Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eses_aşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu maçta özellikle Trabzonspor'un full çekeceğine inanıyorum.Bursalı kardeşlerimizin de ulaşımı İstanbul'a zor olmadığından ve iyi bir taraftar olduklarından onlarda büyük ölçüde doldururlar sanırım. Benim gözlemlediğim Trabzonspor; Atatürk Olimpiyat Stadındaki maçlarını her zaman güzel futbol oynayarak rakibine pozisyon şansı vermeyerek, oynadığı güzel oyunu aynı zamanda skora yansıtarak oynuyor.Trabzonspor Türkiye Kupası'nı havaya kaldırdığı an Süper Kupa Olimpiyatta olursa Trabzonspor onu da kazanır diye geçti içimden. Eskişehir'de maçı izlerken hepimiz size çok uzakta olsak da destek verdik.Bir Eskişehirspor'lu olarak Anadolu kulüplerimizin bu finali oynamasından çok sevinçliyim.Bizler bu finalle insanların kafasında oluşturduğu ''Üç büyükler'' zihniyetini yıkmada bir aşamayı daha geride bıraktık diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar bunları maçtan dört gün önce yazmıştım. İçimden geçtiği gibi oldu çok sevindim. 2.Golün tam 61.dk da gelmesi de ayrı bir renk kattı. Hayırlı olsun..

Yorum

• İlker Isparta da sormuştum bunu...Hatta isim olarak sadece iki futbolcu sormuştum neden verim alamıyorsunuz diye; Gabriç ve Çale

Gabirç Şenol hoca'dan çok milli takım hocasının dinlyor bence...Ha sağ kulvar da Burak mı o mu desen ben de Gabriç derim...Ama Teo yu "yemeyen" adam Gabriç i "yiyorsa" acele hüküm vermemek lazım bence...Bekleyip görelim...Çarşamba günü bu konuda daha net cevap verebilirim
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bence Burak dün iyiydi. Top kontrolünü özelllikle iyi gördüm

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlker Isparta da sormuştum bunu...Hatta isim olarak sadece iki futbolcu sormuştum neden verim alamıyorsunuz diye; Gabriç ve Çale

Gabirç Şenol hoca'dan çok milli takım hocasının dinlyor bence...Ha sağ kulvar da Burak mı o mu desen ben de Gabriç derim...Ama Teo yu "yemeyen" adam Gabriç i "yiyorsa" acele hüküm vermemek lazım bence...Bekleyip görelim...Çarşamba günü bu konuda daha net cevap verebilirim
          Anladım Erdal Abi,teşekkür ederim.Eğer Gabriç ille de gidecem diye tutturursa ve kafa olarak kendini Şenol Hocaya adapte edemezse kiralık gönderilebir ama Gabriç'e sezon içinde çok ihtiyacımız olacak özellikle Jaja transferinden sonra.Şenol Hocam bi hal çaresine bakacaktır

Yorum

Arkadaşlar bunları maçtan dört gün önce yazmıştım. İçimden geçtiği gibi oldu çok sevindim. 2.Golün tam 61.dk da gelmesi de ayrı bir renk kattı. Hayırlı olsun..
            Bende herzaman diyorum bu eskisehirli arkadaslar bana acayip sempatik geliyo nedense, mesela bursalilarin dostluk mesajlarini hic samimi bulmuyorum biraz yapmacik ve zoraki geliyo bana.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlker Isparta da sormuştum bunu...Hatta isim olarak sadece iki futbolcu sormuştum neden verim alamıyorsunuz diye; Gabriç ve Çale

Abi bu kadro sence ve senol hoca ya göre yeterli mi,sence transferi kapattik mi?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Dünkü sonuca bugün asırı sevindim

Babam bugün kombine almamı söyledi hiç hesapta yokken Futbolcularımız babamı da costurdu valla helal olsun

Liverpool bekle geliyorum

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eh işte..
                  Maçı tekrar izledim. Atv gerçekten çok beceriksizmiş. Kupa sırasında oluşan muhteşem atmosferi bile çekememişler..
                  Atv nin isi degil mac yayinlamak,orada ancak cocuklar duymasin izlenir.

Lig tv ye kurban olayim.

Yorum

• Trt tekrar veriyordu. Atv kimsenin izlemediği şeyleri koyar ama tekrar vermez

Yorum

• gabriç bize lazım bir şekilde takımda kalmalı
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• Tebrikler Trabzonsporum.
                        İstediğimizi alırız
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

eyvallah ustad sagol

bir gun boyle bir finali eses ile oynamakta nasip olur insallah,

tabi sampiyon biz olmak kosuluyla

Yorum

• Ilk defa 61.dakikada gol attigimiza sahit oldum,bunu yasamak gercekten cok güzeldi.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizde liverpool u istiyorduk onlari bu kadar zayif yakalamisken su 34 sene önce ki hesabi kapatalim..yavas yavas hesaplar tekrar gözden geciriliyor gecen sene fb, bu sene liverpool, lig sampiyonlugu ve...

uefa süper kupa finalinde barcelona yla.. onlar sampiyonlar ligini kazanirsa bizde uefa kupasini alirsak süper kupa finalinde karsilasiriz..

liverpool dan sonra sira barcelona da olsun..
                              inshallah öyle olur.

:]
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• HD Kupa töreni.. Birazdan 61. dakika geliyor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X