Samaras konusunda haklisin ama Luca yillik 3 milona oynuyor milli takimda yok yeni yeni sivriliyor böyle adamlari almanin tam sirasidir |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tomas Jun dönüyor !..
Trabzonspor'un istedigi verimi alamadigi için gözden çikardigi Tomas Jun'in Almanya'nin Nurnberg takimina transferi de gerçeklesmedi.. Bordo mavili yönetim, bunun üzerine Çek golcüyü Türkiye'ye çagirdi.
Atay Aktug yönetimi tarafindan transfer edilen ve Trabzonspor'da bir türlü istenileni veremeyen ve hayal kirikligi yasatan Tomas Jun, Almanya'nin Nurnberg kulübü ile yaptigi transfer görüslerinden olumlu sonuç alamadi.
Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, Nurnberg Kulübü'nün teklifinin kendilerine ulastigi ve teklife cevap verdiklerini, ancak su ana kadar bir sonuç alamadiklarini belirterek, "Bunun üzerine biz de Tomas Jun'u Trabzon'a çagirdik. Oyuncunun bugün yarin Trabzon'da olmasi gerekiyor. Gerekli yazismalari hem resmi yoldan hem de basin araciligiyla ilettik. Gelmemesi durumunda resmi yollara basvuracagiz" dedi.Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi
Tomas Jun dönüyor !..
Trabzonspor'un istedigi verimi alamadigi için gözden çikardigi Tomas Jun'in Almanya'nin Nurnberg takimina transferi de gerçeklesmedi.. Bordo mavili yönetim, bunun üzerine Çek golcüyü Türkiye'ye çagirdi.
Atay Aktug yönetimi tarafindan transfer edilen ve Trabzonspor'da bir türlü istenileni veremeyen ve hayal kirikligi yasatan Tomas Jun, Almanya'nin Nurnberg kulübü ile yaptigi transfer görüslerinden olumlu sonuç alamadi.
Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, Nurnberg Kulübü'nün teklifinin kendilerine ulastigi ve teklife cevap verdiklerini, ancak su ana kadar bir sonuç alamadiklarini belirterek, "Bunun üzerine biz de Tomas Jun'u Trabzon'a çagirdik. Oyuncunun bugün yarin Trabzon'da olmasi gerekiyor. Gerekli yazismalari hem resmi yoldan hem de basin araciligiyla ilettik. Gelmemesi durumunda resmi yollara basvuracagiz" dedi.
tarih, kaynak ?BORDO MAVİ
Yorum
-
Ufukhan ve Ferhat?a milli davet
Futbolcularimiz Ufukhan Bayraktar ve Ferhat Çökmüs, Ümit Milli Futbol Takimimizin 25 Ocak 2006 Çarsamba günü Norveç?le Antalya?da yapacagi özel maç için aday kadroya davet edilmislerdir.
Antalya Atatürk Stadi?nda oynanacak karsilasma saat 18.00?de baslayacak.
20.01.2006 16:25:00BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildiİlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi
Tomas Jun dönüyor !..
Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, Nurnberg Kulübü'nün teklifinin kendilerine ulastigi ve teklife cevap verdiklerini, ancak su ana kadar bir sonuç alamadiklarini belirterek, "Bunun üzerine biz de Tomas Jun'u Trabzon'a çagirdik. Oyuncunun bugün yarin Trabzon'da olmasi gerekiyor. Gerekli yazismalari hem resmi yoldan hem de basin araciligiyla ilettik. Gelmemesi durumunda resmi yollara basvuracagiz" dedi.
tarih, kaynak ?
hayret birsye yaa...kurtaramadik bu adamdan...yönetimin bir sekilde göndermesi gerekiyordu..insallah yurt içine bir yere verilir ama zor gibi...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
< =sIFR-flash style="WIDTH: 279px; HEIGHT: 34px" pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashp src=/flash/futura.swf width=279 height=34 =application/x-shockwave-flash bgcolor="null" wmode="opaque" flashvars="txt=Tomas Jun dönüyor !..&w=279&h=34&textcolor=#000033">Tomas Jun dönüyor !..
< =sIFR-flash style="WIDTH: 523px; HEIGHT: 88px" pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashp src=/flash/futurabold.swf width=523 height=88 =application/x-shockwave-flash bgcolor="null" wmode="opaque" flashvars="txt=Trabzonspor'un istedigi verimi alamadigi için gözden çikardigi Tomas Jun'in Almanya'nin Nurnberg takimina transferi de gerçeklesmedi.. Bordo mavili yönetim, bunun üzerine Çek golcüyü Türkiye'ye çagirdi..&w=523&h=88&textcolor=#333333">Trabzonspor'un istedigi verimi alamadigi için gözden çikardigi Tomas Jun'in Almanya'nin Nurnberg takimina transferi de gerçeklesmedi.. Bordo mavili yönetim, bunun üzerine Çek golcüyü Türkiye'ye çagirdi..
< = =text/>
// if (sIFR != null && sIFR.replaceElement != null) {
sIFR.replaceElement("h2.replace_feature","/flash/futura.swf","#000033", null, null, null, null, null, null, null);
sIFR.replaceElement("h3.replace_feature","/flash/futurabold.swf","#333333", null, null, null, null, null, null, null);
}
//]]>
20Ocak2006, 15:59
Yorum
-
kaynak:internet spor
Trabzon'da yabanci transferi zor...
20 Ocak 2006 16:46
Trabzonspor, yarin sabah özel uçakla Kayseri'ye gidecek. Bu arada yabanci futbolcu arayislarini sürdüren yönetim Jun'un geri dönüsü ile zor durumda kaldi...
Türkcell Süper Ligi'nde deplasmanda Kayserispor ile karsilasacak olan Trabzonspor, yarin sabah özel uçakla Kayseri'ye gidecek.
Kayseri'ye 17 kisilik futbolcu kadrosuyla gidecek olan bordo-mavili takimda, sakatliklari süren Lee Yong, Jefferson, cezali olan Gökdeniz, milli takim kampinda bulunan Yattara ve yeni transfer Ferhat'in yer almayacagi bildirildi.
Kulüp Asbaskani Hasim Sayitoglu, ''Ikinci yariya iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz'' dedi.
Devre arasinda iyi bir çalisma imkani bulduklarini ifade eden Sayitoglu, ''Ligdeki hedeflerimiz dogrultusunda kayipsiz geçmememiz
gereken bir maç yapacagiz. Rakibimiz güçlü bir takim, ancak Trabzonspor'un her takimi yenecek gücü var'' diye konustu.
TOMAS JUN, GELIYOR-
Trabzonspor'un Çek oyuncusu Tomas Jun'un bu gece Trabzon'da olacagi kaydedildi.
Kulüp Asbaskani Hasim Sayitoglu, yabanci oyuncu kontenjanlarinin dolu oldugunu belirterek, ''Su anda yabanci transferi zor gözüküyor. Gelismeler dogrultusunda hareket edecegiz'' diye konustu.
Kayseri'ye gidecek olan Trabzonspor Kafilesi'nde Vali Hüseyin Yavuzdemir, milletvekilleri Sevket Arz, Kemalettin Göktas, Mustafa Cumhur, eski askanlardan Sadri Sener, Salih Erdem ve Ahmet Celal Ataman gibi isimlerin de yer alacagi kaydedildi.
Bordo-mavili takimin sabah 9.00'da özel uçakla Kayseri'ye gitmeyi planladigi ve programda bir degisiklik olmadigi kaydedildi.
Yorum
-
junu alan zati muhterem demistiki junu istesek su anda(o zaman)aldigimiz paraya satariz.simdi bu çok muhterem sahistan junun bonservisini kendi üzerine almasini istiyorum.Hadi bakalimgösterin ne kadar Trabzonspor'lu oldugunuzuda bizde görelim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Yerinde bir açiklama...
Haksiz kazanç pesinde kosmayiz!"
