ben mücahit trabzon luyum 89 kocaelide yaşıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ippsss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben mücahit trabzon luyum 89 kocaelide yaşıyorumBordo Mavi
Yorum
-
İlk olarak ippsss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben mücahit trabzon luyum 89 kocaelide yaşıyorumOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
Biraz gec oluyo kednimi tanitmam ama neyse artik
adim Taner 16 yasindayim ve almanyada yasiyorum.. ben burda dogdum ama ailecek giresunluyuz fakat trabzonsporu tutuyoruz
Trabzonsporu bizim burda az tarafrati olsada (benim yaslarimda) kalbimden bi an bire baska takimi tutma düsüncesine kapilmadim.
cünkü biz onlardan farkiliyiz#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
Yorum
-
İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz gec oluyo kednimi tanitmam ama neyse artik
adim Taner 16 yasindayim ve almanyada yasiyorum.. ben burda dogdum ama ailecek giresunluyuz fakat trabzonsporu tutuyoruz
Trabzonsporu bizim burda az tarafrati olsada (benim yaslarimda) kalbimden bi an bire baska takimi tutma düsüncesine kapilmadim.
cünkü biz onlardan farkiliyiz25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Adım Selçuk, Elazığda yaşıyorum, doğma büyüme buralı ve doğuştan Trabzonsporluyum. Babam Elazığ / Harputlu, annem Trabzon / Çaykaralı. E yarı karadenizlilik olması bile trabzonspor çılgını olmaya yetiyorElazığda arkadaşlarım benle müthiş kafa bulurlar tek trabzonsporlu sensin diye. Buradaki tek Trabzonsporlunun ben olmadığımı biliyorum fakat tek ben olsam bile şunu iyi bilin ki Elazığda da bir fanatik var
Neyse herkese selamlar
Yorum
-
Hoşgeldin Selçuk abi
Bize Elazığ'da TRABZON ...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak furkankayaoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKirat kardesim caykarali olmandan dolayi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim allah herkeze nasip etmez:d
hoşgeldin kırat...Bordo Mavi
Yorum
-
İlk olarak furkankayaoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKirat kardesim caykarali olmandan dolayi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim allah herkeze nasip etmez:dNe hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
Yorum
-
bende yeni üye sayilirim ama burasi hic dikkatimi cekmemisti maclarin yogunlugundan buralara bakmak bugüne nasipmis ben burak almanyada yasiyorum aslen Tokat'liyim ama icimdeki trabzonspor askini anlatamam allah bu forumu acanlardan razi olsun etrafimda pek trabzonsporlu olmadigi icin artik dertlerimi sevinclerimi paylasabilecegim bir ortamim oldugu icin cok mutluyum herkese hayirli günler diliyorm....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum