Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Selam, Ben selcuk Trabzon KTÜ de oturuyorum. 18 yasindayim bu sene Trabzon Lisesinde mezun oldum seneye tekrar öss ye girecegim. Maçlara beraber gitme vs organizasyonlarina katilmak isterim. sevgiler.

Yorum

• BEN ISLAM,KASTAMONULUYUM,GAZIOSMANPASA KARADENIZ MAHALESSINDE(ISTANBUL)OTURUYORUM.ÖZEL BIR FINANS KURUMUNDA ÇALISIYORUM.5 YASINDAN BERI TRABZONSPORLUYUM.

Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• 1978 yilinda soguk bir kis günü dogmusum.adimi bana sormadan koydular hemen ertesi gün)))))

Gökhan Çavdar Trabzon Merkez dogumluyum.
          g.CaVdaR___

Yorum

• Aslen : Of / TRABZON

Ikamet : Ankara

Fobisi: Oglunun Baba Trabzonspor niçin sampiyon olamiyor ? sorusuna cevap verebilmek... Bu soru beni sorgulayici yapti. (ak denilen seylerin ak olmadigini göstermek gibi)

Ideali : Ogluyla beraberBaskent sokaklarini Sampiyon Trabzon sesleriyle inletmek...

Bu arada oglumu fanatik olarak yetistiriyorum, henüz 8 yasinda olmasina ragmen tüm takimin kadrosunu benden iyi biliyor Odasinin duvarlarini hepsiyle çektirdigi resimler süslüyor ... imreniyorum [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• merhaba kardeslerim.ben OF luyum zonguldakta ikamet ediorum.
              kahpe bizans istanbul

Yorum

• Merhaba arkadaslar, yeni kayit oldum!

Sizleri kiskanmamak elde degil. Ben Almanyaliyim desem yalan olmaz, dogma büyüme buraliyiz, hukuk ögrencisiyim, okulu bitirmek üzereyim. Ve Trabzonsporu o kadar seviyoruz ki ailece, basarisi icin can atiyoruz. Arkadaslar faaliyetlerinizden dolayi sizleri tebrik ediyorum! Size ciddi bir teklifte bulunmak istiyorum, kac zamandir üniversiteli arkadaslar ile TS ile ilgili bir seler yapmak istiyoruz almanya da! Almaya da TS kitlesi cok büyük fakat bir birlesiklik yok! Acaba BMN nin bir kolunu almanya ya uzatma fikrine ne dersiniz. Eger ilginizi cekiyorsa daha detayli konusabiliriz, saygilar!
                ... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!

Yorum

• İlk olarak Academia tarafından gönderildi

Merhaba arkadaslar, yeni kayit oldum!

Sizleri kiskanmamak elde degil. Ben Almanyaliyim desem yalan olmaz, dogma büyüme buraliyiz, hukuk ögrencisiyim, okulu bitirmek üzereyim. Ve Trabzonsporu o kadar seviyoruz ki ailece, basarisi icin can atiyoruz. Arkadaslar faaliyetlerinizden dolayi sizleri tebrik ediyorum! Size ciddi bir teklifte bulunmak istiyorum, kac zamandir üniversiteli arkadaslar ile TS ile ilgili bir seler yapmak istiyoruz almanya da! Almaya da TS kitlesi cok büyük fakat bir birlesiklik yok! Acaba BMN nin bir kolunu almanya ya uzatma fikrine ne dersiniz. Eger ilginizi cekiyorsa daha detayli konusabiliriz, saygilar!

agbi almanynin neresinden ??? ... özel mesaj atabilirsin...
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• trabzonsporum seni yanliz birakmayacagiz [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley35.gif[/img]
                    e.ince

Yorum

• Merhaba arkadaslar Ben zonguldaktan Umut..Tam bir trabzonspor fanatigiyim.Bu sene maçlarina gidemedim çildiriyorum.Sampiyon TRABZONSPOR
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• merhaba ben trabzondan ömer çaykaraliyim yenicumada ikamet ediyorum...
                        <font color=BROWN>Memleket:Çaykara</font>

<font color=BLUE>Ikamet:Yenicuma</font>

Yorum

• HERKESE SELAMLAR

BEN SELAMI DANISMAZ 10/06/1987 ZONGULDAK DOGUMLUYUM AMA BILDIM BILELI KDZ.EREGLIDE OTURUYORUM.

TRABZON/ARAKLI/TÜRKELI (EN ESKI ADI GUGUDA) KÖYÜNDENIM

LISEYI BU SENE BITIRDIM. SINAVA GIRDIM AMA KAZANAMADIM. YINE GIRECEGIM. BU SEFER DAHA ÇOK ÇALISACAGIM VE SINAVI KAZNACAGIM

BENDEN BU KADAR DAHA NE DIYEM [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• MERHABA BEN ANKARA'DAN AYTUNÇ. (KASTAMONU) TOSYA'LIYIM. ELEKTRONIK MÜHENDISIYIM.
                            GERÇEKLER ACIDIR ISTANBULLULAR.
                            TRABZON DA BIR GERÇEKTIR...
                            BUNU ER YA DA GEÇ DAHA IYI ÖG-RE-NE-CEK-SI-NIZ....

Yorum

• Merhabalar Bendeniz Ali KARAMAN Tekirdagda Gida Muhendisligi 3.Sinif Ögrencisiyim. Dogustan Trabzonsporlu olmakla birlikte Aslen Giresunluyum.. 18.06.1982 dogumluyum..

Bu arada Trakya Unv. Uni-Ts varmi varsa nasil ulasabilirim..Eger Yoksa nasil kurabiliriz...
                              Sampiyon TRABZON

Yorum

• ben armagan ist/fatih ytü insaat müh 1.siniftayim..

Yorum

Çalışıyor...
                                X