Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim kimseyi yargıladığım filan yok buna hakkımda yok kimsenin hakkı olmadığı gibi eğer hayatın yoruluculuğundan fırsat bulup Trabzonsporun maçına izlmek için tribünde yerini alıyorsan gülü sevenim dikenine katlandığı gibi taraftarda bunlara katlanacak kaldı ki eğer bu kadar koyu bir Trabzonspor taraftarıysan sesin soluğun çıktığı kadar tzehüratlara katılmalısın bu şekilde olursa biz çok daha şampiyonluk bekleriz tekrar aynı şeyde ısrar ediyorum stadyumlar oturma yeri değildir hele hele sinema hiç değildir stadyumda takıma tezahüratlarla destek verme yeridir soruyorum o oturan taraftara x bir takımın taraftarı Trabzona gelip bizim taraftarı bastırdığında hoşlarına mı gidiyor acaba sonrada eleştirmeye sıra gelince yok çarşı bizden daha iyi yok pazar çok iyi bağırıyor demesini iyi bliriz ama sıra icraata gelince herkes sus pus olur iddia ediyorum ve de şahidim stadyumda futbolcusunu yuhalayan ve küfür edenlerin en başında o oturan taraftarlar geliyor buna benim gibi şahit olan birsürü insan var şurda birbirinden önemli 3 maçımız kaldı bu 3 maçta her zamankinden fazla taraftarr desteğine ihtiyyacımız var ama biz bağırmak istemiyoruz diyenler hala mevcutsa onlarada diyecek bişey bulamıyorum bence bu 3 maçta taraftarın bağırmama gibi bir lüksü olmamalı ama yinede herkese saygı duyuyoruz
    soruyorum sana bugüe kadar gittiğin maçlarda sana "la bağırmasana (küfür)" diyen bir tek kişi çıktı mı? bağırdığın için sana tekme tokat giren biri? bağıran fenerli olsun diyen biri? ben hiç grmedim şimdiye kadar.. arkadaşım otur maçı izliyorz diyenler de varmış duyuyorum.. ama bunu diyenler ateşli taraftan uzaklaşıp kenarda köşede oturur genelde zaten.. insanın içinden gelmiyosa istediğini de, istediğin kadar saldır, birşey dğeişmeyecek.. bağırmayanı bağırtmak istiyorsan tutacaksın kolundan "oturmaya mı geldik abi hadi" diyeceksin, kalkarsa 1 kişi kazanacaksın..ha kalkmıyosa saygı duyacaksın, "senin Allahın var mı" diyip girişmeyeceksin.. tribünümüzde bir kardeşlik olması lazım öncelikle... birşeyler olacaksa kavgayla hırla dövüşle dğeil, tatlı dille gelmeli.. ben kafasına su şişesi yiyen çocuk görmek istemiyorum.. koltuk fırlatan taraftar da.. evde oturursam bunlrı görmeyecem çünkü televizyon maçı çekiyor.. ama bu demek değil ki herşey normal.. dün yendik ama birşeyler kaybettik diye düşünüyorum.. televizyon başından izleseydim çok şey kazandık diye düşünecektim ama statta izlediğimden bence çok şey kaybettik.. kafamızı devekuşu gibi kuma gömmek sadece içimizi rahatlatır, hiçbir şeyi düzeltmez..

Yorum

İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      soruyorum sana bugüe kadar gittiğin maçlarda sana "la bağırmasana (küfür)" diyen bir tek kişi çıktı mı? bağırdığın için sana tekme tokat giren biri? bağıran fenerli olsun diyen biri? ben hiç grmedim şimdiye kadar.. arkadaşım otur maçı izliyorz diyenler de varmış duyuyorum.. ama bunu diyenler ateşli taraftan uzaklaşıp kenarda köşede oturur genelde zaten.. insanın içinden gelmiyosa istediğini de, istediğin kadar saldır, birşey dğeişmeyecek.. bağırmayanı bağırtmak istiyorsan tutacaksın kolundan "oturmaya mı geldik abi hadi" diyeceksin, kalkarsa 1 kişi kazanacaksın..ha kalkmıyosa saygı duyacaksın, "senin Allahın var mı" diyip girişmeyeceksin.. tribünümüzde bir kardeşlik olması lazım öncelikle... birşeyler olacaksa kavgayla hırla dövüşle dğeil, tatlı dille gelmeli.. ben kafasına su şişesi yiyen çocuk görmek istemiyorum.. koltuk fırlatan taraftar da.. evde oturursam bunlrı görmeyecem çünkü televizyon maçı çekiyor.. ama bu demek değil ki herşey normal.. dün yendik ama birşeyler kaybettik diye düşünüyorum.. televizyon başından izleseydim çok şey kazandık diye düşünecektim ama statta izlediğimden bence çok şey kaybettik.. kafamızı devekuşu gibi kuma gömmek sadece içimizi rahatlatır, hiçbir şeyi düzeltmez..
      bu söylediklerini yapan grubu veya grupları söyler misin

