Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• H.DEVRAN SAHiN,31.07.1986 OF,SUAN EGiTiMiM NEDENIYLE SiDNEYDEYiM(AVUSTURALYA).FANATiK OLDUGUMU DUSUNUYORUM,NORMALDE ISTANBULDA YASIYORUM,HASTAYIM BU TAKIMIN....
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• süha katırcı, 1984 üsküdar doğumlu olup trabazon-beşikdüzlüyüm.işletme 3.sınıf öğrensym.. istanbulda ikamet ediyorum...
      beşikdüzü_akkese

Yorum

• biz teyze cocukları eren ayar ve serdar özcanız kocaeli ünvtesinde okuyoruz.trabzon maçka anayurt köyündeniz.tüm trabzonsporlulara slmlar..
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• osman yılmaz trabzonluyum boludayım öğrenciyim lise son !
          Yeter Ziya bıktık Ziya git Ziya Defol Ziyaaa

Yorum

• yusuf kalkawan ,'oF luyum' ,istanbulda yaşıyorum, kocaeli üniwersitesi 1 inci sinif öğrencisiyim.

Yorum

• Ahmet Yiğit Trabzon Çimenliliyim İstanbulda ikamet etmekteyim.Fatih ünv. mezunuyum.Trabzonsporlu tüm arkadaşlara selamlar.Hayırlı kandiller..Allah gecenizi mubarek etsin..

Yorum

• Gürkan KURT

Ben Trabzon Yomralıyım 86 dogumlıyum Calısıyorum

Yorum

• adım volkan.TRABZON BEŞİKDÜZÜ lüyüm.istanbulda bahçelievlerde oturuyor perpada çalışıyorum kültür üniv.mezunuyum
                  Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• adım bahtiyar Tirebolu doğumluyum 25 yaşındayım.Giresunda oturuyom.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ben ilker trabzonluyum 23 yıldırda burdayım burda okuyorum yaşıyorum ve trbspor delisiyim sizler gibi . sitede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Yorum

• Selam arkadaslar!cok uzun suredır "mısafır" olarak takıp ettıgım foruma kayıt olup ılk mesajımı gonderıyorum,kısmet buguneymıs.
                        tırebolu dogumlu sılıfkelıyım,adım Hakan

Yorum

• Bir selam da benden tüm Trabzonspor'u sevda olarak görenlere..İzmir'de yaşıyorum. Trabzon Akçaabat'lıyım...Sevgilerimle..
                          Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” KAZIM KOYUNCU...

Yorum

• SLM BEN İST'DAN İSMAİL TRABZON-MAÇKALIYIM TEXTİL'E UĞRAŞIYORUM TÜM TRABZONSPORLU BÜYÜK VE KÜÇÜKLERİME SELAM SAYGILAR....BURDAN TÜM YAPILAN ETKİNLİKLERDE OLMAK İSTİYORUM....

Yorum

• selam arkadaşlar.ben istanbuldan özkan.uzun zamandırtakip ediyordum mesaj atak bjk maçı öncesi nasip oldu.herkese tekrar selamlar..

Yorum

• şöle bi hatırlatma tanıtımı yapiim

adım Gamze anlaşıldığı üzre karmaşık bir Trabzonluyum...şöle ki...29 Ekim 1988 istanbul doğumluyum...MAÇKALIYIM derim...öleyimdir...ama annem maçkalıdır aslında en fazla zamanı orda geçirdiğimizden midir öle der öle hissederim...ama babamın yetiştiği yer olarak da ARAFİLBOYLUYUM nüfusta Trabzon merkez 1 nolu çömlekçi mahalleli olarak geçerim ilginç...ama siz beni MAÇKALI bilin

artık lise öğrencisi diilim İstanbul Üniversitesi Mütercim-tercümanlık(ingilizce) bölümü 1. sınıfa başlıorum...gelecekle ilgili hayallerimde taraftarın sevdiği ve saydığı bir TS yöneticisi olmak var tabi çok zor bi iş bu

bmn ailesine katılalı 7,5 ay kadar oldu...ama son iki aydır fazlaca etkinim virüs gibi yayılmaya başladım siteye bilen bilir inşallah bunu devam ettirip bmn'nin kalıcı üyelerinden biri olucam..

gelecek organizasyonlarda görüşmek üzere diorum...
                                En son Gamze tarafından düzenlendi; 10.09.2006, 18:39.

Yorum

Çalışıyor...
                                X