İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfyon'u yedirmeyizGeldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfyon'u yedirmeyizİlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGümüşhaneci miyizBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakarya'cı olalım derimGeldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfyoncu olalım belki bir deplasman daha gelir
sakaryada bayaga saglam isimler var.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadrolarinda bir isik var mi?
sakaryada bayaga saglam isimler var..Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfyon'u yedirmeyizDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
2013 te kurulan afyonspor nire sakaryaspor nire... afyon lobisi iyi çalıştı sakaryayı yine siyaset vurdu istanbula yakın olmanın kaderidir harcanmak. kah sakarya kah kocaeli...
edit: normal bir maç izlediğini düşünenler olabilir gerçekte sakarya afyonun üzerinden geçecek takımdı ama "sen dur" dendi yönetimde kabul etti emir büyük yerden geldi! futbolcularda farkında herşeyin bilerek oynayamadılar arıza çıkaran yönetimle atışan bir batuhan vardı onunda fişini gümüşhane maçında çektiler.En son simenli-54 tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 00:36.
Yorum
-
sinirden deliye döndüm burada bile afyon gelsin diyenler var! beyler afyonsporun gerçek yöneticisi siyasetin ağır topu veysel eroğlu dur. futbol kültürü olmayan bir şehirde 4 yıl önce amatörde oynayan takıma her sene basamak atlatılıyor bu gidişle süperlige yükselirler gün olur bu bakan trabzonsporu da vurduğunda kimse şikayet etmesin.
Yorum
-
İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesinirden deliye döndüm burada bile afyon gelsin diyenler var! beyler afyonsporun gerçek yöneticisi siyasetin ağır topu veysel eroğlu dur. futbol kültürü olmayan bir şehirde 4 yıl önce amatörde oynayan takıma her sene basamak atlatılıyor bu gidişle süperlige yükselirler gün olur bu bakan trabzonsporu da vurduğunda kimse şikayet etmesin.
Zaten emirle falan duruyorsa Sakaryaspor bi zahmet çıkmasın bu nasıl iştir?En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 01:05."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu gram top oynamadiniz gelip goy goy yapıyorsun. Adamlarınızın alayı göbekli top oynayıp yenip gelseydiniz. Yavaş vursunlar ayrıca2011-12 de çalınan şampiyonluğumuz tamamen siyasiydi sen nasıl trabzonsporlusun?
En son simenli-54 tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 01:08.
Yorum
Yorum