Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sakaryali ol, cünkü 4-1 elendi bile gümüshane...
    iknci macida 2-1
    Taraftar olrak sakarya daha iyi ama gümüşhane trabzon arası iyiydi sanki. Gümüşhane gelsin isterdim
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Afyon'u yedirmeyiz
      ankaraya da yakın ama süper lige gelemezler gibi
      Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

Afyon'u yedirmeyiz
        İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gümüşhaneci miyiz
        Sakarya'cı olalım derim
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sakarya'cı olalım derim
          Afyoncu olalım belki bir deplasman daha gelir
          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Afyoncu olalım belki bir deplasman daha gelir
            kadrolarinda bir isik var mi?

sakaryada bayaga saglam isimler var..
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kadrolarinda bir isik var mi?

sakaryada bayaga saglam isimler var..
              Sıkı takipçi değilim malesef ama gelirse pttye değişir herkes nasılsa
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• afyon üstün gecirdi ilk yariyi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Afyon'u yedirmeyiz
                  Yedirmedik
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Afyon cikti tebrikler. Sakarya seneye kaldi
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• Fuzuli takim fuzuli memleket... 2bin kisilik stadlarini doldurmazlar, alayi fb gs taraftaridir... sinir oldum
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Afyonu tutturduk
                        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• 2013 te kurulan afyonspor nire sakaryaspor nire... afyon lobisi iyi çalıştı sakaryayı yine siyaset vurdu istanbula yakın olmanın kaderidir harcanmak. kah sakarya kah kocaeli...

edit: normal bir maç izlediğini düşünenler olabilir gerçekte sakarya afyonun üzerinden geçecek takımdı ama "sen dur" dendi yönetimde kabul etti emir büyük yerden geldi! futbolcularda farkında herşeyin bilerek oynayamadılar arıza çıkaran yönetimle atışan bir batuhan vardı onunda fişini gümüşhane maçında çektiler.
                          En son simenli-54 tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 00:36.

Yorum

• sinirden deliye döndüm burada bile afyon gelsin diyenler var! beyler afyonsporun gerçek yöneticisi siyasetin ağır topu veysel eroğlu dur. futbol kültürü olmayan bir şehirde 4 yıl önce amatörde oynayan takıma her sene basamak atlatılıyor bu gidişle süperlige yükselirler gün olur bu bakan trabzonsporu da vurduğunda kimse şikayet etmesin.

Yorum

• İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sinirden deliye döndüm burada bile afyon gelsin diyenler var! beyler afyonsporun gerçek yöneticisi siyasetin ağır topu veysel eroğlu dur. futbol kültürü olmayan bir şehirde 4 yıl önce amatörde oynayan takıma her sene basamak atlatılıyor bu gidişle süperlige yükselirler gün olur bu bakan trabzonsporu da vurduğunda kimse şikayet etmesin.
                              Yahu gram top oynamadiniz gelip goy goy yapıyorsun. Adamlarınızın alayı göbekli top oynayıp yenip gelseydiniz. Yavaş vursunlar ayrıca

Zaten emirle falan duruyorsa Sakaryaspor bi zahmet çıkmasın bu nasıl iştir?
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 01:05.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu gram top oynamadiniz gelip goy goy yapıyorsun. Adamlarınızın alayı göbekli top oynayıp yenip gelseydiniz. Yavaş vursunlar ayrıca
                                ben trabzonluyum trabzonsporluyum sakaryada oturuyorum ve bu şehrin takımına yıllardır yapılan haksızlıkları görüyorum. lig coğrafi olarak belirli bölgeye sıkışmasın diye sakarya ve kocaeline yapılanları iyi biliyorum. futbolculara top oynatmadılar diyorum sen oynasaydınız diyorsun? yavaş vursunlar demişsin 2011-12 de çalınan şampiyonluğumuz tamamen siyasiydi sen nasıl trabzonsporlusun?
                                En son simenli-54 tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 01:08.

Yorum

Çalışıyor...
                                X