[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslen : Of / TRABZON
Ikamet : Ankara
Fobisi: Oglunun Baba Trabzonspor niçin sampiyon olamiyor ? sorusuna cevap verebilmek... Bu soru beni sorgulayici yapti. (ak denilen seylerin ak olmadigini göstermek gibi)
Ideali : Ogluyla beraberBaskent sokaklarini Sampiyon Trabzon sesleriyle inletmek...
Bu arada oglumu fanatik olarak yetistiriyorum, henüz 8 yasinda olmasina ragmen tüm takimin kadrosunu benden iyi biliyorOdasinin duvarlarini hepsiyle çektirdigi resimler süslüyor ... imreniyorum [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Merhaba arkadaslar, yeni kayit oldum!
Sizleri kiskanmamak elde degil. Ben Almanyaliyim desem yalan olmaz, dogma büyüme buraliyiz, hukuk ögrencisiyim, okulu bitirmek üzereyim. Ve Trabzonsporu o kadar seviyoruz ki ailece, basarisi icin can atiyoruz. Arkadaslar faaliyetlerinizden dolayi sizleri tebrik ediyorum! Size ciddi bir teklifte bulunmak istiyorum, kac zamandir üniversiteli arkadaslar ile TS ile ilgili bir seler yapmak istiyoruz almanya da! Almaya da TS kitlesi cok büyük fakat bir birlesiklik yok! Acaba BMN nin bir kolunu almanya ya uzatma fikrine ne dersiniz. Eger ilginizi cekiyorsa daha detayli konusabiliriz, saygilar!... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!
Yorum
-
İlk olarak Academia tarafından gönderildi
Merhaba arkadaslar, yeni kayit oldum!
Sizleri kiskanmamak elde degil. Ben Almanyaliyim desem yalan olmaz, dogma büyüme buraliyiz, hukuk ögrencisiyim, okulu bitirmek üzereyim. Ve Trabzonsporu o kadar seviyoruz ki ailece, basarisi icin can atiyoruz. Arkadaslar faaliyetlerinizden dolayi sizleri tebrik ediyorum! Size ciddi bir teklifte bulunmak istiyorum, kac zamandir üniversiteli arkadaslar ile TS ile ilgili bir seler yapmak istiyoruz almanya da! Almaya da TS kitlesi cok büyük fakat bir birlesiklik yok! Acaba BMN nin bir kolunu almanya ya uzatma fikrine ne dersiniz. Eger ilginizi cekiyorsa daha detayli konusabiliriz, saygilar!
agbi almanynin neresinden ??? ... özel mesaj atabilirsin...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
HERKESE SELAMLAR
BEN SELAMI DANISMAZ 10/06/1987 ZONGULDAK DOGUMLUYUM AMA BILDIM BILELI KDZ.EREGLIDE OTURUYORUM.
TRABZON/ARAKLI/TÜRKELI (EN ESKI ADI GUGUDA) KÖYÜNDENIM
LISEYI BU SENE BITIRDIM. SINAVA GIRDIM AMA KAZANAMADIM. YINE GIRECEGIM. BU SEFER DAHA ÇOK ÇALISACAGIM VE SINAVI KAZNACAGIM
BENDEN BU KADAR DAHA NE DIYEM [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
Merhabalar Bendeniz Ali KARAMAN Tekirdagda Gida Muhendisligi 3.Sinif Ögrencisiyim. Dogustan Trabzonsporlu olmakla birlikte Aslen Giresunluyum.. 18.06.1982 dogumluyum..
Bu arada Trakya Unv. Uni-Ts varmi varsa nasil ulasabilirim..Eger Yoksa nasil kurabiliriz...Sampiyon TRABZON
Yorum
Yorum