Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    umut bulutun olduğu takım kaybetmeye mahkumdur.bu maçıda kazanacağımızı düşünmüyorum.trabzonsporu forvetsiz bırakıp taraftarı çıldırtan yönetim utansın
    Ne çabuk unuttuk geçmişi daha şurada kaç ay oldu ya.
    Umut Bulut bu takımda elinden geleni yapmaya çalışan bir kişi.Ne kdar yeri geldiğinde bağırsamda bu adam bu takımda olmalı.

Yorum

• benim için çanakkale dardanel neyse bursasporda o

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sedat abi egemen bursa icin 16 tasimiyor bunu bizzat kednim sordum kampta
        - Özel Değilse Anlatıver
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bursalılar biraz sivastan örnek alsın...! Hiç havaya girmesinler..Havaya girenler havasını alırlar...Bugün bursa da Bursasporu tutanlar (sonradan olanlarda dahil) üçüzlerin tutanların çeyreği bile etmez.... Havaya giren paraşütsüz düşerrr....!!!
          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Tartisma birsey kazandirmaz topluma.Bu 2 takim taraftari iyi anlasacak ki macin kiymeti olsun.

Yorum

• ben anlamıyorum insanların sayma kabiliyeti yok mu geçmiş tarihlerinizdeki kupalara bakında ondan sonra konuşun boş boş yazıyorlar
              dostluk filan hikaye en ufak bi olayda sorun başlıycaktır sanal bi bakıma

Yorum

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursalılar biraz sivastan örnek alsın...! Hiç havaya girmesinler..Havaya girenler havasını alırlar...Bugün bursa da Bursasporu tutanlar (sonradan olanlarda dahil) üçüzlerin tutanların çeyreği bile etmez.... Havaya giren paraşütsüz düşerrr....!!!

bursa da TS taraftarinin bursa taraftarindan fazla olduguna eminim.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Özel Değilse Anlatıver
                  ilk giydi nr oldundan abi yinede degistirseydin dedim okadar küfür yedin ....onlarin seviyesine niye düsim onlarin isteklerini niye yapim dedi
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• ne yazık ki şu bursalı taraftarlar isterlerse 30 kere daha şampiyon olsalar da trabzonspor dan büyük olunamayacağını anlayamayacaklar..

büyüklük deplasmanda 1.200 km uzakda bir şehirde 55.000 kişi toplamaktır
                    büyüklük kupa görmemesine rağmen hiç bıkmadan tutmaktır
                    büyüklük rakiplerinin bütçelerinden 4'de biriyle onlarla mücadele etmektir.
                    büyüklük ASLA MAÇ SATMAMAKTIR
                    Büyüklük gelirinin düşeceğinini bile bile iddasız olduğun bir maçta rakibini şampiyonluktan etmektir.
                    Büyüklük o şehirde rakip takım storelerini barındırmamaktır.
                    Büyüklük Fabrikaların tatil kararıyla maça gitmek değil kovulacağını bile bile maça gitmektir..

büyüklük eski kaptanlarına ana avrak küfür etmek değildir..

Ergün atanın dediği Gibi: Geri çekmeye değil geçmeye çalışın..
                    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 22:54.

Yorum

• zannetmem

İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bursa da TS taraftarinin bursa taraftarindan fazla olduguna eminim.
                      Zannetmem...ama feneri tutanlar bursayı geçer..! On senelik gözlemlerine göre durum böyle..TS taraftarları bazı mahallerde (Dikkaldırım,Beşevler yıldırım caddesi civarı vs.) göze çarpıyor..!
                      İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Bursasporlu arkadaşların yazılarını alıntılamak bizim için zorluk yaratıyor mesajları silerken. Sadece raporlayalım yeterli

Yorum

• iki takım taraftarları da kendilerine ayrılan kontenjanları doldursun isterim, başka türlü tadı çıkmaz benim için
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursa hakkında bildiğim şudur..Mustafa Sarp bedavaya gitti Gs'ye arkasından methiyeler dizdiler forumlarında...Egemen'in arkasından ise küfürler savruldu..Yani ne bileyim saygı duymam için uzunca bir süre takımlarına sahip çıkmaları lazım...
                            Sarp efendi adamdı.Gittikten sonrada saygı duymasını bildi.
                            Ama Egemen kendisini Egemen yapan Bursaspor camiasına gittikten sonra layık hareketler sergilemedi.Kimse kusura bakmasın her maç sonrası yaptırıyordu filan demesin.7 senelik mazisi vardı onun Bursa'da karısının çocugunun rızkın kazandı burada.O tür sevinç gösterilerine gerek yoktu.

Daha öncede belirttim sadece bi düşünün aynısını Fatih , Gökdeniz veya Hüseyin şu anki oynadıkları takımlarında TS ye karşı bir beraberlik sonrası bu kadar şov yaparlar mıydı ? (Cevap belli : Yapmazlardı.) Bi ihtimal yaptıklarını düşünün ve ardından nasıl tepki vericeğinizi düşünün.Bu konuyu gereğinden fazla gündeme getirdiğinizi düşünüyorum.İki taraftarda kendi penceresinden haklıdır.Olay bu kadar basit.

Ayrıca buraya niye yazma yasağımız var anlamadım arkadaşlar.Ben Türk Futbolu konularını kendi forumumda da konuşuyorum buraya kaydoluş amacımda bu maçı konuşmak.Zaten forum yönetimi ortamı gericek mesajları kaldırır yasak koymak yerine daha etkili bir yöntem bence.

Yorum

• Bırakın takmayın bunları. Kendi kendilerine eğlensinler. Ben 20 yaşındayım şampiyonluk görmedim ama en büyük sevinçlerimi bu takımla yaşadım. Bizim bizden başka sevenimiz yok. Trabzon bir yaşam tarzı bunu herkes anlamaz. Heycandan duramayrım yerimde. Nasi gideceğuk maça

İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama Egemen kendisini Egemen yapan Bursaspor camiasına gittikten sonra layık hareketler sergilemedi.Kimse kusura bakmasın her maç sonrası yaptırıyordu filan demesin.7 senelik mazisi vardı onun Bursa'da karısının çocugunun rızkın kazandı burada.O tür sevinç gösterilerine gerek yoktu.

Daha öncede belirttim sadece bi düşünün aynısını Fatih , Gökdeniz veya Hüseyin şu anki oynadıkları takımlarında TS ye karşı bir beraberlik sonrası bu kadar şov yaparlar mıydı ? (Cevap belli : Yapmazlardı.) Bi ihtimal yaptıklarını düşünün ve ardından nasıl tepki vericeğinizi düşünün.Bu konuyu gereğinden fazla gündeme getirdiğinizi düşünüyorum.İki taraftarda kendi penceresinden haklıdır.Olay bu kadar basit.

Ayrıca buraya niye yazma yasağımız var anlamadım arkadaşlar.Ben Türk Futbolu konularını kendi forumumda da konuşuyorum buraya kaydoluş amacımda bu maçı konuşmak.Zaten forum yönetimi ortamı gericek mesajları kaldırır yasak koymak yerine daha etkili bir yöntem bence.
                              Fatih Trabzonlu, Gökdeniz Giresunlu egemen ise Balıkesirli aradaki farkı anlamışsındır umarım.
                              En son Ali YILDIRIM tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 22:52.

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

len yazıklar olsun adam keyfinden mi giyiyor hala 16 numaralı formayı ona bile saygınız yokmu sizin,kaptanlığınızı yaptı kaç sene
                                '9'
                                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X