Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Şenol Abininde Maçta Olcağını Biliyorum , Şenol Abi Stadda Seni Görürsem aha İşte Şenol Abi Burda Diye Bağıracağım Haberin Olsun
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      futbol olarak mukemmel bır mac olacagından emınım
      suanda bursa da cok formda bır takım
      ama bız ısteyınce yenemeyecegımız takım yok
      bu yuzden
      BANKO TRABZONPOR kazanır

var mı aksını dusunen
      Ben varım desem olay çıkar mı toprağım
      Bu arada Trabzon'da sakatlık durumu olan bir oyuncu var mı

Yorum

• şuan avrupa liginde biten maçlar itibariyle elemelere katılmış bulunmaktayız hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şuan avrupa liginde biten maçlar itibariyle elemelere katılmış bulunmaktayız hayırlı olsun
          en son maç 22.30'da başladı sporting lisbon-fc nordsjaelland o maçın 00.15 falan gibi biteceğini düşünürsek daha var
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben varım desem olay çıkar mı toprağım
            Bu arada Trabzon'da sakatlık durumu olan bir oyuncu var mı
            yok cıkmaz kardesım
            dusuncelere saygımız sonsuz
            murat tosun(namıdiğer tos7)harıcı eksıgımız yok bızım
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en son maç 22.30'da başladı sporting lisbon-fc nordsjaelland o maçın 00.15 falan gibi biteceğini düşünürsek daha var
              o zaman son dakikalar diyelim

Yorum

• Olimpiyatta heryer bordomavi olacak kupayı alıp geri döneceğiz..

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son kararımı yarın verecegim Zaten ondan sonra da tren kacmıs olacak almazsam

sen enisi git simdiden kapida yat renkdasim bosver ne vazgecicen biz trabzonspor taraftariyiz takimimizi her nerde olursa olsun yalniz birakmamaliyiz benimde bu son macim zaten o yuzden bu kadar istekliyim birazda )))
                  Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen enisi git simdiden kapida yat renkdasim bosver ne vazgecicen biz trabzonspor taraftariyiz takimimizi her nerde olursa olsun yalniz birakmamaliyiz benimde bu son macim zaten o yuzden bu kadar istekliyim birazda )))
                    Neden son macın hayırdır

Sabah kuradan sonra gidebilirim belki bilet kalmamıssa ben gittim ama kalmadı derim Ya da bursa tribünlerinden alırız orası bom bos zaten

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden son macın hayırdır

Sabah kuradan sonra gidebilirim belki bilet kalmamıssa ben gittim ama kalmadı derim Ya da bursa tribünlerinden alırız orası bom bos zaten

kasimda yolcuyuz aga ASKER iz allahin izniyle...

yok ya ne alcan ordan gelsen turnike yapariz... ben son denizlispor macina gittim 18 kombine ile 27 kisi girdim oflu bi abi vardi gisede gir topram dio yabanci deilsin sen ))
                      Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• İnşallah iki takım taraftarı bir birine dostça davranır. Ben bursada olduğum için Bursasporlu tanıdıklarım var ve hiç biri Trabzon kimmiş tarzı yaklaşmıyor. Lütfen bu girenleri şöyle düşünün, hani olur ya hayatında hiç bir şey olamamış, hiç bir halta yaramayan insanlar, onlar işte böyle forumlara girer bir kaç laf eder adam oldum sanar. Siz onlara uymayın, gerçekten Bursada çok şeyler değişti, hala sokaklarda Trabzon ve Bursa bayraklarını yan yana görebilirsiniz. Kendi gözlerimle gördüm daha geçen hafta.

Yorum

• bileti sorun etmeyin bursa tarafıda var

Yorum

bileti sorun etmeyin bursa tarafıda var

Yemeyenin malını yerler , doldurmayanın koltuğunu doldururlar

Yorum

• İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kasimda yolcuyuz aga ASKER iz allahin izniyle...

yok ya ne alcan ordan gelsen turnike yapariz... ben son denizlispor macina gittim 18 kombine ile 27 kisi girdim oflu bi abi vardi gisede gir topram dio yabanci deilsin sen ))
                              Hmmm bizim daha cok var askerlige önce okuyup adam olucaz

Babamı da mı turnikeyle sokalım stada

Yorum

bileti sorun etmeyin bursa tarafıda var
                                Bende onu diyorum Bursa tribününden ayarlarız stada gireriz her türlü

Yorum

Yükleniyor...
                                X