Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben trabzonluyum trabzonsporluyum sakaryada oturuyorum ve bu şehrin takımına yıllardır yapılan haksızlıkları görüyorum. lig coğrafi olarak belirli bölgeye sıkışmasın diye sakarya ve kocaeline yapılanları iyi biliyorum. futbolculara top oynatmadılar diyorum sen oynasaydınız diyorsun? yavaş vursunlar demişsin 2011-12 de çalınan şampiyonluğumuz tamamen siyasiydi sen nasıl trabzonsporlusun?
    Böyle bir amaç olsa IBB, Kasımpaşa olmazdı ligde. Bence kolay yola çekiliyor. Kocaeli de Sakarya da iktidarın elinde sehirler oy potansiyelleri başakşehir ve kasımpaşdan fazladır herhalde niye gönülleri hoş tutulmasın? Trabzonspor şampiyonluğu siyasiden ziyade daha cok ekonomik nedenler ile gasp edildi. Fbsiz bir ligden gelecek zarar ve bastakilerin fb sevgisi bu işi bu noktaya getirdi.

Bence bu meselede kolaya kaçıyor Sakarya. Düştükleri dönemde ne kadar berbat yonetildikleri ortadaydı. Bu takımları finanse edecek kimse bulunamıyorsa zaten vay o takımların haline
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 01:19.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir amaç olsa IBB, Kasımpaşa olmazdı ligde. Bence kolay yola çekiliyor. Kocaeli de Sakarya da iktidarın elinde sehirler oy potansiyelleri başakşehir ve kasımpaşdan fazladır herhalde niye gönülleri hoş tutulmasın? Trabzonspor şampiyonluğu siyasiden ziyade daha cok ekonomik nedenler ile gasp edildi. Fbsiz bir ligden gelecek zarar ve bastakilerin fb sevgisi bu işi bu noktaya getirdi.

Bence bu meselede kolaya kaçıyor Sakarya. Düştükleri dönemde ne kadar berbat yonetildikleri ortadaydı. Bu takımları finanse edecek kimse bulunamıyorsa zaten vay o takımların haline
      ibb istanbul büyükşehir belediyesinin kulübü arkasında siyasi destek olmasaydı bugünlere gelemezdi. bak melih gökçek'e siyaseten taca çıktı peşinden osmanlı küme düştü kasımpaşa ise bjk den ayrılan kodomanların hangi sebeple kurdukları belli olan bir takım şimdi açık açık yazmayayım herkes biliyor neyin ne olduğunu siyasetçilerde bu işlerden nemalanıyor. özellikle kasımpaşa semtinin seçilmesi de tesadüf değil ayrıcalıklı kulüpsen istanbulda olsan da kayırılırsın ama yakın şehirlerdeysen ve bi faydan! yoksa kasten uçurulursun.

siyaset sporu vesayet altına alıyor isyan buna. yoksa sakarya düşer çıkar konu değil.

Yorum

• Demek "dünya beşten büyüktür" pankartı bile siyasi destek almanıza yetmedi üzüldüm. Bu kadar köklü bir kulüp bir daha böyle abidik gubidik işler yapmaz umarım. Bu işlerin en büyük sorumluları beceriksiz yöneticiler suçluyu uzakta aramaya gerek yok. Samsunspor aynı dertten muzdarip artık kardeş kardeş oynarlar beraber.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ibb istanbul büyükşehir belediyesinin kulübü arkasında siyasi destek olmasaydı bugünlere gelemezdi. bak melih gökçek'e siyaseten taca çıktı peşinden osmanlı küme düştü kasımpaşa ise bjk den ayrılan kodomanların hangi sebeple kurdukları belli olan bir takım şimdi açık açık yazmayayım herkes biliyor neyin ne olduğunu siyasetçilerde bu işlerden nemalanıyor. özellikle kasımpaşa semtinin seçilmesi de tesadüf değil ayrıcalıklı kulüpsen istanbulda olsan da kayırılırsın ama yakın şehirlerdeysen ve bi faydan! yoksa kasten uçurulursun.

siyaset sporu vesayet altına alıyor isyan buna. yoksa sakarya düşer çıkar konu değil.
          Tamam işte yani bu siyasi destek neden yıllardır kazandıkları sakarya ve kocaeline verilmesin ki? Ben bunu anlayamıyorum
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam işte yani bu siyasi destek neden yıllardır kazandıkları sakarya ve kocaeline verilmesin ki? Ben bunu anlayamıyorum
            yıllardır bu mücadele veriliyor. kulübü sahiplenmek isteyen iki taraf var biri kulüp derneği diğeri büyükşehir belediyesi. eğer belediye çatısı altına girip terbiyeli olursan başarılı olursun. pankart açıp barış çubuğu uzatmak işe yaramıyor tam entegrasyon isteniyor. halk ta bu ikilemi yaşıyor bir kısmı belediyeyi istiyor diğer kısmı dernek yönetsin diyor. siyasi seçim sonucuna benzer tablo ortaya çıkıyor.

Yorum

• Afyonspor hak ederek çıktı.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Dün maçın son yarım saatini izledim.Maç sonu Hayri Ülgen Afyonspor için yaklaşık 7-8 yıldır beraber oynayan topçulardan kurulu bir takım falan dedi araştırdım ilk 11'de üç sene bu takımda oynamış oyuncu yok.. genç bir takım da değil çoğu 26-28 yaşlarında hatta 30 üstü bile var.

Yorum

• Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında oynanan başkent derbisinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenen Osmanlıspor, üst üste 8. maçını kazandı. Mor-sarılı ekip, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde çıktığı 10 maçta ise 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün Hatay-Adana maçına bağlı olarak ilk iki netleşebilir.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Afyonspor hak ederek çıktı.
                      Hak ederek düşüyor bu sezon da
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Aslına bakarsak Denizli'nin çıkmasını istemiyorum. Siyasi destekle gelen her kulüp bir şekilde yok olup gidiyor. Geçen seneye kadar iflasın eşiğindeki Denizli ne oldu da birden şampiyonluğa oynuyor? Şu ilk altıdan Hatayspor ve siyasi destek görmese Adana Demir'in gelmesini isterim. Ümraniye, Gençlerbirliği ve Osmanlı gibi taraftarı olmayan takımlar ancak sancı yaratır süper lige.

Yorum

• Son haftalarda eskisehir sikecileriniin tüm puanlari sâibeli, belli ki kurtarildilar, gidip Osmanlispor'u 2-4 yenmeler falan hikâye bunlar, mümkün degil, Osman hoca da epey tepki vermis hakeme o maçtan sonra,, ya içerden satilmislar ya da hakemler baglanmis.. sonra Ümraniye de ayni salak gibi yenemedi herifleri falan... 1-2 sene sonra süperlige çikartirlar eskisehir'i falan, belli...

Denizli sonuna kadar hak ediyor, Mehmet Akyüz süper ligde de atsin gollerini yine,,, gelsinler anasini satayim... AdanaDemir meragi da nedir bilmem taraftarlari falan deniyor ama stadlarini bile dolduramiyorlar hikâyeden takim onlar yaa... alt ligde arada stad doldurup goygoy yapan bos beles takimlar... Sakarya Kocaeli için de geçerli bunlar, süper lige çikinca stadlar bos... bu takimlarin isi gücü "amatörde 30 bin kisiye oynuyoruz" goygoyu baska da bir zurna degil
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son haftalarda eskisehir sikecileriniin tüm puanlari sâibeli, belli ki kurtarildilar, gidip Osmanlispor'u 2-4 yenmeler falan hikâye bunlar, mümkün degil, Osman hoca da epey tepki vermis hakeme o maçtan sonra,, ya içerden satilmislar ya da hakemler baglanmis.. sonra Ümraniye de ayni salak gibi yenemedi herifleri falan... 1-2 sene sonra süperlige çikartirlar eskisehir'i falan, belli...

