Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kale arkasındaydım...31 yaşınndayım birçok maç izledim tribünden ama hayatımda bu kadar keyiflendiğim gün hatırlamıyorum...seni çok seviyorum trabzonum...

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hangı macta ve ne zaman ?
      Ankaragücü maçıydı yanlış hatırlamıyorsam, bir-iki sezon önce..
      2014 / 2015
      LOADING....

Yorum

• gerçekten bi trabzonspor yöneticisine yapılan bu denli çirkef aşağılık bi saldırıyı kınıyorum. insanlığından utansınlar başkada bişey demiyorum. yazık gerçekten çok yazık.şimdi bu msjları okudum harbiden çok sinirlendim

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ankaragücü maçıydı yanlış hatırlamıyorsam, bir-iki sezon önce..
          Club Brugge maçı diye hatırlıyorum ben? 2008-2009 sezonu öncesi hazırlık maçıydı Kadir gecesinde.
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• beste konusunda birşeyler yapmamız lazım..O da olursa harika olur

Yorum

• Ne yani bir tek ben duymuş olamam Liverpool bagrismalarini ee sırf ben duyduysam on binlerce insan niye islikliyordu

Bu arada ancak eve gelebildim

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Asbaşkana yapılan sataşmayı, küfrü, saldırıyı kınıyorum. Ölçülü eleştiriye evet, ama bu tip davranışlar insanlık haklarına aykırı. İnşallah daha tekrarlanmaz
                Aynen katiliyorum abi.Yoksa bir adim ileri gitmez toplum.

Yorum

• Maçın tekrarını nerden izleyebilirm ?
                  FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Garibanlar hayatımda gördüğüm en iyi 61. dakika diyebilirim. Ama şakşakçı istanbul basını güzelim görüntüleri yayınlamamış. Ne diyelim darısı liverpool maçına
                    ya görüntüleri vermeyi bırak hürriyeti okursan sinir olursun....başlık süper kupa süper rezalet...yuh yani

Yorum

• Bizimkiler as başkana ne yaptı biri anlatabilirmi? Güya stada gittik hiç bişeden haberimiz yok

Yorum

• Herşey mükemmeldi fakat özellikle kale arkası, yani BMN KOCAELİ'nin %90'ı olağanüstüydü, tüm tribünlerin maestrosuydu resmen, bunun için Zafer abiye özellikle parantez açmak lazım, Teşekkürler BMN KOCAELİ..
                        2014 / 2015
                        LOADING....

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu ben 1986 doğumluyum, kendimi bildim bileli, Ya da İskender Göneni bildim bileli kendisi kekeler.
                          Çok abes bir durum değil yani..
                          Allah Allah nasıl kaçtı gözümüzden yahu ben baya seyrettim tv ama demekki kafam başka yerlerdeymiş eyv sağolasın
                          bordoooooooooooooooooooooooooooooooooo
                          Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• Abi maçtan geliyorum bitmiş bir haldeyim ayaklarım yanıyor mesale yakarken kafamıda yaktım cabası idi hepimize hayırlı olsun demek için girdim TESEKKURLER TRABZONSPOR ne geceydi be seftalısporun 3.golden sonra cıkması sırtı donuk mac ızledıgı sırada bızım meksıka dalgamız

Bekle Anfield Road
                            En son Fatih tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 02:43.
                            Liverpool FC Trabzonspor
                            Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sesimi bulamıyorumm ..
                              ağzınaaa yüreğine sağlık kıslan sesinin yerine getirmez ama her bağırışın için sana heallinnde bir sağolasın iyi gittiniz bizim gidemeyişimizi unutturdunuz herşey için sağol renktaşlar
                              Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• umut artık trabzonsporda 3. forvet konumunda.. bu günleride gördüm yaa

Yorum

Yükleniyor...
                                X