Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @sasone Bu ligi yakından takip ediyorum ben de. İzlediğiniz maçlarda buradan fikir alışverişinde bulunabiliriz
    Fırsat buldukça Samsunspor ve o haftaki rakibi hakkında yazarım,gelecekteki müstakbel Hocamız Osman Özköylü'yü takipteyim.
    • Memento mori

Yorum

• sivas göztepe macında hakettigi yere gelememiş bir oyuncuyu begenerek izledim....
      burhan eşer, belki yollar kesisir günün birinde, iyi de bir hikaye olur iki taraf icinde, kimbilir....
      ıslak imza....

Yorum

• Sivas ve Eskisehir cikmasin da kim cikarsa ciksin..

Yorum

• Erkan Zengin çok iyi yönetiyor Eskişehir'i.
          2 tane güzel asist yaptı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sivas ve Eskisehir cikmasin da kim cikarsa ciksin..
            Oynanan oyuna ve kadro derinliğine bakarsak malesef bu 2 takım Süper Lig'e yakın duruyorlar.

Benim gönlümdeki takım Adana Demirspor.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• asansör samsuna bak
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oynanan oyuna ve kadro derinliğine bakarsak malesef bu 2 takım Süper Lig'e yakın duruyorlar.

Benim gönlümdeki takım Adana Demirspor.
                Adana Demir Bolu Malatya Göztepe de benim istediklerim..

Antalya Konya Manisa Sivas Eskisehir en sevmedigim takimlar..

Yorum

• TRT Spor'da Samsunspor - Göztepe maçı başladı izlemek isteyen olur belki.

Yorum

• 17. hafta programı ;

cs.JPG

Yorum

• Altınordu başkanının efsane mektubunu hatırlayanlar olacaktır Adam sözünü tuttu ve önemli oyuncuları takımdan gönderdi.

O yazıdan sonra takım düzelmişti hatta play-off potasına girmeyi başarmışlardı. Bütün bunlara rağmen başkan verdiği sözü unutmadı.

Bu hafta Giresunspor deplasmanına gidiyorlar nasıl bir oyun oynayacaklarını merak ediyorum.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ramazan nasıl?
                        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Erkan kafası rahatken tam bir maestro gibi oynuyor. Gerçekten gelirken heyecanlandırmıştı beni. Çok iyi işler yapar diye düşündüm herkes gibi. Alpay 3-0 öndeyken orta saha çıkarıp bir forvet daha alıyor tam bir manyak

Ofueduyu da ne zaman izlesem bu adamın bonservisi neden alınmadı diye düşünüyorum.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Fena maç oluyor. Burak Çalık Eskişehir'e basmış sanırım. 3 pozisyonda zor olanı başardı adam..
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ramazan nasıl?
                              Şaşırtmadı. Yine kırmızı görmüş

Mücadele etmeyi, müdahale etmeyi bu kadar bilmeyen orta saha oyuncusu görmemiştim son zamanlarda.
                              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 21.01.2017, 22:09.

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ramazan nasıl?
                                70 dakika iydi, sonra kondisyon bitti

kartlarda faciaydi, 1.sarida direk kirmizi yese kimse neden demez.
                                rakibin 2. golü birarada dogum günü, yeni yil ve bayram hediyesiydi ramazandan rakibe
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X