İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas ve Eskisehir cikmasin da kim cikarsa ciksin..
Benim gönlümdeki takım Adana Demirspor.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynanan oyuna ve kadro derinliğine bakarsak malesef bu 2 takım Süper Lig'e yakın duruyorlar.
Benim gönlümdeki takım Adana Demirspor.
Antalya Konya Manisa Sivas Eskisehir en sevmedigim takimlar..
Yorum
-
Altınordu başkanının efsane mektubunu hatırlayanlar olacaktırAdam sözünü tuttu ve önemli oyuncuları takımdan gönderdi.
O yazıdan sonra takım düzelmişti hatta play-off potasına girmeyi başarmışlardı. Bütün bunlara rağmen başkan verdiği sözü unutmadı.
Bu hafta Giresunspor deplasmanına gidiyorlar nasıl bir oyun oynayacaklarını merak ediyorum.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Erkan kafası rahatken tam bir maestro gibi oynuyor. Gerçekten gelirken heyecanlandırmıştı beni. Çok iyi işler yapar diye düşündüm herkes gibi. Alpay 3-0 öndeyken orta saha çıkarıp bir forvet daha alıyor tam bir manyak
Ofueduyu da ne zaman izlesem bu adamın bonservisi neden alınmadı diye düşünüyorum.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan nasıl?
Mücadele etmeyi, müdahale etmeyi bu kadar bilmeyen orta saha oyuncusu görmemiştim son zamanlarda.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 21.01.2017, 22:09.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan nasıl?
kartlarda faciaydi, 1.sarida direk kirmizi yese kimse neden demez.
rakibin 2. golü birarada dogum günü, yeni yil ve bayram hediyesiydi ramazandan rakibe"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum