Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampİyon ts

ben halit civelek akçaabatlıyım ama şimdi ist. zeytinburnu ndayım ktu iktisat 4.sınıf öğrencisiyim bi yıl ara verdim şimdi kule vinç operatörü olarak çalışıyorum fanatik bi ts liyim

Yorum

• .

ahmet küçükosman trabzon/erdoğduluyum istanbulda oturuyorum sakaryada okuyorum aklım trabzonda oyle degısık bı durum

Yorum

• yeni gelen bütün arkadaşlarımız hoş gelmişler...
        Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• bende çok yeni bi üye sayılmam ama tanışalım ben izmirden şenol kılınç giresun/yağlıdereliyim ts_lazona_2861@hotmail.
          ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• hoşgeldin aramız şenol abi en yakın zamanda tanışmak dilegiyle :meşale1:

Yorum

• herkese selam adım emrecan OFLUYUM 9 yaşındayım istanbul kartalda oturuyorum üyelerden murat demircioğlu ve ahmetdemircioğlunun kardeşiyim fanatik trabzonsporluyum
              En son Emre Can Demircioğlu tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 22:37.

Yorum

• hoş geldiniz arkadaşlar
                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Hoşgelmişeniz buyrun gezin forumu
                  Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• selamun aleyküm abilerim kardeşlerim ben istanbuldan durukan Trabzon Çaykaralıyım.

Yorum

• selam arkadaşlar

ben istanbulda yaşıyorum trabzon of doğumluyum mesleğim kuyumculuk trabzonsporluluk benim kimliğimdir .

Yorum

• Selam BMN! Uzun süredir giremiyordum.Okul var malümunuz=)).Ama olsun yeniden geldiim!

Sen gülden daha güzelsin
                        Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim
                        Tsira kurbanın olayım

Yorum

• arkadaşlar hoşbulduk inş en yakın zamanda görüşürüz mail adresimdeyim
                          ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• - Hoşgedliniz arkadaşlar...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Herkese merhaba, Murat ben. İstanbulda yaşıyorum, Artvin Hopalıyım.27 yaşındayım. Elektronik ve Haberleşme mühendisiyim.3 yıldır Türk Telekomda çalışıyorum.

Forumun en eski üyelerindenim. BMN forum ortamından bir süre uzaklaşmıştım. Forumdan uzak kaldığım zaman zarfında Trabzonspor'a katkı sağlayabilecek oluşumları dışarıdan takip etme imkanım oldu. Bu bağlamda amacı Trabzonspor'a katkı sağlamak olan oluşumların içinde, kişisel tartışmalara ve mücadelelere girmeden, Trabzonspor ortak paydasıyla çalışan ve mücadele eden topluluk arayışı içinde oldum.

Trabzonsporu desteklemek amacıyla kurulan tüm site / forum / taraftar derneklerinin dayanışma içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bizi başarıya götürecek olan kendi taraftarlarımız içerisindeki birlik olacaktır.

Uzun süredir ara verdiğim internet ortamına Trabzonsporu konuşmak / tartışmak ve desteklemek amacıyla geri dönüyorum.Amacım kulübümüze yararlı olacak çalışmalar içerisinde olmak ve bunu yaparken Trabzonsporlu kardeşlerimle / abilerimle sağlam dostluklar kurmak.

Bu site vasıtasıyla kazandığım dostlarım bu siteden yanıma kar kalanlardı. Umarım bu kişilerin arasında yeni dostlar eklerim.

İş yoğunluğum nedeniyle çok sık yorum yazamayabilirim ama yapılacak organizasyonlarda mümkün mertebe bulunmaya çalışacağım.

Selamlar...
                              İstanbul takımlarını tutanlar; biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar...!
                              www.akyuzkalip.com
                              Engin İnce Yapı - Akın Tekstil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X