Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 gol ve maç sonundaki bursa tezahüratları ile biz zaten gereken cevabı verdik ve de bursa dahil bütün dünya anladı o akşam büyüklük ve erdemli olmak nasıl bişey diye
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tebrikler galibiyetiniz için,
      Teo star oldu bu maçta. Belki üzülenleriniz vardır Bursaspor yıldız yaptı sonra yatar gol atamaz düşüncesinde olanlarınız
      Belkide adam özüne döndü Umut tan kurtulduk diye sevinenler.
      Ama şunu söylüyeyim üzülenler haklı çıkma ihtimali daha fazla istatistiklere göre, 34 maç 0 gol atan Nobre bize atmış bir daha gol bulamamış Çok örnek sayarım.
      Maça gelince Trabzonspor çok istedi maçı ve kupayı çok mücadele etti bastırdı ve aldı da zaten. Bizde egosu tavan yapan bazı futbolcuların aptallığı bariz ortadaydı. Bahane yok 6 eksiğimiz var bilmem ne değil. Geçen sene şampiyon olmuş kadrodan bir 11 di Vederson ilavesiyle. Trabzonspor haketti.
      Bizim tarafa gelince , o sıcakta içki içmiş kafası sersem gibi olmuş bir çok özenti genç abuk subuk hareketler ve millete sataşmalar vs gibi bir çok nedenden dolayı taraftarlarımız arasında bile kabul görmeyen bir sürü itici durum meydana gelmiş ve tribünde de malesef istenilen Bursaspor taraftarı olmamıştır.
      Lig başladığında herşey değişir , takımlar ideal kadrolarıyla var güçleriyle mücadele edecekler.
      Süper kupanız hayırlı olsun.

gordugumuz kadariyla liverpoola saksak yapmak kabul gormus taraftarinizca..

onurlu durusu sayesinde sampiyonlugu kazanmis olmanin yani sira o kupa icin o macta olmayi borcu oldugu takima akli sira kilcik atmak icin mikik ingilizlere saksak yapmasi aslinda pek de sasirtmadi beni,,

bizler bursanin ne oldugunu bile bile kompleksizce sampiyon olmasini istemistik ve tipik bir bursali tavri gorecegimizden de emindik..

evet cok guzel bir jest yaptiniz sizi sampiyon yapan takima.. osmanliya baskentlik yapmis memleketin takimiyiz diye ovunup , osmanliyi ve topraklarimizi isgal etmis memleketin takimina yalakalik yaparak cok guzel bir jest yaptiniz.. diyarbakirliya milliyetcilik yap, ingilizin dotunu yala,, aferim..

yanliz sunu soylim . sahsen ben formasindaki ayyildiz hatrina bursasporu desteklicem CL.. sirf kilcik atmak icin ingiliz dotu opmeyi yakistiramam kendime,..

bundan sonrada millete ilkeli taraftar delikanli tribun ayaklari kesmeyin,,

osmanliyi isgal etmis adamlarin mikik torunlarina saksak yapacak kadar delikanliymissiniz. hep beraber gormus olduk..

Yorum

• tselif;bu kompleksten kurtul artık , birilerine bir şeyler anlata anlata geçmez hayat.
        Sen zaten nasıl biliniyorsan biliniyorsundur
        En son mazosist tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 10:32.

Yorum

• Gece 2 lerde eve varabildim ama değdi çok şükür süper bi geceydi inşallah ligede böyle başlarız..
          SÜRMENELİİİ...
          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Geçmiş olsun mazosist.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

bu kompleksten kurtul artık , birilerine bir şeyler anlata anlata geçmez hayat.
              Sen zaten nasıl biliniyorsan biliniyorsundur
              Ne kompleksi be iyi misin sen başka bi kelime bilmez misin
              Rezil oldunuz dünya aleme işte var mı ötesi .
              Gelip kendini burda yazılara cevap vererek teselli etme
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• eser ben senin bazı şeyleri aşmış olduğunu düşünüyordum ?
                Bu deplasmandan çoğu Bursasporlu rahatsız olmuştur. Daha açık ne diyeyim
                Liverpool muhabbeti yapan tribünden anlamayanlar. Ne onay vermesi ??

Yorum

• Bursa'yı biz şampiyon yapmadık bursa bileginin hakkıyla şampiyon oldu.. Son mactaki mücadelemiz, belki bir bakıma bursa icin olarak görünebilir lakin biz o macta kendimiz için oynadık.. Şaibeye mahal bırakmamak icin büyüklügümüzün lafta olmadıgını göstermek icin oynadık..

Bursaspor taraftarı eminim ki sizi biz şampiyon yaptık lafından nefret ediyorlardır.. Dostluk olacaksa bu söylemden vazgeçmeliyiz..

Bursa taraftarının olimpiyatta yaptıklarını tasvip etmiyorum, umarım bundan sonra bu tarz davranışlar içinde olmayıp anti-istanbul söylemlerinde samimi olurlar
                  İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Allah bi daha göstermesin.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Tebrikler galibiyetiniz için,
                      Teo star oldu bu maçta. Belki üzülenleriniz vardır Bursaspor yıldız yaptı sonra yatar gol atamaz düşüncesinde olanlarınız
                      Belkide adam özüne döndü Umut tan kurtulduk diye sevinenler.
                      Ama şunu söylüyeyim üzülenler haklı çıkma ihtimali daha fazla istatistiklere göre, 34 maç 0 gol atan Nobre bize atmış bir daha gol bulamamış Çok örnek sayarım.
                      Maça gelince Trabzonspor çok istedi maçı ve kupayı çok mücadele etti bastırdı ve aldı da zaten. Bizde egosu tavan yapan bazı futbolcuların aptallığı bariz ortadaydı. Bahane yok 6 eksiğimiz var bilmem ne değil. Geçen sene şampiyon olmuş kadrodan bir 11 di Vederson ilavesiyle. Trabzonspor haketti.
                      Bizim tarafa gelince , o sıcakta içki içmiş kafası sersem gibi olmuş bir çok özenti genç abuk subuk hareketler ve millete sataşmalar vs gibi bir çok nedenden dolayı taraftarlarımız arasında bile kabul görmeyen bir sürü itici durum meydana gelmiş ve tribünde de malesef istenilen Bursaspor taraftarı olmamıştır.
                      Lig başladığında herşey değişir , takımlar ideal kadrolarıyla var güçleriyle mücadele edecekler.
                      Süper kupanız hayırlı olsun.
                      Eyvallah. Yalnız horon teperken arkayı dönmeler filan olabilir böyle takılmalar ama liverpool diye tezahurat yapmak hiç hoş değildi. Bu tür konularda türk insanı daha milliyetçi durmalı bence. Sadece sizin için söylemiyorum her takım taraftarı için.

Yorum

• - Mazoşist Bursa Sonunda Tarftarın Hasını Gördü

- Eğer İsteseydik Tüm Stadı Doldururduk..

- Elif Çok Haklı Söylediklerinde..Sizin Keresteler , Bursayı Son Hafta Şampiyon Yapan Takıma Alkış Tutacaklarına ,Liverpoola alkış Tuttular..Sırtını Dönmelerini Saymıyorum bile..

- Maçın Sonunda Futbolcularını ve Ertuğrul Sağlamı Onore ettik , adam Görsün Gözünüz , Ama Pardon sizinkiler 70.Dakikadan sonra Çıktılar Görmemeleri Normal
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bursalılar şampiyon olmuş takımlarını maç sonu teselli edip alkışlamak yerine yalnız bıraktı alkışı biz yaptık bu mudur taraftarlık ey Bursalılar hemen havaya girmişsiniz 2 hafta kötü sonuç alsa takım Ertuğrul Sağlam'ı da istifaya çağırırsınız herhalde.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

@hayhay61

Tribünde atışmaları ve ya makara muhabbeti engelleyemez sanırım kimse , sizde de vardır bizi rahatsız eden şeyler bizden de çıkmıştır.
                            Bunlara pek kulak asmamak en iyisi. Ya da güzel bir kontra ile karşılık vereceksin.
                            hepsine eyvallah diyelim ama milliyetçi diye geçinipte kalkıp elin ingilizlerini destekelemek ne makaraya sığar ne atışmaya nede başka bir tribün işine

kaldıki daha bir ay önceye kadar bursaspor trabzoonspor bayrakları asılıyordu

valla işin aslı fenerlilerden beklerdimde bursalılardan beklemezdim neyse bunuda öğrendik
                            Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

eser ben senin bazı şeyleri aşmış olduğunu düşünüyordum ?
                              Bu deplasmandan çoğu Bursasporlu rahatsız olmuştur. Daha açık ne diyeyim
                              Liverpool muhabbeti yapan tribünden anlamayanlar. Ne onay vermesi ??

o tribunlerin lideri izin vermeden toplu halde liverpool saksakciligi yapilmayacagini ikimizde biliyoruz..

insana koyanda bu ya.. anadoludan sampiyon ciksin diye sevin , ustelik adamlari sen sampiyon yap. sonra cikip sana kufretsinler.. ayip yahu..
                              horonu ,kolbastiyi protesto etmek icin sirtini donup liverpool diye bagirmalar.. kardesim evrim mi gecirdiniz 3 ayda,, sizler degilmiydiniz Trabzonspor kulubune ve oyuncularina taraftar sitelerinden sukran ve minnetlerini bildirenler..

Yorum

• Rıdvan Dilmeni dinlecim az önce ;

Şenol Güneş , uyuyan oyuncuları uyandırdı. Ligde takımına en fazla katkıyı yapan hocadır dedi.

Şampiyonluk adayı olabilir ama en azından ligde renk katacağımızı söyledi.

Rıdvan Dilmen e ilerleyen haftalarda renk katacağımız belli , özellikle 2.hafta

Yorum

Yükleniyor...
                                X