TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Türkiye Trendyol 1. Lig puan durumu, fikstür, maç sonuçları, iddaa istatistikleri, alt-üst oranları, takımların form tablosu, haftalık ilk yarı maç sonucu sayıları ve tüm TÜRKİYE TFF 1. Lig haberleri, forum, anket
enteresan bir istatistik daha 1. ligde
topa sahip olma yüzdesi
pas başarı yüzdesi
maç başı başarı pas
bu 3 kategoride kocaeli ve gençlerbirliği yoklar
1. ligi hiç izlemiyorum ama bu istatistiklerden anladığım 1. ligin tam bi kaos ligi olduğudur
bu arada en çok korner atan takımlar içinde de kocaeli ve gençlerbirliği yokTEKKEBALLYorum
-
ee eee koskoca devlet/hükümet pazarlik yapip anlasinca, onlar da siner tabi, korkuyorlar fazla ileri gitmeye... rezillik kelimesi az gelir olanlara bitenlere hey gidi heyTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Ankara 2 yapti, hocalari oyunculara 0-0 gösterdi diger maç için, salmasinlar diye herhalde.... kötü bir durum... kalmalarini isterim hele de amed maçi sonrasi yenseler de düsmelerini istemem, Manisa fuzuli takim düssün gitsinTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
maçtan önce kırmızı-beyaz kareografi yasaklandı, serbest kaldı, yasaklandı. son durumu kimse bilmiyor kafalar karıştı galiba. baya boşluk var, polisler ön koltuğa oturmuş biraz dolu gözüküyor.
( ゚д゚)Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum