bende yeni üye sayilirim ama burasi hic dikkatimi cekmemisti maclarin yogunlugundan buralara bakmak bugüne nasipmis ben burak almanyada yasiyorum aslen Tokat'liyim ama icimdeki trabzonspor askini anlatamam allah bu forumu acanlardan razi olsun etrafimda pek trabzonsporlu olmadigi icin artik dertlerimi sevinclerimi paylasabilecegim bir ortamim oldugu icin cok mutluyum herkese hayirli günler diliyorm....
Burak hoş geldin kardeşim.Dikkat et bağımlılık yapıyor
bende yeni üye sayilirim ama burasi hic dikkatimi cekmemisti maclarin yogunlugundan buralara bakmak bugüne nasipmis ben burak almanyada yasiyorum aslen Tokat'liyim ama icimdeki trabzonspor askini anlatamam allah bu forumu acanlardan razi olsun etrafimda pek trabzonsporlu olmadigi icin artik dertlerimi sevinclerimi paylasabilecegim bir ortamim oldugu icin cok mutluyum herkese hayirli günler diliyorm....
Hemşerim hoş geldin. Tokat lıların içindeki Trabzonspor aşkı anlatılmaz zaten, yaşanır yaşıyoruz
Tokat'ın neresindensin?
Hemşerim hoş geldin. Tokat lıların içindeki Trabzonspor aşkı anlatılmaz zaten, yaşanır yaşıyoruz
Tokat'ın neresindensin?
tokatin zile liyim evet bgimlilik yapiyor actim notebooku direk burasini actim bklm rekdasla nele paylasmiz ne yazio haftaya kadro nasil falan insan baya bagimlilik yapio gercekten ama benhalimden memnunum güzel olan hersey trabzonsporumuz icin olsun diyorumm
S.a Cümleten Renkdaslarım Ben Kocaeli İstanbul Sınırında orta bir yerlerde yasıyorum yasım 24 askerlıgımı bitirmiş durumdayım meslege gelince Ytkili serviste Oto elektrik Teknikeriyim.4 yıl amatör futbol oynadım aynı zamanda asırı hız tutkum oldugundan dolayı sag bacagım kırılmıstı futbolu bırakmak zorunda kalmıstım bi yozgatlıyı bile stada goturup bize her yer TRABZON diye bagırtacak kadar,fenerliye TRABZON forması giydirecek kadar fanatık demeyelım asırı bir trabzonsporluyum
Merhaba arkadaşlar Ali Osman Bİlgin ben. Aslında uzun süredir foruma üyeyim fakat pek aktif değildim. İş yaşamı askerlik derken iyice ara vermiştim. Artık ankara'dayım ve siteye ve etkinliklere daha fazla ilgi göstereceğim. Bu sebepten kendimi yeni katılmış gibi varsayıp buradan herkese selamlar demek istedim
gerçekten ister isek olur dediler, gerçekten isteyenlerinki olmuş dediler şimdiye dek, peki yalan olan hayatımda neyi gerçekten isteyebilirim ki...
Selam arkadaslar
adim Hamza Öztürk Almanya/Wuppertalda yasiyorum
dogma büyüme fanatik Trabzonsporluyum
gerci okadar yeni üye sayilmam ama bugün dolabi kurcalerken on sene önce cekildigim resimleri buldum cok sevindim sizinle paylasmak istiyorum
bakalim hepsini taniyacakmisiniz
cekilen resimlerin bazi kismi yayla cup da feneri yendigimiz macdi
kupayi kaldirirken futbolcularin yanindaydim
cok sansliydimki ozamanin yönetiminde akraba vardi babamla maci futbolcularin yaninda seyretmisdik
orhanla abdullahin resmini bulamadim aslinda ikisi yanimdaydi ama bu resimde ayriliyorlardi tam
resimleri acil olarak cep telefonumun kamerasiyla yükledim o yüzden kalitesi pek hos degil
umarim begenirsiniz
tokatin zile liyim evet bgimlilik yapiyor actim notebooku direk burasini actim bklm rekdasla nele paylasmiz ne yazio haftaya kadro nasil falan insan baya bagimlilik yapio gercekten ama benhalimden memnunum güzel olan hersey trabzonsporumuz icin olsun diyorumm
Eşim tarafından (Zile) hısım sayılırız. İkinci takımımız Tokatspor
Yorum