Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoş geldiniz arkadaşlar, sefalar getirdiniz.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Hoş geldiniz...

Yorum

• Renkdaşlar hoşgeldiniz..Umarım hep aktif görürüz sizleri.
        Bmn|Bursa
        Trabzonspor'lular Birliği
        ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• hg..........................................
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• hoşgeldiniz uşaklar...
            Bordo Mavi

Yorum

• cümleten hoşgeldiniz.....
              .....................................

Yorum

• Akın Burak BAHÇEKAPILI; Maçkalı; Trabzon Anadolu Lisesi Mezunu; Ankara'da ikamet ediyor. Evli; henüz çocuğu yok. Yaşı 34; fakat yaşını göstermediğine dair rivayetler var. Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Denetmen olarak çalışıyor. İddaa Bayilerini denetliyor; iddaa tiyoları isteyenler takdir edersiniz ki, tiyo alsa hala bu teşkilatta çalışıyor olmazdı. Dikmende oturuyor ve evet g.tü donuyor.

Forumu uzun zamandır takip ediyor olmasına rağmen üye olmak ancak aklına geldi. Tipik bir Trabzonlu işte!

Herkese selam ediyor!
                İdrak-i meali bu akla gerekmez,
                Zira bu terazu bu sıkleti çekmez! ZİYA PAŞA

Yorum

• hosgeldiniz...

Yorum

• hgg.........
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Hoşgeldiniz...
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• Merhabalar, ben Emre, 15 yıllık lakabıyla Taka. Köprübaşı doğumluyum, baba tarafı ise Maçkalı. Bazen Köprübaşılı, bazen Sürmeneli (o zamanlar Köprübaşı Sürmene'ye bağlıydı), bazen de Maçkalı oluyorum.

Şu an İstanbul'dayım, mühendisim.

14 senedir memleketten uzağım, iş nedeniyle bu haftasonu Trabzon'da olacağım, fırsat bu fırsat deyip kalış süremi de uzatayım dedim. Tam da deplasman haftasına denk getirdik.

Bu arada öğretmenevi haricinde uygun rakamlara kalabilecek yerler önerecek arkadaşlar var mı? Sadece yatacağım, başka bir şey aramıyorum, bütün gün memleketimle hasret gidermeyi planlıyorum.
                        Ben inanıyorum. Doğru yoldayız.

Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak takacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merhabalar, ben Emre, 15 yıllık lakabıyla Taka. Köprübaşı doğumluyum, baba tarafı ise Maçkalı. Bazen Köprübaşılı, bazen Sürmeneli (o zamanlar Köprübaşı Sürmene'ye bağlıydı), bazen de Maçkalı oluyorum.

Şu an İstanbul'dayım, mühendisim.

14 senedir memleketten uzağım, iş nedeniyle bu haftasonu Trabzon'da olacağım, fırsat bu fırsat deyip kalış süremi de uzatayım dedim. Tam da deplasman haftasına denk getirdik.

Bu arada öğretmenevi haricinde uygun rakamlara kalabilecek yerler önerecek arkadaşlar var mı? Sadece yatacağım, başka bir şey aramıyorum, bütün gün memleketimle hasret gidermeyi planlıyorum.
                          Cevap vermek için geç kaldık mı bilemiyorum; ama meydanda, belediye binasının arkasında -camiinin de arkası oluyo- ünlü bir köfteci vardır. Hemen ona paralel bir de pansiyon gibi bir yer var. Yurt dışından gelen arkadaşlarımı orada ağırlamıştım. Çok memnun kalmışlardı. Temiz, merkezi, küçük, sadece yatmalık bir yer. Hemen karşısında da Otel Usta var. Dilersen orada da kalabilirsin; fakat biraz maliyetli olur.
                          Umarım yardımcı olabilmişimdir.
                          Selamlar.

Yorum

• İlk olarak akinburak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akın Burak BAHÇEKAPILI; Maçkalı; Trabzon Anadolu Lisesi Mezunu; Ankara'da ikamet ediyor. Evli; henüz çocuğu yok. Yaşı 34; fakat yaşını göstermediğine dair rivayetler var. Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Denetmen olarak çalışıyor. İddaa Bayilerini denetliyor; iddaa tiyoları isteyenler takdir edersiniz ki, tiyo alsa hala bu teşkilatta çalışıyor olmazdı. Dikmende oturuyor ve evet g.tü donuyor.

Forumu uzun zamandır takip ediyor olmasına rağmen üye olmak ancak aklına geldi. Tipik bir Trabzonlu işte!

Herkese selam ediyor!
                            İlk önce hoşgeldin.

Ve niye donuyor ? Ankara'yı hiç bilmemde semtten dolayı mı ?

Yorum

• yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler
                              Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak SDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk önce hoşgeldin.

Ve niye donuyor ? Ankara'yı hiç bilmemde semtten dolayı mı ?
                                Öncelikle hoşbulduk. Evet, semtin Ankara'ya has bir durumu var. Hatta Dikmen semti ile ilgili bir de anonim söz vardır; fakat burda şeyapmayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X