Küme düşme hattındaki Karşıyaka ve Denizli bu haftada yenildi ancak Erciyes bu akşam kazandı ve 1461'e bir adım daha yaklaştı.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Hepimiz Fatih Tekke gelsin 1461'e istedik ama Bolu'da kötü bir sınav veriyor şu an. Tabi Bolu'nun kadrosu ne derece iyi kötü onu bilemiyorum ama yakında yollar ayrılır. Çıktığı 7 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet aldı Tekke.Mustafa Yumlu.Yorum
-
-
-
Şehir takımlarının lige yükselmesini önemsiyorum ama keşke Adana Demir çıksaydı lige
Yorum
-
Adana Demir finale kalacak gibi gözüküyor."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"Yorum
-
Evet harika bir takım kurmuş.!
AKP iktidarı oraya da el atmış
Dışişleri bakanının kardeşi aynı zamanda Alanyaspor başkanı
Ayrıca şu herif de Alanyalı
Maçın hakemini de ayarlamışlar demirsporu çıkartmazlar seneye alanya ile oynarız
buda geçen sezon süperlige çıkan osmanlıspor ile ilgili bir haber
7. Konu REİS'e yansıyınca panikleyen Melih Gökçek bu parayı REİS'e aranmak için Osmanlıspor'u kurmak için harcayacağını söyledi.
http://www.abcgazetesi.com/pelikan-bildirisinden-melih-gokcek-iddiasi-erdogani-devirmek-icin-cemaatten-para-aldi-16491h.htmTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum