Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünkü tepkilerden sonra bugünkü umursamazlık beni hayretlere düşürüyor. Neredeyse Sercan ve Eren'in satıldığını unutacak insanlar. Biz böyle yaptıkça Sadri Şener gibi ihanet içinde olanlar gitmez bu kulüpten. Hayretler içerisindeyim insanların bugünkü sakinliğini görünce.
    ya bir tek siz bu kulubu dusunuyorsunuz degil mi?ihanet icindeymis.
    sadri sener'den once bu kulubu yonetenleri de biliyoruz,o kadar sallamaya gerek yok.uc sene once ortada 1461 gibi bir sey yokken simdi trabzonspor'un pilot takimi ptt 1.ligin en iyi takimlarindan biri oldu..bu projeyi baskanligi doneminde uygulamaya sokan adam bu takimdan iki tane futbolcu satti diye ihanetle suclaniyor.bir sene once takimdan gonderilen adamlar bu proje sayesinde bonservis getirerek takimdan ayrildi..soner gibi adamlar zar zor sans bulurken orta sahayi sercan'a mi emanet edecektik..
    demek ki tolunay'da bir gelecek gormemis olacak ki sattilar.
    1461'in amaci takima yildiz futbolcu kazandirmak,trabzonspor'da degerlendirilmeyecek oyunculari da satmak..sanirsin dunyadaki butun b takimlari takim halinde a takima geciyor..
    ben boyle taraftar gormedim arkadas.klavyenin basina gecen adam sadri sener'e salliyorda salliyor..ne icin salladigini bilse amenna ama daha dun senol gunes'in sercan ve eren kararina iki laf edemeyenler simdi bu adamlari 2 milyon euro'ya satan baskana hakaret ediyor..
    cok merak ediyorum sadri sener gitse acaba kulubun basina kim gececek.adaylari bir soyleyin bakalim.akp'nin atayacagi bir baskana ne cok heveslisin..emin olun bu adam giderse ertesi gun iktidar yalakasi bir adam baskan olur cikar..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadri Şener derki :

-1461 in amacı klübe para ve oyuncu kazandırmak....

Gelecek vadeden oyuncularımızdan en iyisini satacak kadar paraya ihtiyacımız varsa varın siz hesaplayın klübün nasıl bir maddi darboğazda olduğunu......
      Gelecek vadeden derken ? Bende takımdaki en önemli oyuncunun, kaptanlarının gönderilmesine karşıyım ancak Sercan 25 yaşında
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya bir tek siz bu kulubu dusunuyorsunuz degil mi?ihanet icindeymis.
        sadri sener'den once bu kulubu yonetenleri de biliyoruz,o kadar sallamaya gerek yok.uc sene once ortada 1461 gibi bir sey yokken simdi trabzonspor'un pilot takimi ptt 1.ligin en iyi takimlarindan biri oldu..bu projeyi baskanligi doneminde uygulamaya sokan adam bu takimdan iki tane futbolcu satti diye ihanetle suclaniyor.bir sene once takimdan gonderilen adamlar bu proje sayesinde bonservis getirerek takimdan ayrildi..soner gibi adamlar zar zor sans bulurken orta sahayi sercan'a mi emanet edecektik..
        demek ki tolunay'da bir gelecek gormemis olacak ki sattilar.
        1461'in amaci takima yildiz futbolcu kazandirmak,trabzonspor'da degerlendirilmeyecek oyunculari da satmak..sanirsin dunyadaki butun b takimlari takim halinde a takima geciyor..
        ben boyle taraftar gormedim arkadas.klavyenin basina gecen adam sadri sener'e salliyorda salliyor..ne icin salladigini bilse amenna ama daha dun senol gunes'in sercan ve eren kararina iki laf edemeyenler simdi bu adamlari 2 milyon euro'ya satan baskana hakaret ediyor..
        cok merak ediyorum sadri sener gitse acaba kulubun basina kim gececek.adaylari bir soyleyin bakalim.akp'nin atayacagi bir baskana ne cok heveslisin..emin olun bu adam giderse ertesi gun iktidar yalakasi bir adam baskan olur cikar..
        Cevap verilecek seviyeye geldiğinizde,olayları gözlemleyebildiğinizde elbet sizinle de konuşabiliriz birgün. Ben ne konuştuğumu çok iyi biliyorum.Buna karar verecek makamda değilsiniz.

İddialara siz değil Sadri Şener çıkıp cevap verecek.

Sercan'ı Trabzonspor'da değerlendirilmeyecek futbolcu olarak görmediğiniz gün insanlar sizi daha da dikkate alacaktır.

Sadri Şener daha nasıl AKP'ye satacaktı kendisini ? La havle ! La havleeee !
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 29.01.2013, 16:53.

Yorum

Cevap verilecek seviyeye geldiğinizde,olayları gözlemleyebildiğinizde elbet sizinle de konuşabiliriz birgün. Ben ne konuştuğumu çok iyi biliyorum.Buna karar verecek makamda değilsiniz.

İddialara siz değil Sadri Şener çıkıp cevap verecek.

Sercan'ı Trabzonspor'da değerlendirilmeyecek futbolcu olarak görmediğiniz gün insanlar sizi daha da dikkate alacaktır.

Sadri Şener daha nasıl AKP'ye satacaktı kendisini ? La havle ! La havleeee !
          baskan kendisini akpye satti deyip ustune sevideyen dem vuruyorsun.seviyeyi senin gibi ne dedigini bilmeyen adamlardan mi ogrenecegiz.
          sadri sener'in isi gucu yok da senin sacma sapan elestirilerine cevap verecek.benim cevap vermem bile sana fazla..bu agizla seni dikkate almak bile
          hata ya neyse.
          sercan'i zamaninda sadri sener'mi degerlendirmedi..25 yasindaki bir adam 1461'e giderken senol gunes takimi satiyor dedin mi?kaldi ki soner'in kendisine yer bulamadigi bir ortamda sercan kaya'mi trabzonspor'da yer bulacakti..

akp'ye satmismis.cikip ekranlarda dumduz mu gidecekti.senin gibi klavyesinden baska kimseye bir sorumlulugu olmayan adamlar boyle sallar iste..
          bu ulkede hukumete gider yapabilecek bir adam var mi?milyar dolarlik servete sahip unal aysal bile basbakana yalakalik yapiyor..
          butun bunlara ragmen basbakanin konuyu kapatin dedigi bir ortamda bu adam
          ciktigi her programda sike konusunu aciyor,kupasini istiyor..
          sonra burada uc bes tane adamin sacma sapan iftiralarina maruz kaliyor..
          sadri sener sizin gibilere fazla yemin ediyorum..nuri albayrak keske bir daha gelse de sizleri bir o zaman gorsem..

Yorum

• Terbiyenizi neden bozup geriliyorsunuz ? Seviyeden bahsederim çünkü kişilerin görüşlerine "sallamak" diye yaklaşım gösteren sizsiniz. Kahvehane seviyesiyle işim olmaz. Alın Sadri Şener'inizi başınıza çalın. Bu kadar kötü durumdaki Trabzonspor'a sizin gibi taraftarlar layıktır zaten.

Hep siz gördünüz gerçekleri. Hiç yanılmazsınız !
            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 29.01.2013, 17:07.

Yorum

Terbiyenizi neden bozup geriliyorsunuz ? Seviyeden bahsederim çünkü kişilerin görüşlerine "sallamak" diye yaklaşım gösteren sizsiniz. Kahvehane seviyesiyle işim olmaz. İyi günler. Alın Sadri Şener'inizi başınıza çalın. Bu kadar kötü durumdaki Trabzonspor'a sizin gibi taraftarlar layıktır zaten.

