Altay ve Karşıyaka berabere kaldı. Bucaspor kaybetti. Rizespor lideri yakaladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son ilhan tarafından düzenlendi; 25.10.2009, 16:35.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Altay'ın yeri hep zirvede olmalıdır. İşte bu şekilde.
1.
2. Altay - 22
3.
4.
5. Bucaspor - 20
Karşıyaka zirveye gelene kadar yazmayacağım onları.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Hadi Altay, bu sene olacak. Çok görme bunu İzmir halkına.. Çık ulan çık..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Reha Kapsal'la yollar ayrıldı!
Bank Asya 1. Lig'de yer alan Karşıyaka'da Yönetim Kurulu, teknik direktör Reha Kapsal ile yollarını ayırm
Karşıyaka Başkanı Akif Ersezgin, Kapsal ile yollarını ayırma kararını Yönetim Kurulu toplantısında oybirliğiyle aldıklarını bildirdi.
Ersezgin, ''Futbol takımımızın bulunduğu nokta arzu edilenden çok uzakta. Bu nedenle her iki tarafın daha fazla yıpranmaması için böyle bir karar aldık ve hocamıza tebliğ ettik'' dedi.
a kararı aldı..TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Akgül'den taraftara çağrı..
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Erciyespor maçını seyircisiz oynayacaklarını hazırlatarak, taraftara çağrıda bulundu..
Bayram Akgül, eksiklere rağmen Gaziantep deplasmanından 2-0'lık galibiyetle döndüklerini hatırlatarak şöyle konuştu:
"Eksiklere rağmen bu oyuncularımızın yerine oynayan futbolcularımız canla başla mücadele ettiler. Bu da bizi mutlu etti. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular şampiyonluk için inançlıyız. Biz bu işi çok istiyoruz. Bu inanç ve azimle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Adana'nın Süper Lig özlemini bitirmek istiyoruz. Bunun içinde herkesten destek bekliyoruz. Adanaspor'un Süper Ligi yakalaması Adana'nın başarısıdır. Bunun için hep beraber bu takıma sahip çıkalım ve sonuna kadar destek verelim" dedi.
Hafta sonu kendi sahalarında taraftardan yoksun olarak Kayseri Erciyesspor'un karşısına çıkacaklarını vurgulayan Bayram Akgül, "Takımımız bir hava yakaladı, Altay maçında taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Keşke maç seyircili olsaydı. Taraftarımız bu maçta stadı tıklım tıklım doldururdu. Hedefe giden takımımızın taraftarın desteğine ihtiyacı vardı. Bu nedenle bu cezanın artık son olmasını istiyoruz. Taraftarlarımız kendi aralarında otokontrol sistemini kurmaya çalıştıklarını Altay maçında gösterdiler. Bundan sonra ceza almamamız için taraftarımıza büyük görev düşüyor. Ne yapıp edip seyircisiz oynanacak maçları kayıpsız kapamalıyız" diye konuştu.
NTV Spor'da Adanaspor rüzgarı
NTV Spor'da yayınlanan Emre Gönlüşen'in sunduğu Bank Asya Birinci Ligi programına Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ve golcü Emre Aktaş konuk olarak katıldılar.
Teknik Direktör Kemal Kılıç, Başkan Bayram Akgül'ün büyük mücadele vererek Adanaspor'un arzu ettiği noktaya taşımaya çalıştığını anlattı ve alınan cezalar konusunda daha sağduyulu olunması gerektiğini savundu.
Gaziantep deplasmanında alınan galibiyetten sonra daha çok seyirciye ihtiyaç duyduklarını belirten Kılıç, "Bu hafta 20 bin kişiye oynayabilirdik. Ceza almasak iyi olurdu. Sevindirici tek nokta olaya sebep verenler diğer duyarlı taraftarlarca uyarılmasıydı, bu bizi gerçekten sevindirdi. Olayı Adanaspor taraftarının tamamına maletmek yanlış olur" dedi.
Emre Aktaş ise bu sezon 15 golün üzerine çıkmayı hedeflediğini ve Adanaspor'un mutlaka Süper Lig'e çıkacağını dile getirdi.
'Hedefin Adanaspor'dan Süper Lige gitmek mi, yoksa Adanaspor'da kalıp efsane futbolcular arasında yer almak mı?' sorusuna Emre Aktaş, "Ben Süper Lig'de oynadım. Sonra Adanaspor'a geldim. Hatta beni getiren kişi Kemal hocadır. Süper Ligden sonra düşüş yaşadım, benim yükselmemi Adanaspor sağladı. Adanaspor'a zaten vefa borcum olduğu için kaldım. Adanaspor'u şampiyon yapıp seneye Turuncu-Beyazlı forma ile Süper Ligde oynamak isterim" dedi.
Alınan cezalara da değinen Emre Aktaş, Adanaspor'un şampiyon olabilmesi için bir daha ceza almaması gerektiğini dile getirdi ve "Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Alınan bu cezalar tamamen takıma zarar veriyor, şampiyonluk yolunda yara alıyoruz, ancak son maçta taraftarımız otokontrol yaparak olayları önlemeye çalıştı" ifadelerini kullandı.
Serkan ŞENYÜREKTrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Goooooooooooool...
Altay attı ve 4-3 oldu maç.. Helal Altay!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Altay attığı ve Buca önünde 1-0 öne geçti. Konyaspor ise Bolu ile 1-1 berabere götürüyor. Eğer maçlar bu skorlarla biterce Büyük Altay liderlik koltuğuna oturacak.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Bucaspor 2-1 Altay
Karşıyaka 3-1 Mersin
Altay büyük yara aldı. Telafisi var tabii ki. Rizespor, Karabükspor'u mutlaka yenmeli. Yoksa Altay 3. sıraya düşecek.
Bucaspor geçen hafta Karşıyaka'yı yenemedi, bu hafta Altay'a patladı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum