TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Samsunspor camiasi ortaligi kasip kavurmali. Tam bir skandal yasaniyor. Malum kesim'e yakin olan bir baskan olunca insan hic sasirmiyor.
FrancescoTotti
Yorum
-
Orta hakem pozisyonu net olarak gördü. Spiker bunu ifade ettikten sonra Trt alelacele yayından çıktı. Önemsiz bir maçtaki gole bağlandı. Golün iptal edildiğini 10 dk sonra tekrar bağlandıklarında gördüm. Türk futbolu bitmiş okeye dönüyor. Bu arada eskişehirspr beter olunmalum pozisyonda okan alkanın bu sevilerde bir topçu olmadığını gösteriyor
süper lige çıkınca adanademirsporun ilk işi sağbek almak olmalı,
bu arada yan hakem muhtemelen topun balıkesirli oyuncudan geldiğini düşündü,çünkü yan hakemler hem ofsayt çizgisini gözetliyor hemde oynanan oyunu,buda saniyelik bir olay(muhtemelen yan hakem ofsayt çizgisini kontrol ederken oyunu kaçırdı gözünden),komplo teorisi üretilebilir ama yan hakemlerin böyle bir durumuda varEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 17:59.Yorum
-
tekrarını gösterirken de bir faul çaldı falan dedi spiker başta. ofsayt verdi diyemediOrta hakem pozisyonu net olarak gördü. Spiker bunu ifade ettikten sonra Trt alelacele yayından çıktı. Önemsiz bir maçtaki gole bağlandı. Golün iptal edildiğini 10 dk sonra tekrar bağlandıklarında gördüm. Türk futbolu bitmiş okeye dönüyor. Bu arada eskişehirspr beter olun
( ゚д゚)Yorum
-
Tff mac yoneten hakemin rezilliğini hepimiz gördük biz bu hakemlerle asla sampiyon olamayiz. Bu şerefsiz satilmis camia istediğini yapip yaninda kar kaliyor. Bunlarin birkavini ömür boyu sakat birakmadikca hep devam edeceklerYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Açıkcası Samsunun gelmesini hiç bir zaman istemedim. Bu sene de öyle.
Ama şu yaşananları görünce Samsun gelsin istiyorum.
Birileri bu şike lobisine çomak sokmalı.
Biz başaramadık Samsunspor başarsın.
Onlarda umarım görmüştür kimlerin ne naneler yediğini.
Her fırsatta Trabzonspora laf sokma telaşından kurtulurlar belki.
Her şeye rağmen Samsunspor gelsin diyorum. Bu şekilde bir Adanademir gelecekse..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Yüksel Yıldırım, İstanbul sözleşmesi, Soylu, Sancak ailesi, böyle devam eder gider.Açıkcası Samsunun gelmesini hiç bir zaman istemedim. Bu sene de öyle.
Ama şu yaşananları görünce Samsun gelsin istiyorum.
Birileri bu şike lobisine çomak sokmalı.
Biz başaramadık Samsunspor başarsın.
Onlarda umarım görmüştür kimlerin ne naneler yediğini.
Her fırsatta Trabzonspora laf sokma telaşından kurtulurlar belki.
Her şeye rağmen Samsunspor gelsin diyorum. Bu şekilde bir Adanademir gelecekse..
https://twitter.com/MuratSancakMt/st...01056660766729 Belki bilmeyenler vardır Robert dediği kişi Samsunspor başkanı, Robert ismini ABD'de yaşadığı dönemde kullanıyordu.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 18:41.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
Aynen ofsayt yok. Ama diğer pozisyon kadar skandal değil böyle çok ofsayt kaçıyor alt ligde. Samsun - Balıkesir maçında Balıkesir'in golü yine verilmemişti.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum