Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize tribünleri kötü demek Rize düşmanlığı ise Trabzonspor taraftarı komple Trabzon düşmanı.

Benim temennim Ordu, Rize, Bolu çıksın. MİY de olabilir; yalnız bu takımlar içinde taraftar olarak süper ligi en az hakeden Rizespor'dur malesef. Süper ligi zorlayan ve hatta bunun için flaş transferler yapan bir takımın tribünleri böyle boş kalmamalı.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Murat birçok mesajında Rizespor'a karşı kötüleyici yazıyorsun ortaya atıp kaçmıyorum sürekli forumda durup sana laf yetiştirme gibi bir zorunluluğum oldugunu da düşünmüyorum.Kendinde bunu gayet iyi biliyorsun zaten.İşim gücüm yok senin attığım mesajları bulup buraya koyunca ne olacak
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Freddy Adu varsa sorun yoktur.

Sadece yeteneğinin %10'unu kullanması o lige yetiyor geçen hafta anladım.

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Murat birçok mesajında Rizespor'a karşı kötüleyici yazıyorsun ortaya atıp kaçmıyorum sürekli forumda durup sana laf yetiştirme gibi bir zorunluluğum oldugunu da düşünmüyorum.Kendinde bunu gayet iyi biliyorsun zaten.İşim gücüm yok senin attığım mesajları bulup buraya koyunca ne olacak
          Yanlış olan birşeyi kötülemek kadar doğal ne var söyleyebilir misin, bunu yapınca Rizespor düşmanı mı oluyoruz yani.Öyle kaçamak cevaplar istemiyorum senden, şunu yazmışsın diye koyacaksın buraya, öyle çamur at izi kalsın yok.Ben bana laf yetiştirmeni değil ortaya attığın iftirayı ispatlamanı istiyorum.Durup dururken sadece Rize şehrinin takımı sahiplenmesi ile ilgili yazdığım bir mesajdan sonra Rize düşmalığını bırak şekilnde yazı yazan sensin.

Hadi iyi geceler.
          En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 01:14.

Yorum

• Tek ben değilim farkındaysan.Ayrıca emredersin paşam başka isteklerinde var mı ?

Sana da iyi geceler !

Yorum

• Bunu dile getiren sensin, eğer bir laf söylüyorsan o lafın arkasında durup ispatlayacaksın, ispatlayamazsan da iftira atmakla kalacaksın.Bir güzel atıp tutuyorsunuz sonra da durumun öyle olmadğını görünce hemen kıvırmaya başlıyorsunuz.Ben hala bekliyorum o mesajları buraya koymanı.

Yorum

• Hee kıvırıyorum mutlu oldun mu.Ne halin varsa GÖR !

Yorum

• Eğer bu forumda birisi hakkında haksız yere bir ithamda bulunuyorsan bunu ispatlamalısın, öyle bir de haklıymış gibi ne halin varsa gör demekle olmuyor bu işler.

Yorum

• arkadaşlar bu başlığı ne hale getirdiğinizin farkında mısınız? bunu niye yapıyorsunuz?

Yorum

• Cengiz abi doğru ya da yanlış Rizespor hakkında bir yorum yaptım, bunun doğru olup olmadığına siz karar verin.Herşey apaçık ortadayken Samsunspor dolu tribünlere oynarken Rize neden boş tribünlere oynadığını ve taraftar olarak Samsun'un, Ordu'nun bu ligi Rize'den daha çok hakettiğini söyledim.Bu benim görüşümdür, beni bağlar, karşı çıkan da olabilir, ama birisi çıkıp da bırak bu Rizespor düşmalığını deyince orda dur derim işte.

Yorum

• Yorum

• Giresun :0-0 : Rizespor İlk yarı sonucu.. Rizespor tek kale oynuyor ama atak yok ..Gol atan macı kazanır..

Yorum

• Mersin Orduspor karşısında deplasmanda 64. dakikada 1-0 öne geçti.

Giresun - Rize maçı golsüz devam ediyor.

Bu arada Rize 10 kişi kaldı.Maçta son 25 dakika.Gökhan Kaba atıldı.
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 14:56.

Yorum

• Rizespor 10 kişi ile 1 puan aldı.Yinede yenılmekten iyidir..2 takımında net gol pozisyonu direkten döndü.Macın hakkı beraberlıkti..

Kafama takılan hakem 90+3 dk vermiş dakka 90+2 son saniyeleri.Korner kazandık paslarak kullandılar.Sonra faul verdi hakem pozisyon devamında.Yıne paslatılar topu kornerdekı daireye götürüyorlar..Olucak iş değil ya..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rizespor 10 kişi ile 1 puan aldı.Yinede yenılmekten iyidir..2 takımında net gol pozisyonu direkten döndü.Macın hakkı beraberlıkti..

Kafama takılan hakem 90+3 dk vermiş dakka 90+2 son saniyeleri.Korner kazandık paslarak kullandılar.Sonra faul verdi hakem pozisyon devamında.Yıne paslatılar topu kornerdekı daireye götürüyorlar..Olucak iş değil ya..
                                aynen bende anlayamadım orda saçma sapan pas yapacaklarına etkili bir orta yapsalar gol bulabilirlerdi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim