Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben mücahit trabzon luyum 89 kocaelide yaşıyorum

Yorum

• Hoşgeldin mücahit...
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak ippsss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben mücahit trabzon luyum 89 kocaelide yaşıyorum
        mücahit hoşgeldin...
        Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak ippsss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben mücahit trabzon luyum 89 kocaelide yaşıyorum
          Hoş gelmişsin adaşım
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Biraz gec oluyo kednimi tanitmam ama neyse artik
            adim Taner 16 yasindayim ve almanyada yasiyorum.. ben burda dogdum ama ailecek giresunluyuz fakat trabzonsporu tutuyoruz
            Trabzonsporu bizim burda az tarafrati olsada (benim yaslarimda) kalbimden bi an bire baska takimi tutma düsüncesine kapilmadim.
            cünkü biz onlardan farkiliyiz
            #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz gec oluyo kednimi tanitmam ama neyse artik
              adim Taner 16 yasindayim ve almanyada yasiyorum.. ben burda dogdum ama ailecek giresunluyuz fakat trabzonsporu tutuyoruz
              Trabzonsporu bizim burda az tarafrati olsada (benim yaslarimda) kalbimden bi an bire baska takimi tutma düsüncesine kapilmadim.
              cünkü biz onlardan farkiliyiz
              hosgeldin taner kardesim
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• Adım Selçuk, Elazığda yaşıyorum, doğma büyüme buralı ve doğuştan Trabzonsporluyum. Babam Elazığ / Harputlu, annem Trabzon / Çaykaralı. E yarı karadenizlilik olması bile trabzonspor çılgını olmaya yetiyor Elazığda arkadaşlarım benle müthiş kafa bulurlar tek trabzonsporlu sensin diye. Buradaki tek Trabzonsporlunun ben olmadığımı biliyorum fakat tek ben olsam bile şunu iyi bilin ki Elazığda da bir fanatik var

Neyse herkese selamlar

Yorum

• Hoşgeldin Selçuk abi
                  Bize Elazığ'da TRABZON ...
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hoş bulduk Canberk

Yorum

• kırat aramıza hoş geldin
                      Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Kirat kardesim caykarali olmandan dolayi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim allah herkeze nasip etmez:d

Yorum

• İlk olarak furkankayaoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kirat kardesim caykarali olmandan dolayi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim allah herkeze nasip etmez:d

hoşgeldin kırat...
                          Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak furkankayaoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kirat kardesim caykarali olmandan dolayi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim allah herkeze nasip etmez:d
                            antalya ile lig maçını ne zaman oynayacağız furkan
                            Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• abi haftaya imis neyse telafi ederiz artik

Yorum

• bende yeni üye sayilirim ama burasi hic dikkatimi cekmemisti maclarin yogunlugundan buralara bakmak bugüne nasipmis ben burak almanyada yasiyorum aslen Tokat'liyim ama icimdeki trabzonspor askini anlatamam allah bu forumu acanlardan razi olsun etrafimda pek trabzonsporlu olmadigi icin artik dertlerimi sevinclerimi paylasabilecegim bir ortamim oldugu icin cok mutluyum herkese hayirli günler diliyorm....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X