Asbaskan Sayitoglu, hafta sonu deplasmanda oynayacaklari Kayserispor maçindan 3 puanla ayrilarak ikinci yariya iyi bir baslangiç yapmak istediklerini belirtti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerini Haluk Ulusoy'un kazanmasini degerlendiren Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, "Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Trabzonspor'un lobisinin ne kadar güçlü oldugunu gösterdik. Ancak insanlarin aklina Haluk Ulusoy kazandi diye Trabzonspor'un haksiz kazanç pesinde oldugu gelmesin. Trabzonspor'un buradan arti bir menfaatlenme düsüncesinde oldugunu kimse düsünmesin. Sadece biz geçmiste Trabzonspor'un aldigi yaralari almamasi için lobi faaliyetlerimiz yaptik ve Sayin Haluk Ulusoy'a destek olduk. Ben Haluk Ulusoy ile 2002-2004 döneminde çalistim. Lobileri çok iyi biliyorum. Kimlerin gruplarin basini çektigini biliyorum. Ferdi bir oy yoktur. Trabzonspor sayin baskanimiz Nuri Albayrak ile beraber bu gücünü kullandi. Zaten Ulusoy'un kariyeri ve yeri belliydi. Aday olmasi da yeterliydi. Sonuç da bu sekilde tecelli etti" diye konustu.
"Biz Trabzonspor olarak kimsenin hakkina tecavüz edilsin istemiyoruz ama bizim de hakkimiza kimse tecavüz etmesin" diyen Asbaskan Sayitoglu, "Türk futbolundaki yarismalar sahadaki kalsin istiyoruz. Özellikle son 1.5 yildir Trabzonspor'un Futbol Federasyonu Disiplin Kurullari'nda, Tahkim Kurullari'nda alinan kararlarla sanki çökertilmis ve bastirilmis bir durumu vardi. Artik bundan sonra net olarak bunlari yasamayacagiz. Sahada olumsuzluklar olabilir. Futbol oynandigi sürece bu tür seyler olabilir. Bunun olmayacagini söylemek gibi bir sansimiz yok. Ben inaniyorum ki masa üzerindeki bir yanlislik bundan sonra Trabzonspor'un aleyhine olmayacak, lehine de olmayacak. Hakkaniyetli kararlarin verilmesi noktasinda biz bunlarin pesinde olacagiz" dedi.
Hafta sonu oynayacaklari Kayserispor maçiyla ikinci yariya iyi bir baslangiç yapmak istediklerini belirten Asbaskan Sayitoglu, "Oyuncu sayisi ve oyuncu kalitesi anlaminda istedigimiz performasta degiliz. Ama mevcut arkadaslarimizin da bu yükü tasiyacaklarindan emin oldugumuzdan dolayi ligin ikinci yarisina bu sekilde baslayacagiz. Insallah Kayseri'de istedigimiz sonucu elde ederiz ve ikinci yariya güzel bir baslangiç yapariz. Göreve geldigimiz günden itibaren bir toplumsal uzlasmayi ariyoruz. Trabzonspor'un bütün dinamiklerini hayata geçirme ve lobisini güçlendirme faaliyetlerini sürdürüyoruz. Eski kulüp baskanlarini ve sehrimizin üst düzey yöneticilerini Kayserispor ile oynayacagimiz maç için Kayseri'ye davet ettik. Trabzonspor ikinci yariya hem sahadaki bütünlük, hem tribündeki, hem de lobideki bütünlügünü saglayarak baslasin istiyoruz. Çünkü güçlerimizi birlestirebilirsek basariya gidebiliriz. Bizim düsüncemiz bu, bu düsüncemizi de hayata geçirmek için atilimlari yaptik. Insallah deplasmanda düsündügümüz 3 puani aliriz ve ikinci yarinin ilk startini iyi vermis oluruz" diye konustu.Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
Götürsünler Jun'u da kayseriye, erciyes'e birligine teslime etsinler. Bitsin bu is
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
Yorum