Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• texsas maçın 72. dakikasından sonra 3. golden sonra stadı terketmeye başladı...

çok yazık gerçekten şampiyonlar liginde 20 dk seyredebilecekler en fazla

çççççç

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Ya Sende Olmasaydın
      Sedat, gerçekten bu konuya çok kafa yordum.
      Alanya 72,5 milletden adamın yaşadığı kozmoplit bir şehir. Nüfus 300.000 e dayandı. Tahminim en az 5000 Trabzon'lu yaşıyor. Gel gelelim en ücra ve kırsal şehirden bile onlarca üyenin olduğu BMN de benden başka Alanya katılımcısı yok.
      Bu duruma koyacak bir isim bulamıyorum

Yorum

• Onur ilk yarıda gol olabilecek büyük bir hata yaptı, Tandoğan'ın şutunu öyle sektirmemeliydi. Onun dışında başarılıydı.
        Glowacki tam anlamıyla güven veriyor, tam görev adamı. Gelir gelmez makinenin dişlisi oldu.
        Egemen gayet başarılı bir oyun çıkardı, her zamanki gibi vanla başla savaştı.
        Serkan bu sezon altın çağını yaşayabilir, bir de ani bindirmelerde daha çok gole yönelik çalışırsa çok takımın canını yakar, bizim de süpriz golcümüz olur.
        Cale haketmediği bir sarı kartla yıldırılmasaydı daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdi ama maalesef ofansta sıfır. Geldiğinden beri bir adım ilerleyemedi.
        Ceyhun çok yerinde müdahaleler yapıp defansı rahatlattığı gibi, ataklarımızda dönen topları toplayıp oyunu sahalarına yıkmamızda çok etkili oldu.
        Selçuk dün geldiği günden beri ilk kez takımın lideri oldu. Muazzam oynadı ve takımı oynattı. Onu milli takıma (yedek olarak bile) almayanları Allah'a havale ediyorum. Tek kelimeyle akılsızlık.
        Colman'nın maçta sürekliliği yoktu ama istediği zaman çok faydalı oluyor. İlginç bir adam, sevimli uşak, top da yakışıyor.
        Alanzinho ilk yarı maçta yoktu ama ikinci yarı resital yaptı. Ortasaha forvet arasında çok işler yapacak, tam yeri orası başka yerde oynamaz.
        Burak için söylenecek bir şey yok. Formayı haketmiyor! Neden ve nasıl oynatıldığını da bilmiyorum!

Teofilo geldiğinden beri en istekli ve diri topunu oynadı. Bu çocuğun güçlenmesi lazım. Ligimiz geldiği yer gibi yumuşak değil, hatta dün olduğu gibi yapılan fauller bile çalınmıyor bazen. Güçlendikçe daha da faydalı olacak. Attığı ilk ve 3. gol fırsatçılığı ve takipçiliğini, 2. gol ise vuruş becerisini ortaya koydu. Aferin sana, aramıza hoş geldin.
        her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Harikasın İrfan abi ççç ççç
          Harika olan takimimiz Serhat,ben degil.

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            texsas maçın 72. dakikasından sonra 3. golden sonra stadı terketmeye başladı...

çok yazık gerçekten şampiyonlar liginde 20 dk seyredebilecekler en fazla

çççççç

o tam bir kolpalikti..

oynanan maci terk edip yenilgiyi hazmedemeyen yenilmez armada ayaklari..

goren de bizden defalarca bes duzinelerce 3 yememis sanir..

Yorum

• Selçuk'a kaptanlık çok yakıştı çok

Yorum

• BİŞEY SORACAM arkadaşlar

GÖZÜN AYDIN ANADOLUM DARISI BAŞINA pangardıyla bursalılar neyi kasteddi iyi niyetlimi kötü niyetlimi?
                En son lazrail199261 tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 14:46.

Yorum

• Bursa`yı pek severim,şeftalisini yerim

Burası feci olmuş, İrfan abi...

Yorum

• BİŞEY SORACAM arkadaşlar

GÖZÜN AYDIN ANADOLUM DARISI BAŞINA pangardıyla bursalılar neyi kasteddi iyi niyetlimi kötü niyetlimi?

En son lazrail199261 tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 14:51.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sedat, gerçekten bu konuya çok kafa yordum.
                      Alanya 72,5 milletden adamın yaşadığı kozmoplit bir şehir. Nüfus 300.000 e dayandı. Tahminim en az 5000 Trabzon'lu yaşıyor. Gel gelelim en ücra ve kırsal şehirden bile onlarca üyenin olduğu BMN de benden başka Alanya katılımcısı yok.
                      Bu duruma koyacak bir isim bulamıyorum
                      - Abi Öyle Olur Şaşırma..

- Burda Her Köşeyi Döndüğünde en az 4 Karadenizliye Rastlarsın ki 3 Trabzonludur yada annesi felan , Gel Görki İnsanlarda Forum aktifliği Yok..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Oy benum sevdiceğum olur mi boyle zafer
                        Olimpiyat yaylasi onbeş doktora bedel
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İfrat ve tefrit...Üç gün önce cenaze evi gibiydik...Şimdi düğün
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak lazrail199261 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BİŞEY SORACAM arkadaşlar

bileziklerini gostermek icin koluna boydan boya dize taze gelin misali

akillarinca hava attilar cumle aleme..

Yorum

• bursayı büyük takım ilan edenlere en iyi cevaptı dün akşam, onlar liverpool diye bağırdı biz ertuğrul

Yorum

• İlk olarak lazrail199261 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BİŞEY SORACAM arkadaşlar

Kendileri Sampiyonlar Liginde oynayacaklar ya, diger Anadolu takimlari da Sampiyonlar liginde oynasin diye hava atiyorlar.
                                Adamlari biz gönderdik bu lige ,simdi rakibimiz Liverpool lehine tezahürat yapmislar dün aksam.Öyle okudum yanlis degilse...

Yorum

Yükleniyor...
                                X