H.DEVRAN SAHiN,31.07.1986 OF,SUAN EGiTiMiM NEDENIYLE SiDNEYDEYiM(AVUSTURALYA).FANATiK OLDUGUMU DUSUNUYORUM,NORMALDE ISTANBULDA YASIYORUM,HASTAYIM BU TAKIMIN....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bir selam da benden tüm Trabzonspor'u sevda olarak görenlere..İzmir'de yaşıyorum. Trabzon Akçaabat'lıyım...Sevgilerimle..Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” KAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
şöle bi hatırlatma tanıtımı yapiim
adım Gamze anlaşıldığı üzrekarmaşık bir Trabzonluyum...şöle ki...29 Ekim 1988 istanbul doğumluyum...MAÇKALIYIM derim...öleyimdir...ama annem maçkalıdır aslında en fazla zamanı orda geçirdiğimizden midir öle der öle hissederim...ama babamın yetiştiği yer olarak da ARAFİLBOYLUYUM
nüfusta Trabzon merkez 1 nolu çömlekçi mahalleli olarak geçerim
ilginç...ama siz beni MAÇKALI bilin
artık lise öğrencisi diilimİstanbul Üniversitesi Mütercim-tercümanlık(ingilizce) bölümü 1. sınıfa başlıorum...gelecekle ilgili hayallerimde taraftarın sevdiği ve saydığı bir TS yöneticisi olmak var
tabi çok zor bi iş bu
bmn ailesine katılalı 7,5 ay kadar oldu...ama son iki aydır fazlaca etkinimvirüs gibi yayılmaya başladım siteye bilen bilir
inşallah bunu devam ettirip bmn'nin kalıcı üyelerinden biri olucam..
gelecek organizasyonlarda görüşmek üzere diorum...En son Gamze tarafından düzenlendi; 10.09.2006, 18:39.
Yorum
Yorum