Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buca'da inanılmaz bir kenetlenme var abi. Lige başlarken bu kadarını beklemiyorlardı bile. Ama 3/3 yapınca tüm İzmir Buca'ya odaklandı. Zaten geçen seneden harika bir yapılanmaları var. Geçtiğimiz sezon genç ve bunların yanına tecrübeli bir kaç adam alarak ligi forse ettiler. İstanbulspor, Ankaragücü ve Vestel Manisa'dan hatırlayacağımız Yılmaz çok faydalı olmuştur.

Şimdi eski Malatyasporlu Yunus takımın ileride her şeyi. Mehmet Battal'da çok iyi adam.

Konya engelini galibiyetle tamamlarsalar önleri açık.

Taraftar bazında durumlarını soruyorsan, öyle taraftar süper ligi hakediyor demekle yetinirim.

---

Süper ligdeki taraftarlar çok mu düzgün ki Karşıyaka taraftarına bel altı vuruluyor? Bursaspor, Ankaragücü ve Eskişehirspor dışında tam anlamıyla kaç tane Anadolu takımının taraftarı takımına tam anlamıyla sahip çıkıyor?

Karşıyaka taraftarının da tek derdi sevdaları.

Basketbol maçlarında rakip takıp hep pet şişe yağmuruna tutuluyor demiş Adem. Kaç tane maçı izledin canlı olarak Adem? Rakip basketbolcuların el, kol hareketlerini kaç defa gördün? A oyuncusu basket aterken, yedeklerde oturan X oyuncusunun "el kol, al bu girsin" hareketlerini tv hiç gösterdi mi?

Bunlar savunulacak şeyler mi? Tabii ki değil. Ama Karşıyaka taraftarına bel altı girişmeden önce ligdeki taraftarları ele almanızı rica ediyorum.

Sanki bunları yapanlar sadece Karşıyaka taraftarı.
    İlhan kardeşim lütfen Bucasporun 61 numarasını da es geçme .... Karşıyakaya gelirsek ne zaman ki işin içine cinayet girdi o zaman soğudum, geçen sene de playy off son maçı hatırla...tamam diğer takım taraftarları da kötü ama Karşıyakanın taraftarları sanki bir mertebe ileri gibi ....sonuç olarak inşallah düzelirler diyelim...

Yorum

• Özgür'ün ölümü Karşıyaka taraftarı üzerinde resmen bir "leke" olarak kalacak. Her zaman o olaydan dem vurulacak. Taraftar öyle lanse edilecek.

Süper ligde adına "büyük" denilen takımların stadlarında adamlar bıçaklanırken, Karşıyaka taraftarı bu ligi her halükarda hakediyordur diyeyim.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Anadolu'da Bursa, Ankaragücü, Eskikehir derken İlhan ?

Bizden sonra mı bizden önce mi ?
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizden sonra mı bizden önce mi ?
          Bana böyle sorularla gelme Koray.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• Senden öyle bişey duyduğuma şaşırdım sadece olum, neyse yanlış anlamışım demekki
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ben bu ligi Trabzonspor ve diğerleri diye ayırmış bir adamım oğlum.

“Ben basit bir '
              Eduardo Galeano

Yorum

• Buca, Karşıyaka, Altay

Bu sefer olacak..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karşıyaka taraftarının da tek derdi sevdaları.

Basketbol maçlarında rakip takıp hep pet şişe yağmuruna tutuluyor demiş Adem. Kaç tane maçı izledin canlı olarak Adem? Rakip basketbolcuların el, kol hareketlerini kaç defa gördün? A oyuncusu basket aterken, yedeklerde oturan X oyuncusunun "el kol, al bu girsin" hareketlerini tv hiç gösterdi mi?
                  Öncelikle böyle sevda olmaz diyeyim İlhan

Böyle bir kanıya varmam için canlı izlememe gerek yok, çünkü ben sıkı bir basketbol sever olarak, bir sezondaki Karşıyaka maçlarının yarısından fazlasını yayıncı kuruluş sayesinde izledim..Yani sadece bir iki maçını izlemedim.. İzmir'de oynanan Pınar Karşıyaka maçlarında eğer ki Karşıyaka yenilmişse bilin ki o maçın sonunda yüzde 90 olay çıkacaktır yanlış mıyım?

Hadi bir iki takım el kol hareketleri yaptı tamam ama bütün takımlar o hareketleri yapacak değil ya İlhan.. Karşıyaka taraftarı yenilgiyi hazmedemiyor bu çok açık, futbolda da böyle, geçen seneki Kasımpaşa finali örnek..O yüzden bazen maçı izlediğimde inşAllah Karşıyaka kazanır da olay çıkmaz dediğim birçok maç var.. Ateşli bir taraftar var ama bence biraz fazla ateşliler

Ben Altay'ı severim İzmir'de..İzmir'den bir takım çıkacaksa bu takım Altay olsun derim

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buca, Karşıyaka, Altay

Bu sefer olacak..
                    3 üde gelsin istemiyorsun dimi Berk..Biri i yada ikisi gelsin Ankara gibi olmasın..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öncelikle böyle sevda olmaz diyeyim İlhan

Böyle bir kanıya varmam için canlı izlememe gerek yok, çünkü ben sıkı bir basketbol sever olarak, bir sezondaki Karşıyaka maçlarının yarısından fazlasını yayıncı kuruluş sayesinde izledim..Yani sadece bir iki maçını izlemedim.. İzmir'de oynanan Pınar Karşıyaka maçlarında eğer ki Karşıyaka yenilmişse bilin ki o maçın sonunda yüzde 90 olay çıkacaktır yanlış mıyım?

Hadi bir iki takım el kol hareketleri yaptı tamam ama bütün takımlar o hareketleri yapacak değil ya İlhan.. Karşıyaka taraftarı yenilgiyi hazmedemiyor bu çok açık, futbolda da böyle, geçen seneki Kasımpaşa finali örnek..O yüzden bazen maçı izlediğimde inşAllah Karşıyaka kazanır da olay çıkmaz dediğim birçok maç var.. Ateşli bir taraftar var ama bence biraz fazla ateşliler

Ben Altay'ı severim İzmir'de..İzmir'den bir takım çıkacaksa bu takım Altay olsun derim
                      Yenilgiyi kimse hazmedemez! Ben de hazmedemem. Taşkınlıkları yanlıştır. Ama olaya tek pencereden bakmak sağlıklı sonuçlara götürmez bizleri.

Karşıyaka kafasını kullansa 1 sene kalmaz Bank Asya'da ve hemen çıkar lige.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 üde gelsin istemiyorsun dimi Berk..Biri i yada ikisi gelsin Ankara gibi olmasın..
                        2 tanesi ideal benim için.Altay'ı pek sevmiyorum ama İzmir kontenjanından giriyor işte.Benim gönlüm Buca ve Karşıyaka'dan yana.Özellikle Karşıyaka'yı şiddetle istiyorum.
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Karşıyaka, Altay, Buca çıksın daha sonra Göztepe çıksın.

Trabzonsporumuzu izleriz

Yorum

• Ortak isyan!

Karşıyaka ve Altay taraftarının derbi maç yayını hakkındaki isyanı büyüyor
                            Yayıncı kuruluşun yayın politikası anlamadıklarını, 100 yıllık bir derbiyi seyircisiz bir maçta yayınlamamanın anlaşılmaz olduğunu belirten iki takım taraftarı da büyük tepki gösteriyor.

İki takımın da ligde iyi yerlerde olduklarının altını çizen taraftarlar yayıncı kuruluşa mail yağdırıyorlar.

İki kulübün de genç taraftarlarının buluştuğu kulüp forumlarında şu açıklama yer aldı:
                            "Türk Futbol Kamuoyu'nun Dikkatine, Türkiye'nin en eski kulüplerinden olan, rekabet süresi 100 yıla yaklaşmış Karşıyaka ve Altay'ın önümüzdeki hafta seyircisiz oynayacakları maç, D-Spor tarafından canlı yayın programına alınmamıştır. Sürekli daha fazla gelir elde etmek için çalışmalar yaparken kalitesini hiçbir zaman yükseltmediği halde reyting kaygısı ile hatalı tercihler yapan D-Spor yönetimini Karşıyaka ve Altay taraftarları olarak kınıyor; Bu yanlıştan bir an önce dönüleceğini umuyoruz!!!"

Müjdat BİLGİÇ /AJANSSPOR
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ulan koskoca Samsunspor ne hallere düştü be ligde son sırada takım inşallah toparlanırlar yoksa işin sonu iyi görünmüyor..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Son dakikada gol yemek ve yenilmek.. Bu hafta olmadı be Buca.. Haftaya tekrar seriye başlarsın umarım.

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Yükleniyor...
                                X