Yorum

İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trıbunler bagırmak tezahurat etmek ıcındır oturmak seyretmek ıcın degıl
        kime göre neye göre?

Yorum

Şunu anlamamız lazım; stada maç izlemek için gidilmez. Maçı evinizde yahut izleyebileceğiniz bir mekanda yan gelip yatıp, çay-kahvenizi yudumlayarak izlersiniz. Pozisyonların ve golerin tekrarını defalarca izleyebilirsiniz. Ses yok, gürültü yok. Forma giymek zorunda değilsiniz, hatta iç çamaşırlarınızla dahi izleyebilirsiniz. Bütün bunları stadyumda yapmanız zor. (Not: Çekirdek de yenilebilir.)

Stada niye gidilir peki? Genel anlamda, takımı desteklemek için gidilir.Futbolcuların yanında olmak için, morale ihtiyaçları varsa moral vermek, coşkuya ihtiyaçları varsa çoşturmak için gidilir. Hakkınız yenilirse, tepki vermek; adaletsizliğe haykırmak için gidilir. Yoksa, stadyumda ne işiniz var ki?
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

bu söylediklerini yapan grubu veya grupları söyler misin
            bunu yapan kimse yok.. olması gereken bu diyorum.. bunu, sadece kişisel görüşüm olduğu için değil, insaniyet ve ahlak kuralları içerisinde olduğu için söylüyorum..

Yorum

Tk vicut olup olumlu tezahürat önemli burda bağırmak değil her guruptan ayrı ses çıkarsa biryere varılmaz ki zaten.

Yorum

senin Allah ın var mı diyenler kim tekme tokat girişen kim,kavgayla dövüşle halledilmez diyorsun bu sene bunu yapan kim söylermisin lütfen

Yorum

Ben TRABZONDAKİ taraftarın yüzde 80ine güvenmiyorum kale arkalarında takımı desteklemek için biyerlerini yırtan adamların yerinde olsam o sahte trabzonlulara hakkım varsa helal etmezdim dün bile kocaelide adamlar bizi oturtmaya çalıştılar ama cevabını aldılar
                  MADEM CANINIZ OTURMAK İSTİYOR GİDİN EVİNİZDE KOLTUĞUNUZDA OTURUN HEMŞERİM BİZ BURDA ŞAMPİYONLUKTAN SÖZ EDERKEN SİZ OTURMAKTAN SÖZ EDİYORSUNUZ BİZ BURAYA KADAR OTURMAYA GELMEDİK diyice adamın ve yanındakilerin suratını görmenizi isterdim olduğumuz yerde kalenin tam arkasında skorbordun alt tarafındaydık ve bırakın oturmayı bir ara nefes bile alamaz duruma gelmiştik...
                  En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 16:35.
                  61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

kale arkalarının organize bir şekilde bağıracagına inanıyorum.. diğerleri sinema izler gibi izler..

Yorum

Haydi Trabzon.. Bu maçta göster kendini.. Avni Aker Bursa'ya mezar olsun..

MARMARA UNI-TS

Yorum

haftasonu bursa neye uğradığını şaşıracak!
                        avni akerde bir acı şok daha yaşayacaklar hayde trabzonsporum sana güvenim sonsuz!

Yorum

senin Allah ın var mı diyenler kim tekme tokat girişen kim,kavgayla dövüşle halledilmez diyorsun bu sene bunu yapan kim söylermisin lütfen
                          ahmet,mehmet, hasan ve abdurrahman..bu dördü..

