Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abilerim, ablalarım hepinize çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun hepinizden, iyi günlerde görüşmek üzere...

Yorum

• İlk olarak trabzonli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herkese iyi günler. ben cem erginay. balıkesir susurlukta matematik öğretmeniyim. Trabzonluyum. herkese selamlar ve saygılar...
      Hocam hoşgeldiniz. Hayırlı olsun, uzun ömürlü olsun inşallah
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• abm fatih öztürk giriyormuş.bende üye olayım dedim.bana hayırlı olsun

Yorum

• Hoşgeldiniz
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Selam ismim mücahit, Balıkesirliyim, kendi bildim bileli Trabzonsporluyum, Avni Aker e ilk defa geçen yıl Konya maçında gelmek nasip oldu..

Yorum

• Hoşgeldin manypoor . Abi Recep Alkan ile irtibatı kesmeyiniz , Balıkesir il Temsilciliğini de ihmal etmeyin bana kalırsa .
              Twitter Adresim

Yorum

• Bordomavi Neti begenerek takip edenlerdenim. Yeni üye oldum hatta geç bile kaldım.. Buarada arkadaşlar sizden bir ricam var site girişindeki flaşın videosunu da izledim youtubda.. Arka fondaki müzik kıme ait acaba gönderebilecek birisi var mı teşekkürler..

Yorum

• Merhaba arkadaşlar ismim Soner. Şimdilik Sivas'ta ikamet ediyorum.
                  Cumhuriyet Üni. Makine Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Pek yeni sayılmam ama buraya yazayım dedim

Umarım bu forum sayesinde renktaşlarımı daha yakından tanımış olurum

Yorum

• Hoşgeldiniz
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Arkadaşlar fransızları boykot edelim ama KOÇ grubu ürünler firmaları ÜLKER Ve KİĞILIyıda boykot edelim. Bizim paramızla bize düşmanlık ediyolar. Zaman birlik zamanıdır..

Yorum

• merhaba arkadaşlar,trabzon-of luyum,elazıgda oğrencıyım,dilerklerım Trabzosporumuzun basarılarından yana.Herkese selamlar.

Yorum

• Mehmet kardeşim hoşgeldin
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• hoşgeldin adaş
                            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                            NORTHERNER
                            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• http://www.haber61.net/news_detail.php?id=101668 arkadaşlar şu çocuk için yardım kampanyası düzenleyelim herkes bu habere bi el atsın allah aşkına
                              Trabzon ulannn!!!

Yorum

• Merhabalar,

Öncelikle herkese iyi bir yıl diliyorum.

İsmim Çağrı, 32 yaşındayım. Sürmene'liyim. İstanbul - Ataşehir'de yaşıyorum.
                                Saygılarımla,

Çağrı ÖZTÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X