germeye ve gerilmeye gerek yok, saygı göstermek zor olmasa gerek.. Bursa'm nickli arkadaş gayet makul bir üslub ile konuşuyor. Renkdaşlarımdan da aynısını beklerim, özellikle Alihan..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'ye yapılan birşey yok.Sarp'ı Bursa'ya kazandıran Bülent Korkmaz'dı.Ki Erciyes'tende hocasıydı.Gs'ye gidincede yanına aldı.
Egemen bizim formamızı giymiyorsa hangi takıma gittiği şahsım adına umrumda değil.Kendi hayatı keyfi nasıl isterse
Kusura bakma ama Trabzon'dan size ağbi olur cümlenede katılmıyorum.
- Son Kısıma Katılmamışsın Senin Düşüncendir , Ama Şahsen Bize Çamur atanlara Son Hafta Kapak Yapmak Çok Keyif verdi banaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarp efendi adamdı.Gittikten sonrada saygı duymasını bildi.
Ama Egemen kendisini Egemen yapan Bursaspor camiasına gittikten sonra layık hareketler sergilemedi.Kimse kusura bakmasın her maç sonrası yaptırıyordu filan demesin.7 senelik mazisi vardı onun Bursa'da karısının çocugunun rızkın kazandı burada.O tür sevinç gösterilerine gerek yoktu.
Daha öncede belirttim sadece bi düşünün aynısını Fatih , Gökdeniz veya Hüseyin şu anki oynadıkları takımlarında TS ye karşı bir beraberlik sonrası bu kadar şov yaparlar mıydı ? (Cevap belli : Yapmazlardı.) Bi ihtimal yaptıklarını düşünün ve ardından nasıl tepki vericeğinizi düşünün.Bu konuyu gereğinden fazla gündeme getirdiğinizi düşünüyorum.İki taraftarda kendi penceresinden haklıdır.Olay bu kadar basit.
Ayrıca buraya niye yazma yasağımız var anlamadım arkadaşlar.Ben Türk Futbolu konularını kendi forumumda da konuşuyorum buraya kaydoluş amacımda bu maçı konuşmak.Zaten forum yönetimi ortamı gericek mesajları kaldırır yasak koymak yerine daha etkili bir yöntem bence.
Sakın bir daha edilen küfürleri her ne adına olursa olsun savunma.Biri senin annene küfretse neler hissedersin.Ha o kadar herifsen çıkıp karşısına etsene küfür..Onu bulamazsam gel benim yüzüme et..7'n bitirdin beni...
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılıklı güven meselesiydi.Ama bu taraftar Egemen'in çok açığını sakladı.
Zamanında takımı antremanada çıkarmadı paraları gecikti diye.
Demem odur ki sizde pek güvenmeyin yeri gelir menfaati için Trabzonspor'u da yok sayabilir.
*Egemen hakkındaki son msjımdır , çok uzadı.
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegermeye ve gerilmeye gerek yok, saygı göstermek zor olmasa gerek.. Bursa'm nickli arkadaş gayet makul bir üslub ile konuşuyor. Renkdaşlarımdan da aynısını beklerim, özellikle Alihan..
Yorum
-
İlk olarak upriSinG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi günü başarılar arkadaşlar.
Bursa'dan Trabzon'a sevgilerle.
her gırenı de bursasporlu sanmayın arkadaslar
provakatorler de olabılır
ben bursada yasıyorum
gordugum ve bıldıgım kadarıyla bursasporluların cogu bıze saygı duyuyor
en azından bızde onlara saygı duyalım
mac ıcınse ıyı oynayan kazansın
dostca bır mucadele olsun2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarp efendi adamdı.Gittikten sonrada saygı duymasını bildi.
Ama Egemen kendisini Egemen yapan Bursaspor camiasına gittikten sonra layık hareketler sergilemedi.Kimse kusura bakmasın her maç sonrası yaptırıyordu filan demesin.7 senelik mazisi vardı onun Bursa'da karısının çocugunun rızkın kazandı burada.O tür sevinç gösterilerine gerek yoktu.
Daha öncede belirttim sadece bi düşünün aynısını Fatih , Gökdeniz veya Hüseyin şu anki oynadıkları takımlarında TS ye karşı bir beraberlik sonrası bu kadar şov yaparlar mıydı ? (Cevap belli : Yapmazlardı.) Bi ihtimal yaptıklarını düşünün ve ardından nasıl tepki vericeğinizi düşünün.Bu konuyu gereğinden fazla gündeme getirdiğinizi düşünüyorum.İki taraftarda kendi penceresinden haklıdır.Olay bu kadar basit.
Ayrıca buraya niye yazma yasağımız var anlamadım arkadaşlar.Ben Türk Futbolu konularını kendi forumumda da konuşuyorum buraya kaydoluş amacımda bu maçı konuşmak.Zaten forum yönetimi ortamı gericek mesajları kaldırır yasak koymak yerine daha etkili bir yöntem bence.
16 numara gözünüze dizinize dursun..Senelerce 61 numaralar bize gol attı...Ekmek yediği yerdir, oynayacak elbette...Ben sizin forumlarınızda nasıl bir yaklaşım gösterildiğini gayet net hatırlıyorum...İddia ediyorum Egemen Gs'ye gitseydi tepki farklı olurdu...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Bu cumartesi günü karadeniz fırtınası öyle bir esecekki doğu trübününde oturanlar o rüzgarla bursaya kadar havalana havalana gidecek...Yolda da yahu ne oldu nasıl oldu gerçek mi hayal mi diye şaşkın şaşkın düşünecekler ))İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılıklı güven meselesiydi.Ama bu taraftar Egemen'in çok açığını sakladı.
Zamanında takımı antremanada çıkarmadı paraları gecikti diye.
Demem odur ki sizde pek güvenmeyin yeri gelir menfaati için Trabzonspor'u da yok sayabilir.
*Egemen hakkındaki son msjımdır , çok uzadı.
şimdi sercanan güvenmeyin bir fırsatını bulup kapağı bjk ye atacak diye bir iddia da bulunsam ne derdiniz acaba'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehosgeldın foruma arkadasım...
her gırenı de bursasporlu sanmayın arkadaslar
provakatorler de olabılır
ben bursada yasıyorum
gordugum ve bıldıgım kadarıyla bursasporluların cogu bıze saygı duyuyor
en azından bızde onlara saygı duyalım
mac ıcınse ıyı oynayan kazansın
dostca bır mucadele olsun
Meraklanmayın ben provakatör değilim.
Maksadım foruma girip Süper Kupa hakkında ne düşündüğünüzü görmek. Egemen konusu can sıkmış biraz sanırım.
Egemen bizi çok üzdü, kahretti.. fakat elden birşey gelmez. Egemen tribüncü gözü ile bakamaz olaylara.. Adam profosyonel..
Kupa maçına gelince Trabzonspor tribünleri bizden 2 - 3 kat daha fazla olacaktır. Bursa'da yeni yeni insanlar kupa maçına odaklanıyor. Oysaki takip ettiğim kadarı ile Trabzon'da organizasyonlar 1 ay önceden başladı.
Cumartesi günü Anadolu kazanacak.
Allah aşkına bundan büyük mutluluk var mı arkadaşlar?
Yorum
-
çıkamazlar
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursalilarin hosu gitti BMN gibi aktif bi forum
cikamadilar bi türlüİNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum