Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şaşırtmadı. Yine kırmızı görmüş

Mücadele etmeyi, müdahale etmeyi bu kadar bilmeyen orta saha oyuncusu görmemiştim son zamanlarda.
    Hadi ya bilmiyordum kötü olduğunu. Eskişehirli bir arkadaşım var seviyorlar da kendisin bende iyi sandım
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    70 dakika iydi, sonra kondisyon bitti

kartlarda faciaydi, 1.sarida direk kirmizi yese kimse neden demez.
    rakibin 2. golü birarada dogum günü, yeni yil ve bayram hediyesiydi ramazandan rakibe
    O bizim maçlarda da gösteriyordu bu dengesizliği az oynamasına rağmen. Zamanla öğrenir diyordum ama yorumlardan sonra bilemedim.
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• [MENTION=42544]İsmail Sezgin[/MENTION] Mustafa Yumlu'yu da sevmişti çok onlar.

Bu tarz futbol yeteneği son derece kısıtlı olan ve bu eksiklerini sadece koşarak ve mücadele ederek kapatmaya çalışan oyuncuları seviyorlar.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Eskişehirspor'a Cihat Arslan'ı yazıyorlar. Gerçekleşirse şampiyon olarak Süper Lig'e çıkarlar diye bekliyorum.

Yorum

• Eskişehirspor yönetimi takımın yeni teknik direktörünün Mustafa Denizli olduğunu açıkladı.

Yorum

• Bandırmaspor Teknik Direktörlük görevine Yusuf Şimşek'i getirdi.

Yorum

• Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu oldu.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Mersin, Bandırma, Antep BB küme düşecekler gibi duruyor bu sezon.

Yorum

• Evkur Yeni Malatyaspor'um şampiyon olacak ayrı ama şu yeni ibaresi kalksında Evkur'a razıyım ben.
                    En son Kayısıkentli tarafından düzenlendi; 13.03.2017, 17:09.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim hanım da Malatyalı ama bu olay nereden çıktı bilmiyorum. Sağolsunlar, varolsunlar...

Kayseri, Urfa, Diyarbakır (malum olaylar olmazsa tabi) , Ankaragücü ve Karşıyaka'dan sonra Malatya da eklendi listemize...
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim hanım da Malatyalı ama bu olay nereden çıktı bilmiyorum. Sağolsunlar, varolsunlar...

Kayseri, Urfa, Diyarbakır (malum olaylar olmazsa tabi) , Ankaragücü ve Karşıyaka'dan sonra Malatya da eklendi listemize...
                        Malatyaspor-Karşıyaka maçında Kulüpler Birliği'nin yapmış olduğu 2 dk düşün eylemi sırasında da Trabzonspor tezahüratları olmuştu. O olaydan sonraki birçok maçta 61. dk Trabzon tezahüratları yapıldı. Derebeyleri'nin öncelik ettiği bir eylem zamanla çoğu maçta kendini gösteren bir durum halini aldı evveliyatı vardır tabi ancak pek bilmiyorum.

Yorum

• batuhan karadeniz bir gol attiki, 2 saatlik cem yilmaz sovunda okadar gülemezsiniz
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• tebrikler ogüne, 3 puani kapti
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ramazan yine erken sarı gördü, kafası çalışmıyor bu çocuğun.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ramazan yine erken sarı gördü, kafası çalışmıyor bu çocuğun.
                                Bi adam oynadığı her maçta nasıl kırmızıya en yakın oyuncu olur, her defasında başarıyor bunu.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

Çalışıyor...
                                X