Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük takım olduğumuzu kupayı alan topçular değil, tribünü dolduran taraftarlar gösterdi.
    İmza...

Yorum

• kadriveyla tarafından yazılan
      arkadaslar teksas'ın bi sitesinde gezerken söyle bi yoruma denk geldim... paylasmak istedim... (baska bi siteden yorum paylaşmak etik mi degilmi bilmiyorum ama, kusura bakmayın)

"
      »
      Berkay
      { 08 Ağustos 2010 | 14:33 } { 138538. yorum }
      Arkadaşlar bu taratara artık kimse otobüs vermiyor.

sebebi onların bizle olan bi problemi değil aslında.
      sebeb bizzat biziz.

bu taraftar böyle toplumu yollarda kafelerde vapurlarda bilmem oralarda buralrda deplasmana giderken rahatsız ederse.
      ki en son ibb maçında bi benzilik görevlisi bıçaklandı.

ve tür olaylar sonunda belediyenin başına patlıyo.
      otobüste arama yapılıyo emanet çıkıyo gene otobüsün sahibinin başına kalıyo.

bu insanlar bizi neden götürsün !
      neden ? ?
      bizim o insanlara saygımız varmı bakın bi önce.

12 bin kişi gider öyle kalıyız işte orda.
      35 binden fazla gidicek taraftarımız vardı, otobüs olsa biz o stadı fullerdik.

ben maça gittim, herkes 10 kişilik bağırmaya çalıştı, inanın ses tellerim yırtıldı.
      doktora gittim ilaç yazdı.

tribüne gelmiş 12 bin kişi !
      8 bini oturuyo.
      3-4 bin kişi yırtındık işte.
      karşımızda 40 bin kişi !
      ben böyle bi hezimet yaşamadım tribünde.

sorun hep biziz !
      kimsenin üstüne suç atmayın.
      recep altepe bıktı otobüs verip bi sürü olay görmekten.
      parası karşlığı bile otobüs kaldıramıcak bu taraftar artık.

bursasporla alakası olmayan insanlar bunları yapanlardır.
      stadın orda 70 tane kavga çıktı aramızda.
      bunları gelmeyenlerde duysun.
      70 kez kavga çıktı 30 dk da. . .

trabzonspor bize 2 tane küfür etti.
      burda hesap sorulur gibi cümleler kullanmasın kimse.
      adamlar vapurdan indik, orda bizi beklemişler alkışladılar.
      biz gittik stada girdiğimiz gibi küfüre başladık.
      bu ne biçim iş ?
      bu nası bi anlayış arkadaşlar.
      bizim 1. Amacımız takımımız olmalı.
      oraya gelmişiz bilmem kaç km, arkamızda binlerce gelmek isteyen bursasporlu bıramışız, gidip oraya küfürmü etcez ?
      1. Amaç takım olcak.

bu tribünde değişim olmadığı sürece işler hiç iyi gitmez benden söylemesi.
      büyükler lütfen bişeyler yapsınlar.
      amacı bursaspor olmayanlarla yanyana gelmekten utanç duyuyoruz artık !
      ßuna ilavetten trabzonsporu taşıyan belediye otobüsünün arka tarafına yolda yan yana geldiğimi ay ayol bursaspor taraftarını taşıyan otobüsten bira şişesi atıldı renktaşımızın kafasına gelirken son anda engelledik ama biz o şişeyi alıp dik konumda yolun kenarına koyduk lazım olan ALIR diye.

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ßuna ilavetten trabzonsporu taşıyan belediye otobüsünün arka tarafına yolda yan yana geldiğimi ay ayol bursaspor taraftarını taşıyan otobüsten bira şişesi atıldı renktaşımızın kafasına gelirken son anda engelledik ama biz o şişeyi alıp dik konumda yolun kenarına koyduk lazım olan ALIR diye.
        Bu tür şeyleri konuşup daha çok sinirlenmemize gerek yok. Herkes neyin ne olduğunu biliyor.