Denizli sonuna kadar hak ediyor, Mehmet Akyüz süper ligde de atsin gollerini yine,,, gelsinler anasini satayim... AdanaDemir meragi da nedir bilmem taraftarlari falan deniyor ama stadlarini bile dolduramiyorlar hikâyeden takim onlar yaa... alt ligde arada stad doldurup goygoy yapan bos beles takimlar... Sakarya Kocaeli için de geçerli bunlar, süper lige çikinca stadlar bos... bu takimlarin isi gücü "amatörde 30 bin kisiye oynuyoruz" goygoyu baska da bir zurna degil
                            Reis buna bakarsak Denizli de cacık bir takım, bu yıla kadar hiçbir numaraları yoktu. Boş tribünlere oynadılar. Gayet şaibeli bir şekilde ilerlediler. En masumları Hatayspor bence.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Reis buna bakarsak Denizli de cacık bir takım, bu yıla kadar hiçbir numaraları yoktu. Boş tribünlere oynadılar. Gayet şaibeli bir şekilde ilerlediler. En masumları Hatayspor bence.
                              Taraftar konusnda Denizli evet epey sinifta kaliyor, yalan yok... ama en azindan kendilerini bir sey sanmiyorlar goygoy yapmiyorlar... göztepe geldi gördük olagan üstü bir numaralari yok taraftarlarinin... alt lige düssünler daha da iyi seyirci ortalamasi tuttururlar, garip takimlar bunlar.. üst lige çiktiklarinda "görev tamamlandi" hâline bürünüyorlar, hedefe ulasildi bundan sonrasi girgir modundalar,,, Bursa bundan sebep düsmesin istiyorum, iyi kötü taraftarlari var, herkese kafa tutmaya çalisiyorlar... dünkü göztepe bu ligde kendilerine ne denirse onu yapacak tipte bir takim olduklarini gösterdi bize; birine karsi çin seddi digerine karsi bombos alanlar birakiyorlarsa bunda iyi niyet arayamam.... düssünler akillansinlar
                              Geçen hafta final maçini kendi evinde kaybediyorsun, gidiyosun kendinden çok gsye yarayacak sonucu aliyorsun, defolup gitsinler... yenilmeseydiler Erzurum'a rahatlasaydilar, aptallar... gsye karsi penalti da kaçirdilar bu sene, hakli ya da haksiz onu geçelim.. resmen gsyi geçen seneki gibi sampiyon edecekler, lâzim degiller... heme gs ya da bjk sampiyon olup kendileri düserse daha da dönmemek için düssünler kahpeler,, virüs takim anasini satayim, bizi yendiklerinde de az pislik yapmamislardi staddaydim, basta o alparslan öztürk
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftar konusnda Denizli evet epey sinifta kaliyor, yalan yok... ama en azindan kendilerini bir sey sanmiyorlar goygoy yapmiyorlar... göztepe geldi gördük olagan üstü bir numaralari yok taraftarlarinin... alt lige düssünler daha da iyi seyirci ortalamasi tuttururlar, garip takimlar bunlar.. üst lige çiktiklarinda "görev tamamlandi" hâline bürünüyorlar, hedefe ulasildi bundan sonrasi girgir modundalar,,, Bursa bundan sebep düsmesin istiyorum, iyi kötü taraftarlari var, herkese kafa tutmaya çalisiyorlar... dünkü göztepe bu ligde kendilerine ne denirse onu yapacak tipte bir takim olduklarini gösterdi bize; birine karsi çin seddi digerine karsi bombos alanlar birakiyorlarsa bunda iyi niyet arayamam.... düssünler akillansinlar
                                Geçen hafta final maçini kendi evinde kaybediyorsun, gidiyosun kendinden çok gsye yarayacak sonucu aliyorsun, defolup gitsinler... yenilmeseydiler Erzurum'a rahatlasaydilar, aptallar... gsye karsi penalti da kaçirdilar bu sene, hakli ya da haksiz onu geçelim.. resmen gsyi geçen seneki gibi sampiyon edecekler, lâzim degiller... heme gs ya da bjk sampiyon olup kendileri düserse daha da dönmemek için düssünler kahpeler,, virüs takim anasini satayim, bizi yendiklerinde de az pislik yapmamislardi staddaydim, basta o alparslan öztürk
                                Ankara ve İzmir takımları hep böyle ki zaten. Hangisi dik duruş gösterdi bu ana kadar? Hep üçüz yalakalığı yaptılar. İzmir takımları muhalefetten kaybediyor da Gençlerbirliği gibi Ankara virüsleri bir türlü bitmiyor. Güle oynaya tekrar çıktılar lige ve bir maç bize çelme takarlar yine. Bunlar yerine her durumda taraftarın desteklediği vilayet takımları gelmeli bu lige. Paşa, Gençlerbirliği, Sivas, Göztepe, Akhisar, Akbil, Kayeri, Malatya, Rize gibi takımların yeri olmamalı bu ligde. Ne taraftar kültürü var ne futbol. 1 liraya maç olsa ooo deyip gitmezler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X