hakan canbazoğlu'nun heykelini dikmeli erzurum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönlümüz Erzurum'dan yanaİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinale kadar geldik, darısı son maça inşallah.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15545[/ATTACH]
Son düzlük, vurduğunuz gol olsunBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Istanbul'a çok puan verirler, Istanbul'da 1 puan bile alamazlar o kesin, kendi evlerinde de fbye falan 0-5 yenilirler bize aslan kesilirler, bize söveceklerini de tahmin ediyorum... bakalim yanilacak miyim...
o kaleci Hakan bombos rezil bir kaleci aslinda, günündeymis demek ki...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstanbul'a çok puan verirler, Istanbul'da 1 puan bile alamazlar o kesin, kendi evlerinde de fbye falan 0-5 yenilirler bize aslan kesilirler, bize söveceklerini de tahmin ediyorum... bakalim yanilacak miyim...
o kaleci Hakan bombos rezil bir kaleci aslinda, günündeymis demek ki...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimler geldi buraya alttan
Gümüşhane - Sakaryaspor finalinde kazanan gelecek bir de.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay, Hatayspor geldiler.
Gümüşhane - Sakaryaspor finalinde kazanan gelecek bir de.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Gümüşhaneci miyizİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay, Hatayspor geldiler.
Gümüşhane - Sakaryaspor finalinde kazanan gelecek bir de.Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGümüşhaneci miyiz
iknci macida 2-1"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum