Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar selam adım Derya Kerim, 23 yaşındayım, Kastamonu'da ikamet ediyorum aslen Beşkdüzülüyüm.

Bundan sonra Bordomavinetteyiz.

Yorum

• adım pelin. 15 yaşındaym denizlide bi anadolu lisesnde okuyorm. siteyi trabzonspor.org.tr sitesnden buldm idealim odtü endüstri mhendislii okuyup ilerde üst düzey yönetici olablmek keşkee...

arkadaşlar lütfen trabzonsporumuzu denizlide de yalnz bırakmayın burda çok az taraftarı oluyo gerçi yakınlarda denizlide maç yok ama olursa die diyorm
      bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...

Yorum

• Ben Konyadan bir Trabzonluyum TS'yi tutmamın en büyük sebebi

BJK FB ve GS den nefret etmemdir 39 seneyi ele alırsak Türkiyenin en başarılı takımı TS dur...

Yorum

• Ahmet berlinde eğitim amaçlı ikamet ediyorum , trbazonsporluyum
          TRABZONSPORLU OLMAK AYRICALIKTIR ....

Yorum

• Kullanıcı adımdan da belli olduğu gibi,adım Tuğba Önal,Artvin-Ardanuç'luyum,
            ama doğduğumdan beri Trabzon'dayım.Ktü Türkçe Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim.
            Siz kendinize inanın,başkaları da size inanacaktır...

Yorum

• Oflu GÜrkan
              EndÜstrİ MÜhendİsliğini Yenİ Bİtİrdİm...
              22 Yaşındayım
              En son LORDOFLU tarafından düzenlendi; 07.08.2006, 00:29.
              BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

• Merhaba

Merhabalar, ben Erdoğan UZLU, Trabzonlu ve de Trabzonsporluyum, herkese sevgilerimle

Yorum

• Unutkanlık!!

Akademisyenim ve Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Araş.Gör. Dr. olarak çalışmaktayım......

Yorum

• Merhaba arkadaşlar Doğan ben.. Doğma büyüme TRABZONluyum. Doğduğumdan beri hiç şampiyonluk görmememe rağmen hala TRABZONSPORu tutuyorum ve tutacağım..Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat öğrencisi adayıyım

Yorum

• selam

adım fatıh trabzonda yasıyorum...onceden berı uyeyım buraay ama sımdı bır tanıtayım dedım kendımıı..bmn organızasyonalrında yer almak ısterım..

Yorum

• Isim: gökhan

soyad:aslan

DogumTarihi: 22.08.1987

trabzon/köprübaşı/okşoholuyum

mersinde yaşıyorum...mersin üni. end. otomasyon öğrencisiyim...1 gün önce üye oldum...bu sitede emeği geçen herkese çok teşşekkür ederim...

Yorum

• Ekrem Bulut
                          Bursadayim....ÖlÜmÜne Trabzonsporluyum...
                          Artik Bende Aranizdayim.tabİ Kabul Edersenİz
                          Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• 76 almanya doğumluyum
                            rize - hemşinliyim
                            istanbul iktisat maliye bölümü mezunuyum
                            bankacıyım (finansal analistim)
                            istanbul küçükyalıda oturuyorum

sanırım yeterli..
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bu kısımda sadece yeni katılan arkadaşlarımız kendilerini tanıtacaklardır.Hoşgeldin muhabbetini yada başka mesajlarımızı arkadaşlarımıza özelden yazalım.Aksi takdirde bu konuda alakasız yazılar silinecektir.Saygılar.
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• adana'dan selemlar

selamun aleykum ben burçin . Adana da yaşayan ve adanalı olan bir bordomavi aşığıyım.

Adana da taraftar derneği olup olmadığını bilmiyorum. çünki adana da çok az sayıda trabzonlu olduğunu sanıyorum.bu msjı okuyanlardan rica adana da bir taraftar derneği kurulması için yardımlarınızı rica ediyorum
                                bismillahirrahmanirrahim

Yorum

Çalışıyor...
                                X