Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben ankaradan mehmet . 18 yaşındayım.Trabzonspor olduğum için gurur duyuyorum ve beni Trabzonsporlu yapan dayıma çok teşekkür ediyorum.

Yorum

• ben serdar trabzon dogumluyum ama ne yazık ki istanbul ümraniyede hayatımıza devam ediyoruz.... bizi bir yaşında dünyanın en güzel yerinden alıpta istanbula getirenler utansın bundan 7-8 ay oncesine kadar 2 senelik bir kaydım daha vardı oda ümraniye idi ama ne olduysa onu kullanamıyorum tekrar bu üyelikle geri döndüm...

Yorum

• adım murat Diş Hekimiyim 33 yaşindayim

Bayburt luyum İzmir de yasiyorum En fanatiğinden Trabzonsporluyum
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Artık aranızdayım...

Herkezden daha Bordoyum Herkezden daha Maviyim. Ölürüm bu renklere...

Merhaba Arkadaşlar;

www.trabzonspor.org.tr adresini gezerken menülerde forum'a rastlayınca çok sevindim.

Ben Akçaabat'lıyım. İstanbul Tuzla'da yaşıyorum. 28,5 yaşındayım

Aranızda olmaktan dolayı mutluyum.

Herkeze sevgilerimle...
          BordoMavi.net'e sevgilerimle...

Yorum

• Ben uFuK İzmirden 16 Yaşındayım
            Lise 2 Öğrencisiyim

Trabzonsporluyum !

Yorum

• adım Gokhan Emre Trabzon Çaykara Doğumluyum 25 yaşındayım İstanbul etilerde oturuyorum,ama İş için Hafta İçi Kocaelideyim...
              aynı zaman Kocaeli üniversitesi İşletme mezunu olmaya çalışıyorum
              En son argentina tarafından düzenlendi; 13.09.2006, 18:41.
              Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• hoşgeldiniz arkadaşlar.........
                bende sürmeneliyim forumun yenilerindenim

(UEFA)

Yorum

• selam arkadaşlar ben erhan yaş 17 ankarada oturuyorum trabzon çarşıbaşılıyım
                  ya kazım! habu kadar millet toplanmış senin için bi türkü söyleda hepsi karadenizi görsün!!!

Yorum

• selam

merhaba ...çaykaralıyım istanbulda oturuyorum ..bu siteyi yeni farkettim ..iyikide ettim
                    iyikide etmişler..ne iyi etmişsiniz ... var olun ..bir olun...çok olun..eyvallahhh
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben Trabzon-İstanbul arasında mekik dokuyan, 23 yaşında, Çaykaralı ,iş programını Trabzonspora ayarlıyacak kadar fanatik bir elektrik mühendisiyim

Yorum

• ben hakan 29 yasindayim. bekarim (korca cikdum.. evde kaldum) trabzon ofluyum istanbulda yasiyorum.. benda sizler gibi trabzonspor sevdalisi kardesiniz vede abinizim.. ben trabzonsporu sampiyon oldugu icin sevmedim (7 yasindaydim son sampiyonlugunda) ben trabzonsporu trabzonspor oldugu icin sevdim.. isyanin sesi ezilmişligin bir baskaldirisin sesi sahbi. vede cogumuz trabzonsporu sampiyon oldugu icin sevmedi.. karsiliksiz aşkdir bu.. yeni yetme cocuklarin sampiyon olan takimi tutugu gibi degiliz. bu karsiliksiz saf bir sevdanin adidir trabzonspor..
                        Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• mustafa sadıkoğlu trabzonluyum istanbulda oturuyorum.

Yorum

• Gürkan Küçükyıldız.
                            Doğum Yeri:Trabzon/Beşikdüzü
                            86 doğumluyum.Kocaeli üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinde okuyorum.Fanatik trabzonsporluyum.

Yorum

• Merhaba

BEN CAFER KILIÇSOY, 27 YAŞINDAYIM, TRABZON ARAKLI'LIYIM. İSTANBUL BÜYÜKCEKMECE'DE ÇALIŞMAKTAYIM. MADDİ İMKANSIZLIKLAR YÜZÜNDEN OKUYAMADIM. OKUMA ŞANSIM OLSAYDI EĞER BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLMAK İSTERDİM. ALLAH'INA KADAR TRABZONSPORLUYUM. TRABZONSPORLA TANIŞMAM YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM 1986'DAKİ 6-0'LIK BURSASPOR LİG MAÇINA DAYANIR. BÜTÜM BMN ÜYELERİNE EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMLA. ALLAH'A EMANET OLUN
                              En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 02.10.2006, 16:10.
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• merhaba ben hüseyin toraman sivas lıyım 2 oğlum ve eşim ile birlikte çok koyu bir TRABZONSPOR taraftarıyız
                                Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

Çalışıyor...
                                X