İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoruyorum sana bugüe kadar gittiğin maçlarda sana "la bağırmasana (küfür)" diyen bir tek kişi çıktı mı? bağırdığın için sana tekme tokat giren biri? bağıran fenerli olsun diyen biri? ben hiç grmedim şimdiye kadar.. arkadaşım otur maçı izliyorz diyenler de varmış duyuyorum.. ama bunu diyenler ateşli taraftan uzaklaşıp kenarda köşede oturur genelde zaten.. insanın içinden gelmiyosa istediğini de, istediğin kadar saldır, birşey dğeişmeyecek.. bağırmayanı bağırtmak istiyorsan tutacaksın kolundan "oturmaya mı geldik abi hadi" diyeceksin, kalkarsa 1 kişi kazanacaksın..ha kalkmıyosa saygı duyacaksın, "senin Allahın var mı" diyip girişmeyeceksin.. tribünümüzde bir kardeşlik olması lazım öncelikle... birşeyler olacaksa kavgayla hırla dövüşle dğeil, tatlı dille gelmeli.. ben kafasına su şişesi yiyen çocuk görmek istemiyorum.. koltuk fırlatan taraftar da.. evde oturursam bunlrı görmeyecem çünkü televizyon maçı çekiyor.. ama bu demek değil ki herşey normal.. dün yendik ama birşeyler kaybettik diye düşünüyorum.. televizyon başından izleseydim çok şey kazandık diye düşünecektim ama statta izlediğimden bence çok şey kaybettik.. kafamızı devekuşu gibi kuma gömmek sadece içimizi rahatlatır, hiçbir şeyi düzeltmez..
Yorum
-
İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrıbunler bagırmak tezahurat etmek ıcındır oturmak seyretmek ıcın degıl
Yorum
-
Şunu anlamamız lazım; stada maç izlemek için gidilmez. Maçı evinizde yahut izleyebileceğiniz bir mekanda yan gelip yatıp, çay-kahvenizi yudumlayarak izlersiniz. Pozisyonların ve golerin tekrarını defalarca izleyebilirsiniz. Ses yok, gürültü yok. Forma giymek zorunda değilsiniz, hatta iç çamaşırlarınızla dahi izleyebilirsiniz. Bütün bunları stadyumda yapmanız zor. (Not: Çekirdek de yenilebilir.)
Stada niye gidilir peki? Genel anlamda, takımı desteklemek için gidilir.Futbolcuların yanında olmak için, morale ihtiyaçları varsa moral vermek, coşkuya ihtiyaçları varsa çoşturmak için gidilir. Hakkınız yenilirse, tepki vermek; adaletsizliğe haykırmak için gidilir. Yoksa, stadyumda ne işiniz var ki?avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu söylediklerini yapan grubu veya grupları söyler misin
Yorum
-
Ben TRABZONDAKİ taraftarın yüzde 80ine güvenmiyorum kale arkalarında takımı desteklemek için biyerlerini yırtan adamların yerinde olsam o sahte trabzonlulara hakkım varsa helal etmezdim dün bile kocaelide adamlar bizi oturtmaya çalıştılar ama cevabını aldılar
MADEM CANINIZ OTURMAK İSTİYOR GİDİN EVİNİZDE KOLTUĞUNUZDA OTURUN HEMŞERİM BİZ BURDA ŞAMPİYONLUKTAN SÖZ EDERKEN SİZ OTURMAKTAN SÖZ EDİYORSUNUZ BİZ BURAYA KADAR OTURMAYA GELMEDİK diyice adamın ve yanındakilerin suratını görmenizi isterdim olduğumuz yerde kalenin tam arkasında skorbordun alt tarafındaydık ve bırakın oturmayı bir ara nefes bile alamaz duruma gelmiştik...En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 16:35.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin Allah ın var mı diyenler kim tekme tokat girişen kim,kavgayla dövüşle halledilmez diyorsun bu sene bunu yapan kim söylermisin lütfen
şaka mısınıslatılmalardan dolayı çıkan tartışmaları görmek istiyorsan deplasmana git, gör kim diye.. ben ne bileyim kim.. yüzlerce insan gidiyor sen bana isim soruyosun.. birinin adını bilsem/öğrensem gidip dövecek misin? sorunun manasını anlayamadım
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoruyorum sana bugüe kadar gittiğin maçlarda sana "la bağırmasana (küfür)" diyen bir tek kişi çıktı mı?..En son Sevdamız_Bir tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 16:36."İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Yorum
-
İlk olarak Sevdamız_Bir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu soruyu genele sorulmuş olarak algıladığım için birkaç şey de ben söylemek isterim. Avni Aker'de bir değil birkaç kişinin bana yerine otur! bağırma! başım şişti! dediğini çok iyi hatırlıyorum. Bundan üç sene önce hangi maçtı tam hatırlamıyorum önümdeki benden yaklaşık 10 yaş büyük bir büyüğümle burun buruna geldik bu yüzden. Üstelik ben fanatik bir taraftar da değilim. Sürekli de bağırmam. Ara sıra heyecanlanıp takıma dstek veririm ıslık çalarım. Ayağa kalkarım. Yaptığım bu. Ancak birçok maçta maraton tiribününde sırf bu durumlardan dolayı uyarı aldığımı üç sene önce de kavganın eşiğine gelmek istediğimi belirtmek isterim. Onun için lütfen olaya biraz da bu açıdan bakın. Ben fanatik gruplar haricinde milleti bağırmaya zorlayan hiçbir şahsa şimdiye kadar rastlamadım. Ancak çekirdek yiyerek maç izleyenlerin ayağa kalkmayın! susun! başımız şişti! dediklerine çok şahit oldum. Bence olayın bu yönünü tartışmak lazım...
Yorum
Yorum