Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivasspor teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı.

Bu habere sevindim, Osman hoca orada sabretseler başarılı olurdu. Ayrılması bu açıdan iyi oldu
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Sivasspor Mesut Bakkal ile 1 yıllık anlaşmaya varmış yüksek ihtimal.

Yorum

• TFF 1. Lig maçları bu haftadan itibaren TRT'den yayınlanmaya başlayacak.

Bu hafta Naklen yayınlanacak olan maçlar;

ww.JPG
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 13.10.2016, 14:07.

Yorum

• balikesir takti sivasa 1-1 oldi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Urfa kalecisi maçı satmış resmen
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adana Demirspor ile geçtiğimiz hafta yollarını ayıran Erkan Sözeri yarın Ümraniyespor ile sözleşme imzalayacakmış

Yorum

• İşte TFF 1.Lig'de 8. haftanın yayın programı:

21 EKİM CUMA

17.30 Yeni Malatyaspor - Manisaspor : TRTSPOR
                19.00 Adana Demirspor - Elazığspor : www.trtspor.com

22 EKİM CUMARTESİ

13.00 Bandırmaspor - Ümraniyespor : TRTAVAZ
                13.00 Denizlispor - Büyükşehir Gaziantep : TRTSPOR
                17.00 Sivasspor - Şanlıurfaspor : TRTSPOR
                19.00 Giresunspor - Boluspor: TRTAVAZ

23 EKİM PAZAR

13.00 Mersin İdmanyurdu - Balıkesirspor : TRTSPOR
                16.00 Samsunspor - Altınordu : www.trtspor.com
                19.00 Göztepe - Eskişehirspor : TRTSPOR
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Göztepe - Eskişehirspor maçı güzel olur.

Yorum

• Göztepe eskişehir maçında e.şehir maç bitmeden sahadan çekildi
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Meye kendi ayağına takılmış.Sahadan niye çekildiler anlamadım.Keşke haklı olsalardı daha iyi olurdu beter olsunlar
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Göztepe - Eskişehirspor maçı güzel olur.
                        Maç neden yarıda kaldı sorusunun cevabı
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Meye kendi ayağına takılmış.Sahadan niye çekildiler anlamadım.Keşke haklı olsalardı daha iyi olurdu beter olsunlar
                          İlk başta Meye'nin ayağına bir darbe geliyor daha sonra kendi ayağına takılıp düşüyor ben böyle gördüm. Sahadan çekilmeleri tamamen saçmalık orayı hiç anlayamadım her verilmeyen faul sonrasında takımlar sahadan çekilse bizim ligde tamamlanan maç olmaz.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk başta Meye'nin ayağına bir darbe geliyor daha sonra kendi ayağına takılıp düşüyor ben böyle gördüm. Sahadan çekilmeleri tamamen saçmalık orayı hiç anlayamadım her verilmeyen faul sonrasında takımlar sahadan çekilse bizim ligde tamamlanan maç olmaz.
                            Ben de ilk başta yüzde yüz faul dedim ama arkadan gösterince pozisyonu müdahale yok gibi görünüyor kendi ayağına takılıyor.Maçın devam etmesi de ayrı saçmalık bu arada hakem gelirse tabi :-)
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de ilk başta yüzde yüz faul dedim ama arkadan gösterince pozisyonu müdahale yok gibi görünüyor kendi ayağına takılıyor.Maçın devam etmesi de ayrı saçmalık bu arada hakem gelirse tabi :-)
                              Temas var orada.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Temas var orada.
                                Olabilir ama zor pozisyon.Haklılarsa daha güzel :-)

Yorum

Çalışıyor...
                                X