Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Neyse ben tatile çıkıyorum , daha sonra görüşürüz.. İnşallah maçı kazanırız -ki buna yürekten inanıyorum- buraya sevinç çığlıkları ile dönerim..

Yorum

• Bati tribunun ilk 2 katinda biletler tamamen tukenmis.9lu rakamlardan bilet kalmis.Yarin cok rahat tukenir.Acik tribunde yarin tukenir heralde.

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok kardesım bırak o dengesızı...
        ama koskoca bursa camıasına da o adam yuzunden kotu sozler soyleme
        gordun ıste bu yasına kadar insan olamamıs bır hayvandı
        zaten hemen atıldı forumdan da
        Kimden bahsediyoruz , kim atıldı ?

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimden bahsediyoruz , kim atıldı ?
          TEXAS-BURSA İSİMLI BIR HAYVAN GIRDI DE
          H.H çiftliğinden kacan ineklerden bırı oldugundan suphe edılıyor
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Boşverelim eski defterleri..

Ben Cumartesi günü her iki takımdan da güzel bir oyun sergilemesini bekliyorum. Taraftar olarak bize ayrılan kontenjanın dolacağından hiç şüphem yok, umarım Bursaspor taraftarı da bunu yapabilir. Biz kendi tribünümüzde tezahurat yaparken karşıdan karşılık gelmesini beklerim açıkcası
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bati tribunun ilk 2 katinda biletler tamamen tukenmis.9lu rakamlardan bilet kalmis.Yarin cok rahat tukenir.Acik tribunde yarin tukenir heralde.
              Hala karar veremedim bilet alsam mı almasam mı diye

Babam bir yandan bastırıyor mac icin geliyorum git bilet al diye Yarın gidip alsam mı

Bugün biletix müşteri temsilcisine baglanmak istedim ama baglanamadım yaklasık 15 dk bekledim biletlerin durumlarını soracaktım

Yorum

Babam bir yandan bastırıyor mac icin geliyorum git bilet al diye Yarın gidip alsam mı

Bugün biletix müşteri temsilcisine baglanmak istedim ama baglanamadım yaklasık 15 dk bekledim biletlerin durumlarını soracaktım
                Mac gunu stadin ordan bilet satilmayacak.Yarin git al yoksa bulamazsin bilet falan.

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Cumartesi günü her iki takımdan da güzel bir oyun sergilemesini bekliyorum.
                  Katılıyorum..Saha içindeki oyun tüm Türkiye'yi futbola doyurucaktır

Yorum

halen dusunuomusun bilet almak icin ayip yaw
                    Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

Mac gunu stadin ordan bilet satilmayacak.Yarin git al yoksa bulamazsin bilet falan.
                      Biliyorum Kızgınım gitmek istemiyorum maça o yüzden bekledim bugüne kadar Dün yarınki (bugünkü) ruh halime göre hareket edip bilet alacaktım yine gitmek içimden gelmedi bakıcaz artık

Yorum

• Biletler cumartesi saat 14.00 e kadar biletix gişelerinden satılmaya devam edecek.Bİletler yarın bitebilir.
                        Statda bilet kesinlikle satılmayacak.

Yorum

Bati tribunun ilk 2 katinda biletler tamamen tukenmis.9lu rakamlardan bilet kalmis.Yarin cok rahat tukenir.Acik tribunde yarin tukenir heralde.
                          ilk gün aldım bileti, özellikle 401A-406B ile 904A-911A arasından istedim, adam 904B verdi.. sonradan baktım ki en üst kat, basın tribününün güney tarafında..
                          milletin oraya daha az rağbet göstermesi benim kendimi garip hissetmeme neden oluyor
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum..Saha içindeki oyun tüm Türkiye'yi futbola doyurucaktır
                            Temennimiz bu yönde. Hazırlık maçlarına bakarsak her iki takımın da bunu sağlayacağını düşünüyorum
                            2014 / 2015
                            LOADING....

Yorum

• İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              halen dusunuomusun bilet almak icin ayip yaw
                              Son kararımı yarın verecegim Zaten ondan sonra da tren kacmıs olacak almazsam

Yorum

• futbol olarak mukemmel bır mac olacagından emınım
                                suanda bursa da cok formda bır takım
                                ama bız ısteyınce yenemeyecegımız takım yok
                                bu yuzden
                                BANKO TRABZONPOR kazanır

var mı aksını dusunen
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X