi özledigini de ekledi. Ze Roberto, Ispanya'dan gelen teklifleri degerlendirip olmazsa ülkesi Brezilya'ya dönecegi ifade ediliyor.
                                15.01.2006

Yorum

Yükleniyor...
                                X