Hep siz gördünüz gerçekleri. Hiç yanılmazsınız !
              sadri sener benim benim babamin oglu degil.saygi duydugum takimimin baskani..
              burada onlarca elestiri var ama baskan kendisini satiyor,ihanet icinde demek
              nedir ya..agzindan cikani kulagin duyuyor mu?bu gorus falan degil birader dupeduz saydiriyorsun iste..ayip yahu.
              sadri sener'i kimse sevmek zorunda degil ama olmayan bir sey uzerinden adama kufretmek yanlis.hanginiz cikip butun hukumete-tffye-satilmis medyaya meydan
              okudunuz da simdi bu adami sike mevzusunda elestiriyorsunuz..
              adamin yapmadigi bir tek kufur kaldi.kendi takiminin taraftarlarindan yumurta yedigi gunun sonunda televizyonlara cikip o sezonun sampiyonu trabzonspor' diyordu,kupasini istiyordu..yasina basina bakmadan sikebahce futbolcusunun bogazina yapisti..butun ulkenin kendisiyle dalga gectigi bir ortamda buna aldirmadi her defasinda kupa istedi..butun bunlardan sonra gelip kendisini satiyor dersen bir git derler adama..
              sadri sener'in en son elestirilecek tarafi sike mevzusudur..
              millet kulubune omur boyu leke surecek seyler yaparken bu adam trabzonspor'a
              leke surdurtmedi.yetmedi kendisi yargilanirken bu kulubun haklarini
              aramaya calisti.kupa gelmedi diye adama demediginizi birakmiyorsunuz..
              salladiginiz konular dogru olsa amenna ama yazdiginiz seyler ucuz sacmaliklardan baska bir sey degil..

Yorum

• Gelen gideni elbet aratır arkadaşlar... Atalarımız boşuna atasözü söylememişler...
                Nuri Albayrak'ı daha çok arayacaksınız!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener derki :

-1461 in amacı klübe para ve oyuncu kazandırmak....

Gelecek vadeden oyuncularımızdan en iyisini satacak kadar paraya ihtiyacımız varsa varın siz hesaplayın klübün nasıl bir maddi darboğazda olduğunu......
                  para kazandirmak komik rakamlami kazandiriyor. Sen sercani rizeden almaya kalk senden 4 milyon ister ama lanet olsun icimdeki futbol aski
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ben Sadri Sener ve ekibinin Ts'nin yarari icin degil tam tersine zarari icin calistigina kanaat getirdim.
                    Burdan atip tutmak kolay, kulup yonetmek zor diyenler olabilir. Birkac olayda olsa neyse ancak her olayda biz zarar ediyoruz. Arada bir cikip sike davasi hakkinda konusuyor ancak tamamen yapmacik oldugunu, bizi degil aslinda dusmanlarimizi destekledigini anladim. Baska bir izahi olamaz. Kulube en buyuk zarari veren Baskan ve Onun beceriksiz ekibidir.
                    Elimiz kolumuz bagli kalip sanli Trabzonumun bu hallere dusmesini seyretmek kahrediyor beni. Sadri pasada orada hicbirsey olmamis gibi oturmaya devam ediyor.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İstemediği halde futbolcuyu Rize'ye gönderen, üstelik takım şampiyonluğa giderken ...

Bize 3,5 istedikleri oyuncuyu Kasımpaşa'ya 1 milyona verenler ...

Mustafa Denizli'yi Rize'nin başına getirenler...

Bunları çözemiyorsanız size "Büyük Başkan" Sadri Şener ile hayatınızda başarılar dilerim. Sen ne dersen de ! Ben ihanete uğradım. İhanet uğratana da mücadelesini satmış derler. Daha cevap yazma lüzumunda bulunmayın bana.

He unutmadan, ne yapıyorsunuz burada boş boş konuşmaktan başka demişsiniz ? Öncelikle siz ne yaptınız ?

Biz binlerce mail,binlerce fax atıyoruz her gün. Yetmiyor Savcılıklara suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu sözün en son edileceği yer BMN'dir.

Demirören'i de Arnold Schwarzenegger desteklemişti zaten ...

Hadi size iyi akşamlar sn burrows.

Yorum

• Sercan ve Eren Transferinden sonra Burak Yilmaz transferi icin "aceba onu da Sadri Sener bilerek mi satti" diye soru giriyo aklima ve zaten yeterince yalan söylendigine göre...
                        “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Onur'u da sat başkan.Onurumuz kalmadı zaten..

Yorum

• Kulüp batmış batmış,neyi tartışıyoruz

Yorum

• satacak kimse kaldı mı ey başkan

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Satın bakalım en sonunda sıra size de gelecek inşallah.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Çalışıyor...
                                X