Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba arkadaşlar,

Adım Zehra, 1988 İstanbul doğumluyum, Trabzon'luyum. Uzun zamandır sadece maç olduğu günler forumu takip etmekteyim. Üye olmak bugüne kısmetmiş..

BMN gerçekten farklı bunu anladım sanırım...
    ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!

Yorum

• Merhabalar, ben Fatih Hacıömeroğlu, Trabzon doğumluyum, ankarada yaşıyorum,
      Böylesine kaliteli ve seviyeli bir forum ancak Trabzonspor taraftarına yakışır ve malesef diğer takımların taraftarlarının harcı değildir.
      Trabzonspor'un özlenen günlerine dönmesi dileğiyle, herkese saygılar.
      üye no: 16870

Yorum

• 1988 almanya dogumluyum ve 19 sendir Trabzonsporluyum... sizlerin aranizda olmakdan kururluyum ve ayni zamanda mutluyum tüm arkadaslarima simdikden bol eglenceli vakit gecirme dileyiyle...

Dünya burda ....
        Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Naim Süleymanoğlu (gerceğı deil )
          İstanbul da oturuyorum
          Rize de öğrenciyim
          Trabzonspor hastasıyım inş burda Trabzonsporumuzun maclarına gelıcem
          Hep Destek Tam Destek

Yorum

• merhaba arkadaslar.ben araniza yeni katildim.trabzonun salpazari ilcesine bagli sugören köyündenim.almanyanin aachen semtine bagli baesweiler da kaliyorum.her ne kadar bazi arkadaslarla fikirlerimiz uyusmasada bunu birbirimizi asagilamadan yapabilmek cok güzel.cünkü hepimiz trabzonsporluyuz.almanyada yakinimda yasayan arkadaslarla tanismak dilegiyle.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yaw bende mert ben geleli baya oldu gibi bisi ama ben buraya msj yazmadım
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Trabzonspor'a Gönül vermiş Gönüldaşlarıma Selamün Aleyküm....
                Ben AHMET....21 yaşındayım. İstanbul da oturuyorum... Aslen Ofluyum. Muhasebe Bölümünü Bitirdim. Bu aralar iş aramaktayım...böyle işte
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• selamünaleyküm sevgili ve kiymetli gönüldaslar.ortak noktamiz olan ts de bulusmaktan son derece mutluyum.milletce hassasiyet icinde gecen su günler icin dilegimiz Allah c.c. Türkü korusun ve yüceltsin.Trabzonspor icin söylenebilecek tek seyi zannederim bir destaninda Ozan Arif zaten söyledi.Onun o sözlerini fazla degistirmeden Trabzonspor a yorumlayarak aynen aktariyorum.

Bütun suc taraftarin gölgede yatip,
                  Arif`in dedigini yabana atip,
                  Gelenin önüne sürüyü katip ,
                  Her coban koyunu güder saniyor.

Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• ...

ben Eyüp

MAÇKALIYIM

veteriner fak. 5 sınıftayım

tek vaz geçilmezim trabzonn
                    Kanımızın Son Damlasına Kadar ''TrAbZoNsPoR''

Yorum

• Herkese slm. Şırnak'ta, meşhur Gabar Dağı'nın az aşağısında ve meşhur Cehennem Vadisi'nin az yukarısında SIFIR NOKTASIN'da öğretmenlik yapmaktayım... Aslen Trabzonluyum...Fanatik bir Trabzonspor taraftarıyım... Saygılarımla...

Yorum

• selam millet ben trabzonun çaykara ilçesindenim.
                        istanbul gaziosmanpaşada ikamet etmekteyim elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum. bundan sonra bende aranızdayım.

Yorum

• Merhaba arkadaşlar,
                          Ben Serter. Ankara'da yaşıyorum.
                          Uzun zamandır siteyi ve forumu takip ediyorum Aranıza katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum.
                          Sevgiler......

Yorum

• pekde yeni sayılmasam burda adım yok

Adım ömer özel şirkette muhasebeciyim...Tatillerde hafta sonları tırcı, bazen çiftçi, Dedeler ve baba akçaabatlı ben bafra dogumluyum.Bekarım mutluyum umutluyum... Vatani görevimi Ankara Polatlıda icraa ettim e yeter da
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Selam ben hayrettin üsküdardar esatpaşada yasıyorum istanbuldan trabzondaki takımıma yeterince ilgilenmediğimi destek olamadığım inancındayım bu yuzden siteye üye oldum ileryen gunlerde insallah bunları tartışma olanağı buluruz

Yorum

• Merhaba Yoldaşlar..
                                Ben Serhat.Kütahya'da ikamet etmekteyim..Üniversiteye hazırlanıorum.(Tabi Trabzonsporu düşünmekten arta kalan zamanda)Trabzon Beşikdüzülüyüm..Geç oldu ama aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum..Dostlukla...
                                "Benim için Trabzonspor güçlülerin karşısında güçsüzlerinde bir şeyler yapabileceğini gösteren,statükoyu deviren ender kahramanlardan biridir..Trabzonsporlu olmakla kendimi ayrıcalıklı hissediyorum"...KAZIM KOYUNCU...

...Özlüyoruz DİNA K'AK'İ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X