Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küme düşme hattındaki Karşıyaka ve Denizli bu haftada yenildi ancak Erciyes bu akşam kazandı ve 1461'e bir adım daha yaklaştı.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Küme düşme hattındaki Karşıyaka ve Denizli bu haftada yenildi ancak Erciyes bu akşam kazandı ve 1461'e bir adım daha yaklaştı.
      Bizim hoca 1 puan kovalamaya devam etsin.
      O şekilde ligde kalabileceğini zannediyor heralde!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hepimiz Fatih Tekke gelsin 1461'e istedik ama Bolu'da kötü bir sınav veriyor şu an. Tabi Bolu'nun kadrosu ne derece iyi kötü onu bilemiyorum ama yakında yollar ayrılır. Çıktığı 7 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet aldı Tekke.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Denizli 1-2 mağlup evinde Altinorduya karşı son dakikalar oynanıyor...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Fatih Tekke nihayet maç aldı son dakikada olsa da.. Şu an Denizli'nin maçı var bakalım ne olacak?
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Adana hatalı bir penaltı ile süper ligi garantiledi

Yorum

• Şehir takımlarının lige yükselmesini önemsiyorum ama keşke Adana Demir çıksaydı lige
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şehir takımlarının lige yükselmesini önemsiyorum ama keşke Adana Demir çıksaydı lige
                  +1
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Akşam Play-off maçları var. Adana Demirspor avantajlı skoru alır inş.

Yorum

• Adana Demir finale kalacak gibi gözüküyor.
                      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• sivas ile eses'e başarısızlıklar diliyorum

Yorum

• Bandırmaspor PTT 1.Lig'e yükseldi. Başarılar

Yorum

• Playoff finali Cuma akşamı Alanyaspor-Adana Demirspor arasında oynanacak.

İnşallah Adana Demirspor gelir bakalım

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanya iyi takım olmuş.
                              Evet harika bir takım kurmuş.!

AKP iktidarı oraya da el atmış

Dışişleri bakanının kardeşi aynı zamanda Alanyaspor başkanı

Ayrıca şu herif de Alanyalı

Maçın hakemini de ayarlamışlar demirsporu çıkartmazlar seneye alanya ile oynarız

buda geçen sezon süperlige çıkan osmanlıspor ile ilgili bir haber

7. Konu REİS'e yansıyınca panikleyen Melih Gökçek bu parayı REİS'e aranmak için Osmanlıspor'u kurmak için harcayacağını söyledi.

http://www.abcgazetesi.com/pelikan-bildirisinden-melih-gokcek-iddiasi-erdogani-devirmek-icin-cemaatten-para-aldi-16491h.htm
                              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Gurbette DEMİR gibiyiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X