Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Olimpiyatta İyi Oynuyoruz Her zaman , Olimpiyatın Uğuruna İnanıyorum Ben
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak upriSinG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkürler kardeşim hoşbuldum.
      Meraklanmayın ben provakatör değilim.
      Maksadım foruma girip Süper Kupa hakkında ne düşündüğünüzü görmek. Egemen konusu can sıkmış biraz sanırım.
      Egemen bizi çok üzdü, kahretti.. fakat elden birşey gelmez. Egemen tribüncü gözü ile bakamaz olaylara.. Adam profosyonel..

Kupa maçına gelince Trabzonspor tribünleri bizden 2 - 3 kat daha fazla olacaktır. Bursa'da yeni yeni insanlar kupa maçına odaklanıyor. Oysaki takip ettiğim kadarı ile Trabzon'da organizasyonlar 1 ay önceden başladı.

Cumartesi günü Anadolu kazanacak.
      Allah aşkına bundan büyük mutluluk var mı arkadaşlar?
      hay yasa agzına saglık ya
      sonucta anadolu kazanacak
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursalilarin hosu gitti BMN gibi aktif bi forum
        cikamadilar bi türlü
        Şahsen ben burdaki arkadaşlarımızın fikirlerini görüşlerini takip ediyorum kupa maçı hakkındaki. Ve benim giibi bir kaç Bursaspor'lu arkadaşım daha var.
        Bunda ne gibi bir kötülük görüyorsunuz ki.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemenin arkasında değil 16 anti bursa bile yazsaydı o fenerbahçe maçında ben o adamı hiç unutmazdım. Boş konuşmaya gerek yok.
          harbiden adam o maç topların önüne kendini siper etti,bursalıların yakıştırmalarına bak,harbiden neye değer vereceklerini bilmiyorlar....
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Olimpiyatta İyi Oynuyoruz Her zaman , Olimpiyatın Uğuruna İnanıyorum Ben
            Tek sivasa yenildik galiba

Bi de gecen sezon belediye ile berabere kaldık Baska mac vermedik

Yorum

• kalibinin adami olmak gerek

1 puan alsa da sampiyon olsak diye yirtindigin gunleri unutmamak gerek.

100 puanin da olsa rakibinden medet umuyorsan ve onun onurlu durusuyla sampiyon olmussan bosa tras yapmaya gerek yok

biz 96 da 82 puanla ve 4 maglubiyetle 2. olduk yani kamyonla puan almak yetmiyor..

dusun ki 12 puan da belesten 6 puan da hakem kiyagi da yoktu.. yani bursa TS a b.k atmayi dusundugu her an ovundugu kupayi kime borclu oldugunu hatirlamasi gerekir.,. mactan once baskanindan yoneticisine taraftarindan siyasisine,oyuncusuna.. cumbur cemaat sirinlik yapip Trabzona yag cekip , mactan sonra yorgan gitti kavga bitti yapmasini ben pek yadirgamiyorum.. cunku bekliyordum sahsen boyle bir kaypaklik..

Yorum

• Egemene laf söyleyeceğinize kendinize bakın.

Adam Bursaspor şampiyon olacak diye varıyla yoğuyla oynadı. Hiçbir şeyin hatrı yoksa onun hatrına susmanız lazımdı ama beceremiyorsunuz!

Yorum

• İlk olarak upriSinG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkürler kardeşim hoşbuldum.
                  Meraklanmayın ben provakatör değilim.
                  Maksadım foruma girip Süper Kupa hakkında ne düşündüğünüzü görmek. Egemen konusu can sıkmış biraz sanırım.
                  Egemen bizi çok üzdü, kahretti.. fakat elden birşey gelmez. Egemen tribüncü gözü ile bakamaz olaylara.. Adam profosyonel..

Kupa maçına gelince Trabzonspor tribünleri bizden 2 - 3 kat daha fazla olacaktır. Bursa'da yeni yeni insanlar kupa maçına odaklanıyor. Oysaki takip ettiğim kadarı ile Trabzon'da organizasyonlar 1 ay önceden başladı.

Cumartesi günü Anadolu kazanacak.
                  Allah aşkına bundan büyük mutluluk var mı arkadaşlar?
                  Evet aynen mukemmel yorum.Bizde de kupaya odaklanma yok.Istanbul'da ki potansiyel cok fazla bitiyor biletler.Cumartesi gunu cidden Anadolu kazanacak.

Yorum

• Ben bu anadolu mevzusundan da sıkıldım..Aslında Bursa ile değil Fener ile oynamayı tercih ederdim..Feneri yenmek çok daha zevkli olurdu...!

Efsane,İhtilal,Fırtına.!!
                    İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O arkadaş düzgün konuşuyor lafım yok , düzgün konuşana saygımız var elbette.. Ama ana avrat sövenleri görmezden gelmek de yakışmıyor.. Ben de aynı saygıyı bu konuda bekliyorum
                      Biz kendi futbolcumuza küfür ediyoruz, onlar rakip olarak küfür etmişler bence bunu daha az irdelemeliyiz.

Her iki durumun da yanlış olduğu apaçık.

Futbol konusunda farklı düşünce ve duygulara sahip olsak bile bu birbirimize düşmanmışcasına davranmaya neden olmamalı.

Ayrıca Grupların davranışlarını bir insana, Bir insanın davranışını da Gruplara mâl etmemek lazım..
                      En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 23:17.
                      2014 / 2015
                      LOADING....

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz kendi futbolcumuza küfür ediyoruz, onlar rakip olarak küfür etmişler bence bunu daha az irdelemeliyiz.
                        Her iki durumun da yanlış olduğu apaçık.
                        Futbol konusunda farklı düşünce ve duygulara sahip olsak bile bu birbirimize düşmanmışcasına davranmaya neden olmamalı.

Ayrıca Grupların davranışlarını bir insana, Bir insanın davranışını da Gruplara mâl etmemek lazım..
                        Egemen'e edilen küfürlerden bahsetmiyorum ben.. Görmediniz heralde bursalı 'O' arkadaşın yazdıklarını.. Neyse suçlu olan benim , kusura bakmayın demem gerekiyor galiba.

Yorum

Egemen'e edilen küfürlerden bahsetmiyorum ben.. Görmediniz heralde bursalı 'O' arkadaşın yazdıklarını.. Neyse suçlu olan benim , kusura bakmayın demem gerekiyor galiba.
                          Gördüm Renkdaşım ama şöyle bir düşünürsek burada ev sahibi biziz, ağır olmamız gerekir, bu tip insanları dikkate alıp da prim vermemek gerek
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

renkdaş o imzandaki yazını sil lütfen çünkü onların hoşuna gittikleri kesin.. Bursasporla bizim için sıradan bir takım..

Yorum

• kaciiin kaciiin kaciiin , cem arin abimiz gelmis

abi saygilar , bu gun biraz durgun gordum sizi

Yorum

yok kardesım bırak o dengesızı...
                                ama koskoca bursa camıasına da o adam yuzunden kotu sozler soyleme
                                gordun ıste bu yasına kadar insan olamamıs bır hayvandı
                                zaten hemen atıldı forumdan da
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X