Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba arkadaşlar..
    Ben Zeki GÜRSOY. 1974 trbz./beşikdüzü doğumluyum.Düzce valiliğinde memurum, trabzonsporlu olmaktan gurur duyuyorum...
    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• arkadaşlar ben ömer balıkesirliyim 22 yaşındayım bilgisayar teknikeriyim hasat trabzonsporluyum...

ALLAH'ımdan en çok istediklerimden biri birgün trabzonspor maçını tribünden izlemek...

inşallah birgün nasip olur...
      alem duru trabzonspor vurur...

Yorum

• ben yakup sürmeneliyim marmara üni bu sene başlıyacağım yaş 18
        Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• selim can
          bizansda bir yanliz trabzonluyum
          belediyede komur isindeyim

Yorum

• Selamlar
            Ben Halil İbrahim EKŞİ..Gemiciyim.Bilgisayar karşısına geçtiğim müddetçe beraber olacağız inşallah.... Böyle bir sitenin yapımını üstlenen ve burdaki organizasyonlara maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkesten bugüne kadar takımı için (mesleğimden ötürü) fazla bir şey yapamadığm için özür diler ve can-ı gönülden teşekkür ederim....
            Sevdik seni bir kere........

Yorum

• tnCy/23 .. Gümüşhane^Liyim. İst/ B.evLerde yaşıyOruz.

SevdamızLa SevdaLanan ,Tüm SevdaLılara -
              Sevda doLusu ,SevdaLı seLamLar...
              KaLkIn Ey FeLah-I Vatan DediLer - KaLKtIk,
              Herkes Oturdu Biz Ayakta KaLdIk....

Yorum

• arkadaslar herkese slm! adım burak doğma buyume rıze fındıklılıyım! artık rizelılerın trabzonsporu tutuyor olması sızlerı sasırtmıyodur sanırsam! bmn uyesı rızelı kardeslerımız var! nıye dıye sormuyosunuzdur umarız tek bı cewabı var, sewda!!! yıldız teknık metalurjıden bır ay sora alıyorum dıplomamı! alpi53 kankamdır! pazar gunu ıstıklalde olacam 15:30! o anı yasamak ıcın tarabzonsporluyum ben, alıyını ezıp gecerken kı gıbı trabzonsporluyum ben,yenılmıs yenılmemıs atmıs atamamıs önemlı deıl, heyecanımı hıç yıtırmedım. pazar gunu allah cok buyuk bı aksılık vermez ısallah bana ,ıstıklalden ınonuye yururum kardeslerımle! ömrum boyunca unutamayacagım anlar yasayacagıma ınanıyorum! kalabalık bı topluluk umudedıyorum!!!!

Yorum

• tanışma

bordo mavi günler diliyorum arkadaşlar .
                  ben trabzonluyum
                  istanbulda yaşıyorum

iyi olacak inşallah

afs ye de ayrıyeten bi diiceeem var ama şimdık değil

Yorum

• mrh ben trabzon tonyalıyım yasım 20 izmir 9 üylülde sınıf ögretmenligi okuyorum.bütün trabzonspor taraftarı gibi bende trabzonspora tapıyorum.insallah trabzonsporun rekorlara kostugu seneleri görecegiz hep beraber.evde her zaman trabzon sporun 1976 daki sampiyonluk marsını dinliyorum eger isteyen varsa msn den yollaya bilirim

Yorum

• slm abdullah tokatlıyım.sınıf ogr ogrencısıyım.20 yıl kadar önce dogdum.trabzonsporlulugum o gunlere rastlar
                      BOMBACIYI ÖZLEYENLER

Yorum

• Esselamunaleyküm Cümletten,

Ben Almanyanin Stuttgart kentinden katiliyorum, aslen Caykara, Uzungöllüyüm.

Vede Fanatik TS'liyim

Saygilar

Bilal
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İstanbulluyum Trabzonla hiçbir alakam yok ama TRABZONSPORU ve sizleri seviyoruum..

Yorum

• 25 yaşında koyu bir trabzonsporluyum. bu arada adım onur ve tonyalıyım
                            Emekleri çaldın yine.
                            Günahkarsın Fenerbahçe !
                            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Ben de İstanbul'da oturuyorum. Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum.

Yorum

• merhaba

sevgili trabzonsporlulara selamlar olsun öncelikle.walla ben takımdan çok şikayetçiyim 25 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bu takım beni 10 sene yaşlandırdı bildiğiniz gibi değil..

Yorum

Çalışıyor...
                                X