İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
sadri sener'den once bu kulubu yonetenleri de biliyoruz,o kadar sallamaya gerek yok.uc sene once ortada 1461 gibi bir sey yokken simdi trabzonspor'un pilot takimi ptt 1.ligin en iyi takimlarindan biri oldu..bu projeyi baskanligi doneminde uygulamaya sokan adam bu takimdan iki tane futbolcu satti diye ihanetle suclaniyor.bir sene once takimdan gonderilen adamlar bu proje sayesinde bonservis getirerek takimdan ayrildi..soner gibi adamlar zar zor sans bulurken orta sahayi sercan'a mi emanet edecektik..
demek ki tolunay'da bir gelecek gormemis olacak ki sattilar.
1461'in amaci takima yildiz futbolcu kazandirmak,trabzonspor'da degerlendirilmeyecek oyunculari da satmak..sanirsin dunyadaki butun b takimlari takim halinde a takima geciyor..
ben boyle taraftar gormedim arkadas.klavyenin basina gecen adam sadri sener'e salliyorda salliyor..ne icin salladigini bilse amenna ama daha dun senol gunes'in sercan ve eren kararina iki laf edemeyenler simdi bu adamlari 2 milyon euro'ya satan baskana hakaret ediyor..
cok merak ediyorum sadri sener gitse acaba kulubun basina kim gececek.adaylari bir soyleyin bakalim.akp'nin atayacagi bir baskana ne cok heveslisin..emin olun bu adam giderse ertesi gun iktidar yalakasi bir adam baskan olur cikar..
Yorum