kale arkasındaydım...31 yaşınndayım birçok maç izledim tribünden ama hayatımda bu kadar keyiflendiğim gün hatırlamıyorum...seni çok seviyorum trabzonum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangı macta ve ne zaman ?2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü maçıydı yanlış hatırlamıyorsam, bir-iki sezon önce..Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsbaşkana yapılan sataşmayı, küfrü, saldırıyı kınıyorum. Ölçülü eleştiriye evet, ama bu tip davranışlar insanlık haklarına aykırı. İnşallah daha tekrarlanmaz
Yorum
-
İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaribanlarhayatımda gördüğüm en iyi 61. dakika diyebilirim. Ama şakşakçı istanbul basını güzelim görüntüleri yayınlamamış. Ne diyelim darısı liverpool maçına
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben 1986 doğumluyum, kendimi bildim bileli, Ya da İskender Göneni bildim bileli kendisi kekeler.
Çok abes bir durum değil yani..
bordooooooooooooooooooooooooooooooooooMert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar
Yorum
-
Abi maçtan geliyorum bitmiş bir haldeyim ayaklarım yanıyor mesale yakarken kafamıda yaktımcabası idi hepimize hayırlı olsun demek için girdim TESEKKURLER TRABZONSPOR ne geceydi be seftalısporun 3.golden sonra cıkması sırtı donuk mac ızledıgı sırada bızım meksıka dalgamız
Bekle Anfield RoadEn son Fatih tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 02:43.Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSesimi bulamıyorumm ..Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar
Yorum
Yorum