Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibb nin şu kadrosu bu halde ve 2 kaleci de (oğuzhan ve eser) takımın içine ediyorlar....cihat arslan çok durmaz,devre arası da kaleci alırlar.....halbuki cihat kariyerinin en iyi fırsatını yakalamıştı....
    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
    Milton Friedman

Yorum

• Osman Özköylü'ye dikkat !
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• Ynt: PTT 1. Lig 2013-2014

Olimpiyat da Trabzonspor macını izleyebilmek için ibb nin süper lige çıkmasını umuyorum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
        NORTHERNER
        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Fethiye-Manisa maçını,manisa kazanamazsa üstteki 6 takım belli olacak,geriye sadece kendi aralarındaki sıralama kalacak,yine de en büyük favorim ibb....
          Milton Friedman

Yorum

• IBB Süper ligde..!
            Hosgeldin IBB, hosgeldin Olimpiyat!
            2. olarak Ankaraspor çikar insallah!

Balikesir küme düsmeyi garantilemis olan sonuncu marasla ve sampiyonlugu garantilemis IBByle son maçlarini oynayacak.
            Balikesir-IBB maçi hem balikesirde oynanacak hemde balikesirli hocaya karsi oynayacaklar.
            Bu maçta büyük ihtimalle duygusallik ön plana çikacaktir.
            IBB zaten çikmayi garantilemis, ayrica oyuncularda fazla síkmazlar bu maçta.
            Bugün ordu samsun kaybettiler.
            Suanki puan durumuna göre sezon bittigi takdirde,
            Ankaraspor-Mersin, Ordu-Samsun eslesmeleri olacak playofflarda.
            Umarim ilk 2de Ankaraspor olur, 3. olacak olan takimda balikesir/mersin ikilisinden biri olur.

Yorum

• Ynt: PTT 1. Lig 2013-2014

Bu konuda tek sevindiğim olimpiyat ta Trabzonspor umun maçını izleyebilecek olmam.
              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
              NORTHERNER
              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Osmanlıspor'da bu sabah yapılacak idmanını iptal eden yönetim, teknik direktör Osman Özköylü ile bir araya geldi. Toplantı sonunda istifa kararı çıktı ve Özköylü'nün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Özköylü, tesislerden ayrılırken yaptığı açıklamada, ''Burada olduğum sürede bana inanan herkese teşekkür ediyorum. Helalleşerek ayrılıyorum. Saygı çerçevesinde vedalaştık. Ayrıldım, ama Osmanlıspor'un başarısı için her zaman dua edeceğim. Şampiyon geldim ve bıraktığım takımın durumu ortada. Başım dik ayrılıyorum. Takımı bu durumda bırakmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde ayrılıyorum. Türkiye'de başarılı olmanın ödülü bu olsa gerek'' diye konuştu.

Özköylü'yü bazı futbolcuların istemediği ve yönetime şikayet ettiği öğrenildi. Bunun üzerine yönetimin, Özköylü ile yollarını ayırma kararı aldığı belirtildi.

GAZETECİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ, ÖZÜR DİLEDİ
                Osman Özköylü, Kayserispor-Osmanlıspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, kendisine güldüğünü iddia ettiği bir gazeteci ile tartışma yaşamıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 2 maç men ve 13 bin lira para cezası olan 43 yaşındaki teknik direktör, yaşanan olaylarla ilgili özür dilemişti.

Ercan ATA (DHA)

Yorum

• Bizim insanimiz Asabi Kim ne derse Desin Cok Asabi yiz Arkadas
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Osman hoca hakliydi yerine yilmaz vural gelmiş yazik olmus hem osman hocaya hem osmanliya..
                    ( ゚д゚)

Yorum

• trt web tv nin linkini paylasacak biri var mi ?

Yorum

• Bu sene adana kayseri antalya ciksa seneye ligde 5 tane trabzonlu hoca oluyo akcayla osman ozkoylu de bostalar

Yorum

• PTT 1. Lig | 2014 - 2015

İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene adana kayseri antalya ciksa seneye ligde 5 tane trabzonlu hoca oluyo akcayla osman ozkoylu de bostalar
                          Sonra hepsi bize karşı bilenirler
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sonra hepsi bize karşı bilenirler
                            Canlari sagolsun

Yorum

• Gökhan Karadenizden süper asist bu çocuk değerlendirilmeli...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• http://tr.eurosport.com/futbol/turki...shtml#tr-tw-po

çok duygulandım, helal olsun.

maçlarını kaçırmamaya dikkat edeceğim, inşallah üst lige şampiyon olarak çıkarlar ve umarım istanbul un elini öpenlerden olmazlar.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X