Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar 50 tane Bursa'lıda gelse sesleri çıakrdı çünkü misafir tribünü Avni Aker'in en akustik yeri...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• maçta en cok begendiğim sey bazı taftarların bagırmayan taraftar s... gitsin demeleriydi...
      a. akeri cennete dönüştüren taraftar istemiyorum ben ayakları titreyen futbolcular görmek istiyorum..

Yorum

• Olmadı olmadı olmadı yine olmadı. Allah'ım çekirdek yiyen taraftar gelmesin gelmesin.
        Mustafa KARA
        Trabzon ÇayKARA

Yorum

• bursalıların sesi orda çıktı ya seneye maratona grup şart yoksa tiyatroya devam ..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• artık kale arkaları maratona gecmeli ,tıpkı çarşı olayı gibi,bu işi böle çözeriz,yönetim iş başına önümüzzdeki sezon bu olayı çözelim
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• valla bız azınlık oldugumuz yerde sesımız cıkıo nedense deplasmanda daha iyi bagırıyoruz nedense

Yorum

• eğer hala taraftar eleştirılıorsa ben susuyorum
                başlığa yazan şeyi okuyuorum şimdi isteyen arasın bakalım sesim ne alemde
                bazılarınızda anlamıyorsunuz halen daha da ısrar edıyorsunuz kale arkalarında mikfrofon yokkkkkk mikrofon tam rakip tribünün önünde ayrıca rekip taraftar bölümünün olduğu yer sesin en iyi çıktığı yer
                orda 100 kişi bile olsa ses fazla çıkar tv de
                ama nedense ben onalrın sesini hiç duyamadım stadda

Yorum

• İlk olarak emrezx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla bız azınlık oldugumuz yerde sesımız cıkıo nedense deplasmanda daha iyi bagırıyoruz nedense
                  deplasmana giden adam çekirdek çitlemeye gitmiyor ondan dolayı
                  Mustafa KARA
                  Trabzon ÇayKARA

Yorum

• sesim kısıldı
                    Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                    Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                    .................Yenişehirli Avni

Yorum

• bizim insanımızda ruhdan eser yok...

galatasaray uefa için sivasada beşiktaşada bastıracak biz alırsak maçları şampiyonlar ligi... belkide şampiyonluk... yok abi ruh yok
                      ''Trabzonspor''

Yorum

• Taraftarimizdan cok daha atesli bir destek beklerdim ama cok da kötü olduklarini söyleyemem.

Durumu idare ettiler,galibiyetinde sevinci ile benden gecer not aldilar.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sesim kısıldı

evet sesi kısılanları alalım buraya hepsine bir alkış
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bırakın artık bu işleri. Lütfen !
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Yahu anlamıyorum, bağıranlar niye üstüne alınıyorlar?

Maraton bütün maç oturdu. Bütün bir maç!

Tribünde yeni bir düzenleme şart. Bu böyle gitmez!

Yorum

• Benim evde sesim kisildi, hemde Almanya gibi yerde polisin gelmedigine sasirdim. Ya statta büyük TS taraftari ya statta?

Yorum

Yükleniyor...
                                X