Yorum

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=1488257638654 şu ana kadar izlediğim en iyi 61. dk+gol görüntüsü çok net ve iyi bir açıdan çekilmiş
          En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 16:42.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.facebook.com/video/video.php?v=1488257638654 şu ana kadar izlediğim en iyi 61. dk+gol görüntüsü çok net ve iyi bir açıdan çekilmiş
              İşte bu muhteşem ötesi.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nuri Albayrak Bursa belediya Baskanin yaninda oturuyordu 1-2 sira arkasinda ise Jaja vardi...Hürriyete resimi gördüm...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Edit.............
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maçtaki taraftarı gördükten sonra dedimki kendi kendime ahh keşke maçlar hep istanbulda oynansa
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• oncelıkle herkese slmlarımı ıletır ve kupayı kazandıgınız ıcın sızlerı ve takımınzı tbrk ederım ben koyu bir ESKİŞEHİRSPORLU olmakla beraber arkadaslarım vasıtasıyla takımınızı yakından takıp edıyorum o gece gorduk oyle demekkı sampıyon olmakla tabıkı buyuk takım olunmuyo bu maglubıyet bursa taraftarının ayaklarını yere bastırır cunkku bursada yasıyorum ve herkes okadar bı havalra gırmıstıkı sankı yıllar boyu bu sampıyonluklarının tekrarı gelecek gıbıydı ama gecen gecekı hezımıyetlerı onları gercekcılıge surukleyecek sanırım bursada yasasamda bursayı sevmem ben sevemedım cunku gecmısdekı mazılerımız ve sımdıkı mazılerımız yuzunden oyle olunca zaten trabzonda takıp ettıgım takım oldugundan her golden sonra sankı o gollerı ben atmıs kadar sevındım umarımıyı bır lıg gecırırsınız umıtle ve merakla beklıyorum ıkı takımımız arasındakı macları tekrardan tbrkler basarılarınızın devamı umarım lıverpol galıbıyetıyle devam eder herkese ıyı aksamlar

Yorum

• Arkadaşlar;
                        Süper kupa fınalınde spıker Fikret Engin i maç içerisinde Bursaspora yonelik övücü yorumlarından dolayı kendisini e mail yağmuruna tutalım.
                        Maçta söylediği taraflı sözlerden bazıları;

-bursasporu 25 bın kişi görüp bizi onlardan bıraz daha fazla görmesi
                        -mac boyunca süreklı bursasporun sampıyonluğunu öven ve takımımızın galıbıyetıne gölge düsürmesi
                        ve ayrıca yapmış olduğumuz trıbun sovlarını bır defa bıle gostermeyen atv yı
                        bır TRABZONSPORLU olarak kınıyorum
                        sizinde fıkret engıne tepkılerınızı beklıyorum.
                        Trabzonsporlu olarak görevımızdır.bana cok dokundu
                        GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE

Yorum

• hayatımın en güzel günü gecesi dakikalarıydı. ama bmn maçda koptu hep beraber olabilirdik, ikinci yarı maçı yanlız izledim kalk otur muhabbetinden

Yorum

• Gerçekten staduymdaki atmosfer çok güzeldi.Yanlız taraftarın ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü.Bu maçın kazanılmasında futbolcuların yürekli oyunu kadar yeri vardı.Şu atmosferi sezon boyu yakalıyabilsek şampiyoluk çok yakın inanıyorum.Ayrı stadyum dışındaki havaifişeklerde ayrı bir hoşluktu daha nice zaferlere inşallah
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerçekten staduymdaki atmosfer çok güzeldi.Yanlız taraftarın ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü.Bu maçın kazanılmasında futbolcuların yürekli oyunu kadar yeri vardı.Şu atmosferi sezon boyu yakalıyabilsek şampiyoluk çok yakın inanıyorum.Ayrı stadyum dışındaki havaifişeklerde ayrı bir hoşluktu daha nice zaferlere inşallah
                              Avni Akere çekirdek girişini yasaklasınlar koltuklara çivi çaksınlar millet ayakta durunca ağzı boş kalınca bağırır belki

Yorum

• İlk olarak quarentina_26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oncelıkle herkese slmlarımı ıletır ve kupayı kazandıgınız ıcın sızlerı ve takımınzı tbrk ederım ben koyu bir ESKİŞEHİRSPORLU olmakla beraber arkadaslarım vasıtasıyla takımınızı yakından takıp edıyorum o gece gorduk oyle demekkı sampıyon olmakla tabıkı buyuk takım olunmuyo bu maglubıyet bursa taraftarının ayaklarını yere bastırır cunkku bursada yasıyorum ve herkes okadar bı havalra gırmıstıkı sankı yıllar boyu bu sampıyonluklarının tekrarı gelecek gıbıydı ama gecen gecekı hezımıyetlerı onları gercekcılıge surukleyecek sanırım bursada yasasamda bursayı sevmem ben sevemedım cunku gecmısdekı mazılerımız ve sımdıkı mazılerımız yuzunden oyle olunca zaten trabzonda takıp ettıgım takım oldugundan her golden sonra sankı o gollerı ben atmıs kadar sevındım umarımıyı bır lıg gecırırsınız umıtle ve merakla beklıyorum ıkı takımımız arasındakı macları tekrardan tbrkler basarılarınızın devamı umarım lıverpol galıbıyetıyle devam eder herkese ıyı aksamlar
                                Teşekkürler. Bilmukabele.

Buralarda Bursasporlular vardı maçtan önce. Biri mazoşist miydi neydi diğeri de Bursa'm vs. vardı birileri, maçtan sonra gören var mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X