Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O camiada saygıyı hak eden tek bir kişi var. Takımı soyunma odasına girerken durdurup kupa törenini izleyen ERTUĞRUL hoca ..
    Burda bir şeyleri ıspatlama derdinde değil hiç kimse ama sen Liverpool diye bağırıp halkoyunlarında arkanı dönersen ne saygıyı ne de alkışı hakedersin.
    Emin olun ki orda alkışlanan şey hocanızın duruşuydu.. Kocaman bir alkış ta benden ERTUĞRUL hocaya
    Neyse çok uzadı bu konu yeter artık işimize bakalım . Önümüzda çok önemli 2-3 hafta bizi bekliyor
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Valla ne yalan sÖyleyeyİm takimdan bÖyle bİr sonuÇ beklemİyordum takimin halen eksİklerİ var daha Çok ÇaliŞmasi lazim zannederİm Şenol hocada bunu İstİyor ama ben bÜtÜn herkesten ÖzrÜ dİlerİm ve takima teŞekkÜr ederİm kİ bana bu ÖzrÜ dİlettİ ben raziyim bÖyle ÖzÜrler dİlemeye yalniz trİbÜn olayina gelİnce hepsİnİ kast etmİyorum ama bursa trİbÜnÜnde hatta maalesef anadolu trİbÜnÜn genelİnde bİze karŞi Özel bİr duruŞ var daha henÜz bursa bÜyÜk takim olmadi bÜyÜk camİadir belkİ ama 1 Şampİyonlukla bÜyÜk takim olunmaz en azindan bİr yildiz takacaksin avrupada devamliliĞin olacak ve en Önemlİsİ haddİnİ bİleceksİn bursa taraftarinin bİr bÖlÜmÜ geÇen senekİ sİvas hatasini tekrarliyor hep sÖyledİm sÖyleyeceĞİm bursa bİzİm rakİbİmİz deĞİl olamazda zaten ha gÖnÜl İster kİ bursa kayserİ eses Şampİyonluklar yaŞasinlar bu kupa hep anadoluda kalsin ama aĞabeyİnİ sayacasin unutmayacaksin 3-5 dİyarbakir taraftarina bİz mİllİyetÇİyİz falan havasi atip kaldi kİ saÇma bİ harekettİ ardindan trabzon kÜmeye dİye baĞirmayaksin hele hele lİerpool dİye hİÇ
      ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rıdvan Dilmeni dinlecim az önce ;

Şenol Güneş , uyuyan oyuncuları uyandırdı. Ligde takımına en fazla katkıyı yapan hocadır dedi.

Şampiyonluk adayı olabilir ama en azından ligde renk katacağımızı söyledi.

Rıdvan Dilmen e ilerleyen haftalarda renk katacağımız belli , özellikle 2.hafta
        aynı rıdvan dilmen fenerbahçeden bahsederken ilk hafta antalyayı 3-0 yen sonra trabzonu yen ama sorunlar çözülmez dedi. benim anladığım fener bu haliyle antalyayı da trabzonu da yener demek istedi.
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• 2.hafta rıdvan rengin hasını görecek..Bi daha da unutamayacak

Yorum

• mazosist , kompleks den bahsediyorsun ama bu kompleks yaptiriyor bu cocukca isleri size.

ama ilahi adalet iste , hep sidik yaristirmaya calistiginiz takimin sayesinde sampiyon oldunuz.. ellerde radyo kendin yenmene ragmen sampiyon olamiyorsun ve TS icin dua ediyorsun ve o takim delikanlica oynayip yenilmiyor.. ciksa yenilse kim ne diyebilir.. hic birsey

sonra ne oluyor , delikanliyiz , farkliyiz diye ovunen adamlar 2 ay once yasananlari unutuveriyor , neden TS ye olan kompleksli bilinc alti yuzunden. kardesim asin bu isleri.. anadoluyuz diyor ve anadolunun elinden sampiyon oluyorsan bunun hakkini vereceksin eger gercekten sozunu ettigin degerlere sahipsen,..

TS takimi senin hocani , oyuncunu takimini cagirip alkisliyor ve sen horona kolbastiya dotunu donup liverpool saksakliyorsan bunun adina ne denir azicik dusun bulursun cevabini..

liverpoolu mikim bursaya bisey olmasin. ingiliz cikarsa biz bursayi tutariz merak etmeyin, ingilize yalanmak kansizlarin isi..
            En son ESER tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 11:00.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rıdvan Dilmeni dinlecim az önce ;

Şenol Güneş , uyuyan oyuncuları uyandırdı. Ligde takımına en fazla katkıyı yapan hocadır dedi.

Şampiyonluk adayı olabilir ama en azından ligde renk katacağımızı söyledi.

Rıdvan Dilmen e ilerleyen haftalarda renk katacağımız belli , özellikle 2.hafta
              Şampiyonluk adayı olabilir mi? Güleyim bari. Bu takım şu an bjk ile çekişir ne gs ne de fb şu an bizden iyi değil. Fb bizi biraz zor yener trabzonda. O işleri geçicek rıdvan.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyonluk adayı olabilir mi? Güleyim bari. Bu takım şu an bjk ile çekişir ne gs ne de fb şu an bizden iyi değil. Fb bizi biraz zor yener trabzonda. O işleri geçicek rıdvan.
                Rıdvan Dilmen in tarafsız yorum yaptığına inanmıyorum.