şaka mısın ıslatılmalardan dolayı çıkan tartışmaları görmek istiyorsan deplasmana git, gör kim diye.. ben ne bileyim kim.. yüzlerce insan gidiyor sen bana isim soruyosun.. birinin adını bilsem/öğrensem gidip dövecek misin? sorunun manasını anlayamadım

Yorum

İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            soruyorum sana bugüe kadar gittiğin maçlarda sana "la bağırmasana (küfür)" diyen bir tek kişi çıktı mı?..
                            Bu soruyu genele sorulmuş olarak algıladığım için birkaç şey de ben söylemek isterim. Avni Aker'de bir değil birkaç kişinin bana yerine otur! bağırma! başım şişti! dediğini çok iyi hatırlıyorum. Bundan üç sene önce hangi maçtı tam hatırlamıyorum önümdeki benden yaklaşık 10 yaş büyük bir büyüğümle burun buruna geldik bu yüzden. Üstelik ben fanatik bir taraftar da değilim. Sürekli de bağırmam. Ara sıra heyecanlanıp takıma dstek veririm ıslık çalarım. Ayağa kalkarım. Yaptığım bu. Ancak birçok maçta maraton tiribününde sırf bu durumlardan dolayı uyarı aldığımı üç sene önce de kavganın eşiğine geldiğimi belirtmek isterim. Onun için lütfen olaya biraz da bu açıdan bakın. Ben fanatik gruplar haricinde milleti bağırmaya zorlayan hiçbir şahsa şimdiye kadar rastlamadım. Ancak çekirdek yiyerek maç izleyenlerin ayağa kalkmayın! susun! başımız şişti! dediklerine çok şahit oldum. Bence olayın bu yönünü tartışmak lazım...
                            En son Sevdamız_Bir tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 16:36.
                            "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
                            Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
                            Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
                            Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

o zaman bilmeden konuşmayacaksın biz Avni Akerden bahsederken sen bi anda deplasmana atladın Avni akerden bahsediyoruz Avni Aker den
                              ama merak etme deplasmanada gidiyoruz ben dün çıkmadım tribüne 15 senedir bu tribünlerdeyim

Yorum

İlk olarak Sevdamız_Bir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu soruyu genele sorulmuş olarak algıladığım için birkaç şey de ben söylemek isterim. Avni Aker'de bir değil birkaç kişinin bana yerine otur! bağırma! başım şişti! dediğini çok iyi hatırlıyorum. Bundan üç sene önce hangi maçtı tam hatırlamıyorum önümdeki benden yaklaşık 10 yaş büyük bir büyüğümle burun buruna geldik bu yüzden. Üstelik ben fanatik bir taraftar da değilim. Sürekli de bağırmam. Ara sıra heyecanlanıp takıma dstek veririm ıslık çalarım. Ayağa kalkarım. Yaptığım bu. Ancak birçok maçta maraton tiribününde sırf bu durumlardan dolayı uyarı aldığımı üç sene önce de kavganın eşiğine gelmek istediğimi belirtmek isterim. Onun için lütfen olaya biraz da bu açıdan bakın. Ben fanatik gruplar haricinde milleti bağırmaya zorlayan hiçbir şahsa şimdiye kadar rastlamadım. Ancak çekirdek yiyerek maç izleyenlerin ayağa kalkmayın! susun! başımız şişti! dediklerine çok şahit oldum. Bence olayın bu yönünü tartışmak lazım...
                                tartışalım.. ben diyorum ki başkasının hakkına tecavüz etmedikten sonra her istediğini yapabilirsin.. o adamın görüşünü, zihnini vs etkilemedikten sonra istediğin şekilde bağır.. trabzon tribününü bimiyorum gitmeyeli uzun zaman oldu.. eskiden maratonun ortasında bağıran bir grup vardı, belki de kale arkasına geçmişlerdir.. sana yapılan olayla burda tartışılan diğe olay aynı fakat kişiler taban tabana zıt.. çekirdekçi dişli bir grup arasındaki bağıran kişiyle, ateşli taraftar arasındaki bağırmayan kişinin bence hiçbir farkı yok.. ikisi de tepki görüyor sonuçta..

Yorum

Yükleniyor...
                                X