Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hakan canbazoğlu'nun heykelini dikmeli erzurum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Tebrikler Erzurumspor,Super Lige hoş geldiniz.
      • Memento mori

Yorum

• Hakan'a Erzurumspor tarihinin en büyük primi verilmeli takımı resmen ipten aldı tarih yazdı. Beton yetmez beton.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Osman Özköylu'nun kurdugu bir takım daha hedefine ulaştı,bu maçın ilk 11'inden 10'u onun tercihi.
          • Memento mori

Yorum

• Güzel bir gece oldu Tebrikler Hakan tebrikler Erzurum.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Abdülkadir ucuz kurtuldu yatsın kalksın kalecisine dua etsin. Penaltı atmak için oyuna giriyorsun ama laubali bir şekilde topa vuruyorsun. Senden 10 yaş büyük Nobre'nin tırnağı bile olamazsın.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gönlümüz Erzurum'dan yana
                İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Finale kadar geldik, darısı son maça inşallah.
                [ATTACH]15545[/ATTACH]

Son düzlük, vurduğunuz gol olsun
                İşte bu be, işte bu
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hakan resmen tarih yazdı. Erzurum’un lige dönmesine sevindim. İstanbul takımları için sıkı bir deplasman olacağına inanıyorum.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Istanbul'a çok puan verirler, Istanbul'da 1 puan bile alamazlar o kesin, kendi evlerinde de fbye falan 0-5 yenilirler bize aslan kesilirler, bize söveceklerini de tahmin ediyorum... bakalim yanilacak miyim...
                    o kaleci Hakan bombos rezil bir kaleci aslinda, günündeymis demek ki...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Istanbul'a çok puan verirler, Istanbul'da 1 puan bile alamazlar o kesin, kendi evlerinde de fbye falan 0-5 yenilirler bize aslan kesilirler, bize söveceklerini de tahmin ediyorum... bakalim yanilacak miyim...
                      o kaleci Hakan bombos rezil bir kaleci aslinda, günündeymis demek ki...
                      Bu seneki maçlarda taraftarları bize destek verdi, kupa maçları falan iyiydi, yani dediğin şekilde olacağını sanmıyorum.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kimler geldi buraya alttan
                        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimler geldi buraya alttan
                          Altay, Hatayspor geldiler.

Gümüşhane - Sakaryaspor finalinde kazanan gelecek bir de.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Afyon'u yedirmeyiz
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Gümüşhaneci miyiz

Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gümüşhaneci miyiz
                                sakaryali ol, cünkü 4-1 elendi bile gümüshane...

iknci macida 2-1
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X