Şu an ligde bence Şampiyonluk için en güçlü aday biziz. Kim ne derse desin.

Şenol Güneş bu takımı Allahın izniyle şampiyon yapacak.

Yorum

• - Kupayla Şöyle HD Toplu Fotoğraf Çekilse Takım , Assak Duvarımıza Fenamı Olur..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• eser,kendini çok inandırma Bursasporu şampiyon yaptık diye. Siz feneri şampiyonluktan etmiş olabilirsiniz bize bir vesile de olmuş olabilirsiniz ama Bursaspor sonuna kadar hakkıyla tertemiz bir şampiyonluğu bileğinin gücü alın teri ve helalinden almıştır. Maç içinde olanlara daha fazla takılma çıkamıyorsun içinden. ayrıca konuşmayayım diyorum illa konuşturacaksın beni tüm trabzon oynamadı o maçta iyi izle. 3 tane adam Egemen,Serkan,Onur birazda Colman harici geziniyorlardı. Sen de övüneceksen böyle delikanlı adamlarınla övüneceksin. bu 4 adamı baş tacı yapın iyiki bizdeler diye.4 adam, bir takım için 7 eksik kalıyor.O zaman Trabzonspor değil bu 4 adamdan Allah razı olsun adam gibi oynadılar diye.
                    En son mazosist tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 11:10.

Yorum

• İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kendini çok inandırma Bursasporu şampiyon yaptık diye. Siz feneri şampiyonluktan etmiş olabilirsiniz bize bir vesile de olmuş olabilirsiniz ama Bursaspor sonuna kadar hakkıyla tertemiz bir şampiyonluğu bileğinin gücü alın teri ve helalinden almıştır. Maç içinde olanlara daha fazla takılma çıkamıyorsun içinden. ayrıca konuşmayayım diyorum illa konuşturacaksın beni tüm trabzon oynamadı o maçta iyi izle. 3 tane adam Egemen,Serkan,Onur birazda Colman harici geziniyorlardı. Sen de övüneceksen böyle delikanlı adamlarınla övüneceksin. bu 4 adamı baş tacı yapın iyiki bizdeler diye.4 adam, bir takım için 7 eksik kalıyor.O zaman Trabzonspor değil bu 4 adamdan Allah razı olsun adam gibi oynadılar diye.
                      Dört (4) adam Bursa'ya yetti diyorsun yani,eyvallah
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Arkadaş Fb maçından bahsediyor galiba...
                        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

eser,kendini çok inandırma Bursasporu şampiyon yaptık diye. Siz feneri şampiyonluktan etmiş olabilirsiniz bize bir vesile de olmuş olabilirsiniz ama Bursaspor sonuna kadar hakkıyla tertemiz bir şampiyonluğu bileğinin gücü alın teri ve helalinden almıştır. Maç içinde olanlara daha fazla takılma çıkamıyorsun içinden. ayrıca konuşmayayım diyorum illa konuşturacaksın beni tüm trabzon oynamadı o maçta iyi izle. 3 tane adam Egemen,Serkan,Onur birazda Colman harici geziniyorlardı. Sen de övüneceksen böyle delikanlı adamlarınla övüneceksin. bu 4 adamı baş tacı yapın iyiki bizdeler diye.4 adam, bir takım için 7 eksik kalıyor.O zaman Trabzonspor değil bu 4 adamdan Allah razı olsun adam gibi oynadılar diye.
                          Yeni yeni tartışma konuları açmaya gerek yok. liverpool diye bağrılması açıkçası kimsenin hoşuna gitmedi. Yapılmamalıydı. Tamam bizi sevmiyor olabilrisiniz ama biz orada tüm türkiyeyi temsil edeceğiz sizleri de temsil edeceğiz. Yanlış yaptınız.

Yorum

eser,kendini çok inandırma Bursasporu şampiyon yaptık diye. Siz feneri şampiyonluktan etmiş olabilirsiniz bize bir vesile de olmuş olabilirsiniz ama Bursaspor sonuna kadar hakkıyla tertemiz bir şampiyonluğu bileğinin gücü alın teri ve helalinden almıştır. Maç içinde olanlara daha fazla takılma çıkamıyorsun içinden. ayrıca konuşmayayım diyorum illa konuşturacaksın beni tüm trabzon oynamadı o maçta iyi izle. 3 tane adam Egemen,Serkan,Onur birazda Colman harici geziniyorlardı. Sen de övüneceksen böyle delikanlı adamlarınla övüneceksin. bu 4 adamı baş tacı yapın iyiki bizdeler diye.4 adam, bir takım için 7 eksik kalıyor.O zaman Trabzonspor değil bu 4 adamdan Allah razı olsun adam gibi oynadılar diye.
                            Fener ile 1-1 kaldığımız maçtan bahsediyorsun.. Mazo unutma hiçbir hedefimiz yoktu o maçta 11 futbolcumuzu da o maçta gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyoruz.. Ayırım yapmayız hepsi aynı bizim için..
                            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Muhattapa almayınız lütfen.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni yeni tartışma konuları açmaya gerek yok. liverpool diye bağrılması açıkçası kimsenin hoşuna gitmedi. Yapılmamalıydı. Tamam bizi sevmiyor olabilrisiniz ama biz orada tüm türkiyeyi temsil edeceğiz sizleri de temsil edeceğiz. Yanlış yaptınız.
                                zorla beni o konuya götüren eserkaracadır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X