Küme düşme hattındaki Karşıyaka ve Denizli bu haftada yenildi ancak Erciyes bu akşam kazandı ve 1461'e bir adım daha yaklaştı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüme düşme hattındaki Karşıyaka ve Denizli bu haftada yenildi ancak Erciyes bu akşam kazandı ve 1461'e bir adım daha yaklaştı.
O şekilde ligde kalabileceğini zannediyor heralde!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehir takımlarının lige yükselmesini önemsiyorum ama keşke Adana Demir çıksaydı ligeBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya iyi takım olmuş.
AKP iktidarı oraya da el atmış
Dışişleri bakanının kardeşi aynı zamanda Alanyaspor başkanı
Ayrıca şu herif de Alanyalı
Maçın hakemini de ayarlamışlar demirsporu çıkartmazlar seneye alanya ile oynarız
buda geçen sezon süperlige çıkan osmanlıspor ile ilgili bir haber
7. Konu REİS'e yansıyınca panikleyen Melih Gökçek bu parayı REİS'e aranmak için Osmanlıspor'u kurmak için harcayacağını söyledi.
http://www.abcgazetesi.com/pelikan-bildirisinden-melih-gokcek-iddiasi-erdogani-devirmek-icin-cemaatten-para-aldi-16491h.htmTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
Yorum