Tekke birak su takintilarini yaa, Abazaj varsa o oynar banko 11, kaç haftadir yedek birakiyorsun adami yalandan yere
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İstanbul maçlarını izliyorum 2 aydır. Trabzonspor için gelecekte düşünülen teknik direktör Fatih Tekke. Eyvallah. Ancak kenarda hiç heyecanı yok.
Bugün de Bandırma deplasmanında. Skor 0-0. Takımı ateşlemek için hiç bir aksiyonu yok. Eller cepte, sağa sola bir iki fake bağırma. Hepsi bu.
Ligdeki konumuna bakıldığında buraya kadar gelmesinde elde kalan tek şey futbolcuların çok kaliteli (!) iyi niyetli olması galiba.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
yok kadro çok iyi degil bilhassa savunmada ama tercihler de saçma sapan, yerli oynatacak diye gidiyor hâla o salak kaleciyi oynatiyor, yeni kaleci altin genç Hirvat, onu oynatsana...
yalandan yere Ethemi'yi çikariyor yerine LeventAyçiçek giriyor, resmen oyunda yok bos tenekenin teki... fuzuli fuzuli isler birak bu isler hocam yaa ayiptir yaa...
Abazaj yine takimin en çok çabalayani adam eksilteni rakibe kart yedireni... haftalardir yedek biraktin herifi...
bir de lafim takima Eslem meslem gibi çöp topçulari yakistirana... beyinsizin teki, mecâli kalmamis hâla gidiyor 2 oyuncu arasindan artis hareketler yapip top kaptiriyor, sonra faul bekliyor mal...
ama gerçekten kalede kolsuz kaleci var, haftaya yine o oynarsa Tekke benim için takintili hoca olarak tescillenir....Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Adana Demir Bandırma maçının ilk yarısna zor dayanabildim. Abdurrahim 30 dkda atıldı. (kırmızı ağırdı sanki) 30 dkda ne oynadı deseniz ben anlamadım. Ne savunmadan ne hücumda bi faydasını görmedim. Rahmi Anıl da sağ kanatta oynadı, o da aynı şekil ne oynadı anlamadım. Rize'nin emekli sağ beki Orhan Ovacıklı, Buca'nın emekli yıldızı Erkan Taşkıran ikisinden de etkili ve istekli oynadı.
Gsli Yunus sürekli top istedi, hareketliydi. Anıl ilk yarıda topa 10 kere falan değmemiş olabilir. İlk pasını 40. dkda falan yaptı sanırım. ikinci yarıyı izlemeden kapattım.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]20116[/ATTACH]
Kurtulmasına sevindim. Frankfurt'la antremanlara çıkabilir herhalde
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Samsunspor'u deplasmanda yenen Adana Demirspor ilk 2 yarışında ben de varım dedi. Giresunspor ve Samsunspor'da bir panik havası hakim son 2 haftadır.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresun yine yenildi Hocam ilginç şeyler olacak gibi lig sonunda bana öyle geliyor....BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam çok kritik Adana Demirspor - İstanbulspor maçı oynanacak saat 19.00'da. Dün lider Giresunspor üst üste 3. yenilgisini aldı ve zirve karıştı.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarısı baya iyiydi.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 13.03.2021, 19:53.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
Yorum